Arkadaslar system dosyaları icindeki jmicron dosyalarını silin fakat sildiginiz yeri ve dosyaları falan saklayın bir yerde sildikten sonra makineye ben mac os x yuklemeye calıstım bu sefer hata vermedi fakat sistemi hep restart attırıyor otomatik olarak bir deneyin isterseniz silin dosyaları sonra makineyi boota gore ayarlayın hep restart atarsa makine bilinki olmuyor normal haline getirin makineyi sonrada SİLDİGİNİZ DOSYALARI EKSİ YERİNE KOYUP YENDEİN BASLATIN MAKİENYİ YOKSA BENİM CD YADA DVD ROM GOZUKMUYOR DERSİNİZ. Ben Jmicron sorunun Yarısını cozdum gibi diger yarısınıda iyi bilen arkadaslar cozmeye calıssın sonra buraya yazmaya calıssın :) bizde yararlanalım :)
HE birde sistem dosyalarında jmicronu bulmak icin systemde jm-jmicrom-raid-raid configurer bunların hepsini arattırın kesinlikle cıkacaktır jmicron dosyaları fakat dedigim gibi SAKLAYIN BU DOSYALRI YOKSA FORMAT CEKERSİNİZ CD GOZUKMUYOR DİYE
DVD gözükmemesiyle ilgili tam bilgisayarıma format çekecekken mesajınızı okudum eğer bu konu ile ilgili daha fazla bilgiye sahipseniz ve paylaşırsanız memnun olurum.
Sorunun özetle Bios ta DVD gözüküyor fakat windows'tan bakınca yok, bağlantılarını ayırıp tekrar bağladım otomatik donanım bulur düşüncesiyle ayrıca donanıma aygıt yöneticisinden de ulaşmaya çalıştım............ bir şey ler yapmaya çalıştım fakat sonuç 0.
sistem dosyalarıyla oynamak sana kazanç saglamaz jmicron kontrolcüsü yüklü değil bende mesela ama dvd ve cd rw mi görüyor sistem bence devamlı reset atmasısnın nedeni sildigin dosyalar zaten sistem ayarlarında yaptıgın değişiklikler tüm sistemin dengesini bozacak nitelikte ise çalışmaya engel olur
sistemin surekli restart atmasının nedeni o sildigim dosyalar onu biliyorum fakat iste o reset atmasına bir cozum bulunursa mac os x rahatca yuklenir bide error kardes sendeki anakart ne marka asus p5 yoksa gigabyte ds ?mi bende ds 3 var jmicron illeti oldugundan zaten cekiyorum bu illeti sende bize biraz anlat nasıl goruyor seninki biraz detaylı anlatırsan iyi olur :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme