Şimdi Ara

Jinekomasti Kontrol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler çoğu arkadaş jinekomasti ve burdan okuduklari bilgilerle hareket ediyorlar bazen bilgi yetersiz kalsada bize bilgi veren arkadaşlarada ruhum kurban... :)

Ben burda kendi jinekomasti macerami adim adim anlatip diğer arkadaslara yardimci olmaya calisicam.

Bu olay bende 7. siniftan berri var ve şuanda Lise4 teyim. Tabi geçmesi icin coksey yaptim 16 kilo verdim hayatim değişti yuzum guzellesti vucudum düzeldi zayifladim sac seklimi falan degistim onnumara bir eleman oldum.

Ammavelakin bu göğüsler tabi ki gitmedi çünkü bildiginiz gibi cerrahi müdahele şart :)

eee dedik artik gidelim doktora.

1. En yakin Devlet hastanesinde plastik cerrahi bölümünde ki doktor hamile oldugu icin Genel cerrahiye gittim ve doktor elle muayne etti jinekomasti olduğumu cerrahi mudahale yapilabilcegini söyledi. Ama bu mudalenin plastik cerrah tarafından uygun gordugun baska bir hastaneye yolladi.

2. Yarin diğer hastane plastik cerrah bolumunden randevu aldim ve gidicem günü yasadiktan sonra herseyi tek tek yazicam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• internetten bilgi almaya çalışmak yerine doktora gidin direk. basit bi elle muayene ile bile anlaşılabilen bişey. ordaki büyüme yağ mı yoksa meme dokusu mu ona bakıcak doktor sadece. yağ ise zaten şişmansınızdır, kilo veirn iyi gelir. dieğr türlü ameliyat olursunuz işte.
  • Ben zaten gittim yasadiklarimi anlaticsm bu konuda bazi arkadaşlarin ilham alıp yapmasi icin çünkü cekinme olayi çok boyle bir sorunun yoksa anlayamazsin kardeş. Sonucta tok açın halinden anlamaz diye bir laf var hahah :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kusura bakmayın aylar geçmiş...

YGS mevzusu yüzünden ilgilenemedim...

Ve Devam Ediyorum...

3. Plastik cerrahiye gittim kadın doktor kontrol etti jinekomasti olduğumu söyledi. Kendisiye tartıştık beni başından savıp ameliyat 3 milyar diyip heyet önüne falan çıkarmadı. Mizacı sert iğrenç bir kadındı o yüzden böyle kıllık yaptı. Bende lanet olsun devletinede hastanesinede diyip olmama kararı aldım..

4. Bir umut farklı bir hastaneye gittim ve kadın doktor harikaydı. Kendisi jinekomasti olduğumu bazı kontroller yapmamızı söyledi. Kan tahlili ve ultrason çektirmemi istedi. Ve ameliyatın psikolojik bozukluk yaratabilceğini bilen harika doktorumuz (diğer doktora ina ) ben bu ameliyat için para almayı istemem heyete çıkartıcaz dedi.

5 . Ultrason çektirrttim meme dokum normal. Yağ oranım yüksek çıktı

6.Kan tahlili yaptırdım. Bazı hormonlarım yüksek çıktı o yüzden endroknoloji bölümüne yollandım.

7. Şimdi randevu tarihi bekliyorum endroknoloji de onaylarsa ameliyat olucam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.