Şimdi Ara

Jinekomastii Ameliyatı olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 mayıs günü Jinekomasti ameliyatı olacağım (göğüslerim fazlaca büyük) daha önce olan arkadaşlara bir şeyler sormak akıl danışmak istiyorum.Ameliyatım kesilerek olacak .Doktorum daire şeklinde komple meme çevresini çıkarıp içini öyle temizleyeceğini söyledi.İnternette araştırdım daha önce bu şekilde olan bir jinekomasti ameliyatına rastlamadım. Bilgi sahibi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designear94 -- 28 Nisan 2014; 20:49:04 >

• oldunmu kardeş nasıl geçti ss atarmısın pmden bende olacam yakında merak ettim
  • O ne oyle karpuz keser gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yapiyorum isterseniz bi kligime gelin cayimi icin bu konuyu munazara edelim

• quote:

Orijinalden alıntı: forever58

Ben yapiyorum isterseniz bi kligime gelin cayimi icin bu konuyu munazara edelim
    yalan atma la gerçekse bana pm at
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrHans

O ne oyle karpuz keser gibi
    Kist çok büyükse tam daire şeklinde çıkartabilir. Ben tek göğsümden oldum ama jinekomasti gibi değildi benimki. Bildiğin tümör gibi kaskatı ve baya büyük bir kitle vardı. Tam daire değil alt tarafı yarım daire şeklinde kestiler. Anestezi hazırlık vs dahil 1 saat sürdü. akşam taburcu oldum. dren acıtır saçı başı yolarsın derler, inanma, hissetmiyorsun bile. Dikişler alınırken de canın yanmayacak. Ben plastik cerraha olmuştum senin de ilk tercihin o olsun. Ameliyat sonra pek sancılı değildir 1-2 gün bazı hareketleri yaparken zorlanırsın. Kanama olmaması için dikkatli olup birkaç gün fazla hareket etmeyeceksin. Doktorum korse tavsiye etmemişti. Ameliyat sonrası yatarken ağrı olduğunda ağrı kesici isteyiver serum bitince çekinme. Başka sormak istediğin olursa pm atabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tRolling Stones -- 6 Mayıs 2014; 19:46:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tRolling Stones

Kist çok büyükse tam daire şeklinde çıkartabilir. Ben tek göğsümden oldum ama jinekomasti gibi değildi benimki. Bildiğin tümör gibi kaskatı ve baya büyük bir kitle vardı. Tam daire değil alt tarafı yarım daire şeklinde kestiler. Anestezi hazırlık vs dahil 1 saat sürdü. akşam taburcu oldum. dren acıtır saçı başı yolarsın derler, inanma, hissetmiyorsun bile. Dikişler alınırken de canın yanmayacak. Ben plastik cerraha olmuştum senin de ilk tercihin o olsun. Ameliyat sonra pek sancılı değildir 1-2 gün bazı hareketleri yaparken zorlanırsın. Kanama olmaması için dikkatli olup birkaç gün fazla hareket etmeyeceksin. Doktorum korse tavsiye etmemişti. Ameliyat sonrası yatarken ağrı olduğunda ağrı kesici isteyiver serum bitince çekinme. Başka sormak istediğin olursa pm atabilirsin

Alıntıları Göster
    devlet karşılıyor mu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun dostum nasıl geçti

• quote:

Orijinalden alıntı: tRolling Stones

Alıntıları Göster
    halka şeklinde kesilen bir ameliyatı youtube dan izlemiştim biraz araştır bulursun.İz kalır diye bende korkuyorum

• eski hali :http://i.hizliresim.com/nPj71N.jpg
    yeni hali :http://i.hizliresim.com/gl25a0.jpg
    arkadaşlar oldum ameliyatımı şuan memnunum zamanla dahada güzel olucak inşallah
  • tRolling Stones kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim . Ameliyatımı oldum şuan iyi hissediyorum
  • Kardeş geçmis olsun ihtiyaç varmış gerçekten

• TIRPAN kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim. Üzerimden büyük bir yük kalktı bu illeti çeken arkadaşlara biran önce Allahtan şifa diliyorum. Hiç beklemeyin arkadaşlar olun kurtulun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: designear94

çok teşekkür ederim. Üzerimden büyük bir yük kalktı bu illeti çeken arkadaşlara biran önce Allahtan şifa diliyorum. Hiç beklemeyin arkadaşlar olun kurtulun.
    Geçmiş olsun,ne kadar ödedin ?
  • toplamda 2.300 lira tuttu Bursa doruk tıp ta oldum plastik cerraha
  • Bende benim göğüslerime büyük derdim. Benimki kilo versem geçiyor şimdi anladım Jinekomasti'yi. Tez zamanda iyleşirsin inşallah. Gönül rahatlığı ile yaza hazırsın :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: designear94

toplamda 2.300 lira tuttu Bursa doruk tıp ta oldum plastik cerraha
    boy ve kilo kaçtı ?
  • Kilo kaçtı?

Bir de günlük işlerinize hemen geri döndünüz mü?

• çok teşekkür ederim . Umarım bu durumu yaşayan arkadaşlarda en kısa zamanda kurtulur. Çok basit ve çabuk bir operasyon.Yaklaşık 2 kavanoz yağ ve doku çıktı :)
  • fenerliso kullanıcısına yanıt
    Kilom 86. benim ki biraz daha detaylıydı diğer ameliyatlara göre . Lipo ile olanlar çabucak dönebilirle. Ama benim ameliyatım 2.5 saat sürdü.3. günde günlük hayatıma geri dönebildim .
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.