Şimdi Ara

Jinekomasti, yaş 21

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese selamlar.Şuan üniversitede 3. yılım ve 7 mayısta 21 yaşımı doldurdum. Daha öncesinden var mıydı hatırlamıyorum ya da ilgimi çekmedi ama 8. sınıfta arkadaşlarım dalga geçince sol mememin sağ mememden büyük olduğunu farkettim. Lisede de takmadım geçer diye ve ailemle konuşup ısrarla bir kaç doktora gittim ve doktorda ergenliktendir demişti.( doktora gitmene gerek yok zamanla geçer ,ergenliktendir diyip geçiştiriyorlardı ailem .).Arkadaşlar üniversite 3. sınıfım ve çok yoğun ve ağır ve bir de şehir merkezine uzak bir okulda okuduğum için burda doktora gitmedim ama memleketimde gittim ve doktor jinekomasti var , zamanın olunca gel alırız oradaki dokuyu dedi.Bunu diyen kişi genel cerrahi uzmanı. Jinekomastiyi bayağı bir araştırdım ve internette tek göğüste olması normal değil olursa ikisinde de olur gibisinden bir şey okudum. Sağ göğüsümde hafif bir yağlılık var gibi ve ama jinekomasti olduğunu düşünmüyorum ama sol göğüsümin içi çok sert ve o göğüsüm çok değişken.Bazen şişiyor , bazen iniyor,bazen memenin başı büyüyüp ,küçülüyor.Arkadaşlar sizce ne yapmalıyım ,genel cerrahideki doktor gel hemen hallederiz falan dedi ama derinlemesine sebebini merak ettim tek memede olması kafamı karıştırdı.Küçük yaştan beri de bunun bende oluşu ve sol memenin sağdan büyük olması garip geldi.Sizin düşünceleriniz neler?

• tek memede de olabiliyor,doktordan duymustum. sogukta ve hapsurdugunda meme ucu kücülüyor degil mi? sag tarafın meme ucuda boyle kücülüp buyuyorsa orada da vardır, soldaki sertlik baska bi nedenden olabilir benim memeler yumusak. yas 21, 13 14 yasından beri cekiyorum bu illeti ameliyat olup kurtulmak lazım ama iyi doktor arastırıyorum. forumda ameliyattan sonrada yeniden büyüyen memeler görünce simdilik erteliyorum ama yazda geldi t-shirt giymek hayal, cift atlet giyiyorum belli olmasın diye
  • kukki kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz gibi soğukta ve hapşurunca büzülüyor.Sağ mememde bazen başının küçüldüğü oluyor ondada mı var yani ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bbo1717 kullanıcısına yanıt
    hocam ben oldugunu düsünüyorum, ayrıca sol memede ekstra bi sorun oldugunu düsünüyorum, sert olması normal degil. tabi doktor degilim ama gide gele, orada baska hastalarla konusa konusa bayağı bilgilendim
    Hocam benim iç tarafında sert büyük bi et parçası var gibi .Yani nasıl desem,içerideki doku çok büyük gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bbo1717 kullanıcısına yanıt
    hocam doktora git en kısa zamanda bence, röntgen falan ister bakılır duruma neymis ne degilmis, buraya doktorda gelip yazsa yazıdan bi sey anlamaz görmesi lazım. ayrıca plastik cerrahiye görün,genel cerrahlar direkt ameliyata kalkısıyor para almak icin, nedir ne degildir iyice ögrenin plastik cerrahi uzmanlarından.
    Tamamdır hocam, teşekkür ederim tavsiyeleriniz için :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    12 yaşındayım masturbasyon
    10 yıl önce açıldı
    16 yaşında minoxil
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • soğukta büzülmesi falan normal olaylar , kilolu insanın göğsündede sıcakta sarkıyor soğukta dikleşiyor , jinekomasti nin farkı eğer göbeğinde çok fazla yağ varsa biracı gibi göbeğin varsa ve göğüslerin sarkıyorsa yağdandır
    ama kilon yoksa göbek inikse göğüslerin sarkık değilde kadın göğsü gibi yanlardan top gibi şişiyorsa jinekomasti
  • Rafet Elmorad kullanıcısına yanıt
    Hocam sağ göğüsümde sorun yok gibi ama solda belirgin şekilde şişkinlik var ve kadın göğüsünü andırıyor, bakalım şu finaller bitsin doktora gidicem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.