Şimdi Ara

Jinekomasti var ve boşa mı uğraşıyorum acaba :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Göğsümde yağ var saniyorumdum ama malesef jinekomasti var ve daha yeni ultrason çekildim ve derecesi sonuclaninca belli olacak.Sorun şu ki göğüsum hacimlesirken jinekomasti moralimi bozuyor ve sporu birakasim geliyo boşa uğraştigimi düşünüyorum sonuçta jinekomasti denilen lanet var ! Yanılıyor muyum :/ Yaş 17

• Pek yok gbi, varsa da dikkat çekmeyecek kadar çok ufak. Bahane arama devam et
  • çok az bi şekilde var gibi duruyor ama yinede testin sonuçlarını bekle bakalım bende merak ettim
  • çocukken kilolu muydun?
  • Romen Diyojen kullanıcısına yanıt
    Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakin07 kullanıcısına yanıt
    Abartmışsınız baya spor salonuna gelen öyle insanlar görüyorumki onların yanında arnold kalırsınız spora devam karın kaslarınız oluşuma müsait ben olsam bırakmazdım
  • Benim endişem şimdi kas çalışıyorum biraz belirginleşti diyelim kaslar bunun üstüne ameliyat oldugumda (ki inşallah olmama gerek yoktur) yaklasık 1.5-2 ay antreman yapamıcam ve yaptığım her şey boşa gidecekmiş gibi geliyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aliss A kullanıcısına yanıt
    sonuçlar haftaya belli olacak sizi de bilgilendiricem abi !
  • Sakin07 kullanıcısına yanıt
    hee ameliyat durumu varsa hiç uğraşma o zaman 2 ayda baya bi kas kaybına uğrarsın
  • AMELİYATTAN SONRA 2 AY GİBİ YATMA DURUMUN YOK. 2 HAFTA SARGILARDI AĞRILARDI DERKEN 3. HAFTANIN SONUNDA SPORUNA GİDERSİN. DEVAM ET
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakin07

Evet

o zaman o jinekomasti definasyonla beraber erir merak etme. sen hacim kazanmaya bak seneye yaza doğru definasyona girersin jinekomasti filan kalmaz. abartıyosun bunun için test yaptırdıysan bence psikoloğa git sende okb sendromu olabilir
  • İsi sağlama almak lazım :) Sonuçları alınca her şey daha netleşecek ! Insallah dediginiz gibi definasyonla atlatilabilir bir şeydir !

• Lan ahahhahahaha jinekomasti mi görmediniz siz hayatınızda

OP jinekomasti falan yok sende.
  • Bu konudan sonra cok etkilendim.

Sisman degilim fakat gobek ve hafif gogus var acaba bende jinekomasti olma ihtimali var mi ?

Nasil anlasiliyor goruntu disinda

• Benim orta göğuste neden cizgi yok yahu.
    50 kilo adamlar da bile var.

• Arkadaşlar bu gün sonuçları aldım..Doktor ufak bi şekilde Jinekomasti var olduğunu ve yaşım (17) geregi geçebileceğini söyledi..1 sene beklicez eğer hala devam ederse yaklaşık 1700 tl na ameliyat olacağım ! Bu arada sporuma devam etmemide söyledi

• quote:

Orijinalden alıntı: Sakin07

Arkadaşlar bu gün sonuçları aldım..Doktor ufak bi şekilde Jinekomasti var olduğunu ve yaşım (17) geregi geçebileceğini söyledi..1 sene beklicez eğer hala devam ederse yaklaşık 1700 tl na ameliyat olacağım ! Bu arada sporuma devam etmemide söyledi

zaten jinekomasti vakalarının çoğu ergenlikten sonra geçer

ergenlikte hormonlar alt üst olur bro

doktorunda dediği gibi spora devam
  • Tam gaz devam beyler aldırış etmeden ! :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.