Şimdi Ara

Joao Felix Transferi Kara Para Aklama Transferidir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yahu kimse çıkıp konuşmuyor da 19 yaşında çocuğa 126 milyon euro bonservis verildi. Abi ben anlamıyorum Joao Felix'e 125 veren mi vardı da 126 verip alıyorsun? Bu adama 50-60 milyon bile veren yoktur. Neden 126 milyon verdin yani? Bir açıklaması yok. 126 milyonun olsa çöpe atarsın, buna vermezsin o parayı. Oyuncu iyi-kötü tartışmasına girmiyorum ama kesinlikle bu yaşta 126 milyon edecek bir oyuncu değil bence. Bu transferde futbol baronları inanılmaz para akladı. Bu transfer Atletico camiasından birisini veya birilerini zengin etti, menajerlerin ömürlük servet kazanmasına sebep oldu. Bu transfer araştırılsa altından bir sürü pislik çıkar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FM 19'da alıp 2 sezon oynatıp 50'ye satıyordum yazık oldu

edit:43 maçta 20 gol 11 asist yapmış Ben verirdim bu parayı. PSG'de 130 vermişti hatırlarsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragramir -- 23 Temmuz 2019; 19:44:26 >
  • -Real Felix için önce 80 sonra 90 teklif etti. İkisini de reddettiler. ATM yanılmıyorsam serbest kalma ücreti ödeyip aldı.
    -Ayrıca Atletico mal mı da 0'dan takım kurdukları sezon Felix'e fazladan bonservis vermiş olarak gözüksünler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 23 Temmuz 2019; 20:0:12 >
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Griezmannın parası buraya gitti.mantıklı bir yatırım bence felix-sancho yeni messi-ronaldo olabilir bence

• Benfica serbest kalma bedelinin ödenmesini istedi, pazarlığa yanaşmadılar. Ben de bu çocuğun 126 edecek neyi var diye düşünüyorum ama Atletico sonuçta forvet konusunda adamlar uzman. Bir bildikleri vardır diye düşünüyorum.

• rodriler pepeler 80e gidiyor bu para az bile bu piyasada

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cocuk bi sakatlansa dizinden 126m euro çöp olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.