Şimdi Ara

Jiroskop ( Gyroscope ) olmadan 360 video izlenebilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elime geçen hiç bir telefonda (Note 2 hariç, onda da stabil çalışmıyor) Jiroskop ne yazık ki yok :S (Quatro Splus, HTC Desire Serisi 36 Telefon v.s.)

Hepsinde var yazıyor ama AKSELEROMETRE sensörüyle Jiroskop'un işini yaptırdıkları için öyle yazmışlar. Tabi Jiroskop donanım olarak olmayınca da 360 videolarda hareket ettiremiyorum.

360 video ve 360 uygulamalarda Bluetooth kumanda ile sağa sola dönebiliyormuyuz ?

** Bazı uygulamalar direk "GYROSCOPE NOT FOUND" gibi şeyler yazıyor. Bunu sanal olarak varmış gibi göstertip, uygulamanın açılmasını sağlayabilirmiyiz ?

Şimdilik bu kadar :)

• Neredeyse hiç bir yerde bundan detaylı bahsedilmemiş.

Fikri olanlar ya da bilenler, nerelerdesiniz ?
  • 3 gün oldu tık yok.

Bi gören bileni bulamadık
  • Pek sanmıyorum donanım olarak yoksa yazılımla müdahale edebileceğinizi
    Kumanda ile kontrol etme özelliği var mı bilmem ama olsa da güzel bir deneyim yaşayamazsınız ondan eminim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grkwnxs

Pek sanmıyorum donanım olarak yoksa yazılımla müdahale edebileceğinizi
    Kumanda ile kontrol etme özelliği var mı bilmem ama olsa da güzel bir deneyim yaşayamazsınız ondan eminim

Şurada da belirttiğim sebeplerden iade edeceğim be de cihazı.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=115502235&p=36&anchorToGo=117581946#117581946

Alınacak telefonda özellikle jiroskop a dikkat edilmeli bence. Gerçekten çok işe yarıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chewrokee -- 11 Haziran 2016; 1:54:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: chewrokee

quote:

Orijinalden alıntı: Grkwnxs

Pek sanmıyorum donanım olarak yoksa yazılımla müdahale edebileceğinizi

Şurada da belirttiğim sebeplerden iade edeceğim be de cihazı.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=115502235&p=36&anchorToGo=117581946#117581946

Alınacak telefonda özellikle jiroskop a dikkat edilmeli bence. Gerçekten çok işe yarıyormuş

Bu zamanda jiroskopsuz telefon olmaz sanıyordum demek varmış

• aynen bende öyle zannediyordum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HTC'nin M8 modellerinden sonrasında (sadece üst seviyelerde) var. Hatta M8'de bile yok bildiğim kadarıyla, M8s de var.

Samsung bu konuda daha iyi. Neredeyse Note2 den sonraki Tüm telefonlarında var.

Şimdiye kadar elime geçen telefonların Note 2 hariç hiç birinde Jiroskop (ve bir kaç basit sensör) yoktu. Sanal gerçeklik gözlüğünü sadece Note2 de kullanabildim.

Siz yine de alırken dikkat edin. Gerekirse arayıp sorun merkezlerini.

Gyroscope (Jiroskop) var mı diye. Çoğu kelime oyunu yapıyor. Alcholometre (Akselerometre) jiroskopun işini dijital olarak yapabildiği için var diyorlar.
  • evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpatak

evet

Neye evet diyorsun bütün konulara boş mesajlar atıp forumu kirletme

• Olsa bile root gerekir xposed ta olabilir kurcalayın zamanında mobil veriyi wifi gibi falan gösterebiliyodun.

• quote:

Orijinalden alıntı: bseeek

Olsa bile root gerekir xposed ta olabilir kurcalayın zamanında mobil veriyi wifi gibi falan gösterebiliyodun.

İllaki yönetici izni gerekir lâkin nasıl yapıldığı ya da yapılacağı konusunda bilgimiz yok.

Yabancı dili olup, yabancı forum sitelerini takip eden arkadaşlar, olur da denk gelirler ise bize burada anlatabilirlerse seviniriz.

En olmadı kaynağı buraya verirlerse anlayabildiğimiz kadar biz bakarız. Çok kişinin işine yarayacaktır.
  • Xposed diye bir olay var araştırın. Bir sürü değişik modülü var.

• Var's VR video adında bir uygulamama var markette. Jayroskob olmayan telefonlar için efsane bir program. Çok üzülmüştüm bi hevesle VR gözlük aldım ama sony M5 telefonum desteklemiyordu. Bu programı buldum. Tek yapmanız gereken 3D veya 360 derece videoyu youtube'dan telefonunuza indirip Var's VR video programı ile açmak. Videoyu Ne kadar kaliteli indşrirseniz o kadar net görüntü alırsınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.