Şimdi Ara

jinekomasti (Göğüs Büyüğüklüğü) Yardım Edin Çıldırcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben yeni yeni ergenliğe girmeye başladım eskiden 50 kilodayken göğüsüm biraz inikti şimdi 67 kiloyum ama göğüsüm sanki biraz daha büyük çıldırcam anneme soruyorum kilodandır diyor abime soruyorum ergenliğe girdiğin içindir diyor babama soruyorum bizim ailede jinekomasti yok diyor ... Bide ayıptır söylemesi meme ucum çok acıyor (basınca) bilgili abilerim benim durumum normal mi anormal mi ? Konu yanlış yere açtıysam özür dilerim birde boyum 1.65 kilom 67 vücudumun 44 kilosu kas 18.8 kilosu yağ ama biçimsiz yağlanma bu durum ergenlikten sonra geçer mi yoksa amelyat mı olmam gerekir ?

• Meme ucu acıması bende de olmuştu bi ara onu dert etme. Memişlerinin olmasının sebebi kilon olabilir. Kilolusun cunku , 56-57 kiloya dusunce yine konu ac.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kosova Kurtuluş Ordusu

Meme ucu acıması bende de olmuştu bi ara onu dert etme. Memişlerinin olmasının sebebi kilon olabilir. Kilolusun cunku , 56-57 kiloya dusunce yine konu ac.
    No SS No güven

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sjsero -- 10 Temmuz 2012; 4:16:53 >
  • quote:

Meme ucu acıması bende de olmuştu bi ara onu dert etme. Memişlerinin olmasının sebebi kilon olabilir. Kilolusun cunku , 56-57 kiloya dusunce yine konu ac.
    oh en azından biraz rahatladım ergenliğe girmeden önce de kiloluydum biraz ama kendimle barışıktım artık o kadar barışık değilim
  • quote:

Kilon fazla dostum kilo ver biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

Kilon fazla dostum kilo ver biraz.

Alıntıları Göster
    up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonneferler

up

Alıntıları Göster
    normal şeyler bunlar takma kafaya ergenliğe giren bazı kişilerde oluyor.Geçer zamanla
  • quote:

Orijinalden alıntı: spike87

normal şeyler bunlar takma kafaya ergenliğe giren bazı kişilerde oluyor.Geçer zamanla

teşekkürler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: spike87

teşekkürler

Alıntıları Göster
    body de göğüs press ve kanat çalış
  • Güzel kardeşim benim boyun 1.96 kilom 94 yani normal bi yapidayim yaşımda 17 göğüsüm normal bi insan göğsü biraz dolgulu ama neyse . ben basket oynuyorum oynarken bendede oluyor aynı meme ucu acısı. bigün gidip takımdaki arkadaşlarıma sordum sizdede oluyor mu aynı durum diye onlarda bana formalardan dolayı oluyor o acı dediler. yani uzun lafım kısası giydiğin t-shirtlerine bi dikkat et belki ondan kaynaklı bi acıdır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: asfadassdass

Güzel kardeşim benim boyun 1.96 kilom 94 yani normal bi yapidayim yaşımda 17 göğüsüm normal bi insan göğsü biraz dolgulu ama neyse . ben basket oynuyorum oynarken bendede oluyor aynı meme ucu acısı. bigün gidip takımdaki arkadaşlarıma sordum sizdede oluyor mu aynı durum diye onlarda bana formalardan dolayı oluyor o acı dediler. yani uzun lafım kısası giydiğin t-shirtlerine bi dikkat et belki ondan kaynaklı bi acıdır .
    Meme uçları oluşuyor. Dikkat edersen ilk başlarda yumuşaktır sonra yuvarlak çekirdek gibi bir şey olur orada. Sert bir şeye sürttünmü acır bazen zevk alırsın 1-2 ay sonra geçer o ben 80 kiloyum yaş 15 boy 176 benimde öyle ama benim sağda var solda yok mesela sağ büyük gibi görünüyo. yani meme ucun oluşuyor bu kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Börcır

Meme uçları oluşuyor. Dikkat edersen ilk başlarda yumuşaktır sonra yuvarlak çekirdek gibi bir şey olur orada. Sert bir şeye sürttünmü acır bazen zevk alırsın 1-2 ay sonra geçer o ben 80 kiloyum yaş 15 boy 176 benimde öyle ama benim sağda var solda yok mesela sağ büyük gibi görünüyo. yani meme ucun oluşuyor bu kadar

Alıntıları Göster
    şimdi normal. ergenlikten sonra devam ederse doktora görünürsün.

• quote:

ben yeni yeni ergenliğe girmeye başladım eskiden 50 kilodayken göğüsüm biraz inikti şimdi 67 kiloyum ama göğüsüm sanki biraz daha büyük çıldırcam anneme soruyorum kilodandır diyor abime soruyorum ergenliğe girdiğin içindir diyor babama soruyorum bizim ailede jinekomasti yok diyor ... Bide ayıptır söylemesi meme ucum çok acıyor (basınca) bilgili abilerim benim durumum normal mi anormal mi ? Konu yanlış yere açtıysam özür dilerim birde boyum 1.65 kilom 67 vücudumun 44 kilosu kas 18.8 kilosu yağ ama biçimsiz yağlanma bu durum ergenlikten sonra geçer mi yoksa amelyat mı olmam gerekir ?

aynı sorun bende de vardı.4 sene önce başladı şimdi 19 yaşındayım.göğsüm baya büyüdü kilodan. 1.90 boy. 90 kilo.dayanadım annemlere söyledim.şimdi ameliyat olucam.
    sana tavsiyem kilo ver vermezsen body yapmaya çalış.o da olmazsa 18 yaşını bekle ameliyat ol.hadi iyi günler :D

• quote:

Orijinalden alıntı: geotech

quote:

ben yeni yeni ergenliğe girmeye başladım eskiden 50 kilodayken göğüsüm biraz inikti şimdi 67 kiloyum ama göğüsüm sanki biraz daha büyük çıldırcam anneme soruyorum kilodandır diyor abime soruyorum ergenliğe girdiğin içindir diyor babama soruyorum bizim ailede jinekomasti yok diyor ... Bide ayıptır söylemesi meme ucum çok acıyor (basınca) bilgili abilerim benim durumum normal mi anormal mi ? Konu yanlış yere açtıysam özür dilerim birde boyum 1.65 kilom 67 vücudumun 44 kilosu kas 18.8 kilosu yağ ama biçimsiz yağlanma bu durum ergenlikten sonra geçer mi yoksa amelyat mı olmam gerekir ?

aynı sorun bende de vardı.4 sene önce başladı şimdi 19 yaşındayım.göğsüm baya büyüdü kilodan. 1.90 boy. 90 kilo.dayanadım annemlere söyledim.şimdi ameliyat olucam.
    sana tavsiyem kilo ver vermezsen body yapmaya çalış.o da olmazsa 18 yaşını bekle ameliyat ol.hadi iyi günler :D
    En kısa zamanda bir üroloji doktoruna git ve hormon tahlili yaptır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hiper-Nova

En kısa zamanda bir üroloji doktoruna git ve hormon tahlili yaptır.

Alıntıları Göster
    doktora gitsen de, ergenlikten olabilir önce bir 18-19 yaşına gel der.. o yüzden biraz bekle, hormonal vakalar ergenlik bitiminde normale dönebiliyor.. eğer düzelmezse gider ameliyat olur kurtulursun sakın dert etme böyle şeyleri.. artık tıp ilerledi
  • Kilodandır kardeşim. Bende de vardı. Boy bir anda uzayınca geçmişti. Olur öyle. Spor yap basket oyna şimdiden atletik vücudun olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lath.Crusader

Kilodandır kardeşim. Bende de vardı. Boy bir anda uzayınca geçmişti. Olur öyle. Spor yap basket oyna şimdiden atletik vücudun olsun..
    sebebi bir çok olabilir. O yüzden doktora görünün. Sizde olmaz ama belirteyim aşırı yağlanma vücutta kadınlık hormonu salgılatır o da meme büyümesine neden olur. Seninki %99 bu değildir ama yaşı büyük olanlar buna dikkat etsin. kilo vermeye baksın.
  • vücut çalış.şınav çek günde 100 yada50 tane bir aya kwndini oplar güzel bir görüntü olur (ciddiyim)
  • bende de buna benzer bir durum var yaş 17 kardio ile geçer mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NateRuess

bende de buna benzer bir durum var yaş 17 kardio ile geçer mi ?
    Zayıf insanlardada oluyor bu ergenlik döneminde.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.