Şimdi Ara

johnny2 adlı vatandaşa inat, ücretsiz oyun (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
0
Favori
12.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben kimseyi tanımıyorum fakat hougras Avenzea gogorock aynı kişiler gibime geliyor. çok zor değil bende 3 adet kullanıcı alır keklerim herkesi.

sadece şunusöylemek istedim 5 10 50 100 1000 tl. önemli değil hepsi aynı oranda öbür tarafta çıkacak arkadaşlar. kul hakkı yemeyin. dalga geçen olabilir söylediklerime geçebilirsiniz ama 5 milyon için dolandırıcılık yapandan 100 katı para çıktığını gördüm.

biz kimseyi mahkum edecek halde değiliz sadece yorum yaparız ama ben bu arkadaşlara inanmadım. umarım cehennemde yanmazsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: glazer

bi dakika bi dakika inanamadığım için soruyorum l

bu arkadaş bugün,bu yağmurda üsküdar'dan maltepeye 25 dakikada gidip gelmişmi ?

Aynen öyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: hougras

son olarak evet son ve sonrada yatacağım

Adamın msn adresını sıze verdım. Sizden rica ediyor. Sadece ıkınız hatta sky 'de ekleyebılırse ki yonetımde oldugu ıcın eklemesede olur, nejat ve Miex eklesın konusalım. Gerekli logları siz sıteye kopyalarsınız. Ciddi anlamda boş yere adamı yargılıyorsunuz. Adamın sucu gunahı yok. Bunu ogrendiginizde cidden yuzunuz kızaracak..
    msn adreside Avenzea@hotmail.com

bu sefer cidden yattım

gogorockun kuzeninin arkadaşı çıkmasından sonra şimdi de avenzeayla iletişime geçtin,helal olsun hocam bi olayı aydınlatmak için bu kadar çabalaman takdire şayan

• quote:

Orjinalden alıntı: Gianfranco

quote:

Orjinalden alıntı: hougras

son olarak evet son ve sonrada yatacağım

Adamın msn adresını sıze verdım. Sizden rica ediyor. Sadece ıkınız hatta sky 'de ekleyebılırse ki yonetımde oldugu ıcın eklemesede olur, nejat ve Miex eklesın konusalım. Gerekli logları siz sıteye kopyalarsınız. Ciddi anlamda boş yere adamı yargılıyorsunuz. Adamın sucu gunahı yok. Bunu ogrendiginizde cidden yuzunuz kızaracak..
    msn adreside Avenzea@hotmail.com

bu sefer cidden yattım

gogorockun kuzeninin arkadaşı çıkmasından sonra şimdi de avenzeayla iletişime geçtin,helal olsun hocam bi olayı aydınlatmak için bu kadar çabalaman takdire şayan

Kendisine teşekkür ederiz,çok iyi niyetlidir arkadaşımızdır hougras haksızlık etmeyelim Gianfranco'cum

Amacı sadece özür dilemekken arkadaşın söyledikleri haddini aştı bence....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 17 Ocak 2009; 1:00:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Miex

quote:

Orjinalden alıntı: glazer

bi dakika bi dakika inanamadığım için soruyorum l

bu arkadaş bugün,bu yağmurda üsküdar'dan maltepeye 25 dakikada gidip gelmişmi ?

Aynen öyle

bende maltepede oturuyorum ve okulumdan dolayı haftanın 5 günü üsküdara gidiyorum..küçüklüüümden beri hız,araba,modifiye vs.. sevdalısı biriyimdir ve alla şükür oldukça iyi direksiyonum vardır...Benim en hızlı maltepe-üsküdar gidişim 15 dakkikadır bu arkadaş nasıl oluyorda 25 dakikada gidip gelebilmiş,onu yargılamak için sölemiyorum inanın merakımdan soruyorum,böle birşey varsa lütfen beni bilgilendirsin

• Gecenin 1'de istanbul'da bos caddede kadıkoyden maltepe'ye 10 dakikada tabii
    gidersin 100km ile, sahil yolunu yada cevreyolunu kullanarak.

Fakat gun icerisinde gitmen biraz zor hocam. Nereye 10 dakkada gidiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al6atross -- 17 Ocak 2009; 1:03:05 >
  • Maltepe'den Üsküdar veya Kadıköye yarım saatten az bir sürede gidip geliyor, bu yağmurda ve İstanbul trafiğinde bunu yapması minimum 50 dakika, bana kalırsa 1 saati bulabilir aşırı derecede yağmur vardı.

Bir de oraya gidip muhabbet ediyorlar ayak üstü, ama arkadaş çok üşüdüğünden dolayı az konuşup dönüyor.

Konuşmuşlar bile yani dakikalarca.
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuAnTuM-C

Olayı kısaca özetler isek şöyle gelişti

İlk başta Avenzea nickli arkadaş johnny2 arkadaşa kendini kanıtlamak için(daha önceki dolandırma konusundan dolayı)bu konuyu açarak ilk yazan kişiye oyunu vereceğini söyledi.Şanslıymış ki bu arkadaş,belkide akrabası olarak tahmin ettiğim gogorock çıktı.

gogorock ile saat 9-10 gibi buluşma ayarlayan Avenzea bu saatler arasında forumdan bir yere ayrılmadı.Arkadaşın evine kadar gittiğini söyleyen Avenzea'nın foyası buradan sonra ortaya çıktı.Kendisi yağmurda beklediğini söyledi,ama gogorock evine geldiğini söyledi.Ardından arabada beklediğini söyledi,ama bu yine inandırıcı gelmedi bizim için,arabada bekleyen bir insanın ıslanması için arabanın üstünün açık olması lazım bunun içinde Avenzea arkadaşımız bile yağmurda yola çıkmayacak kadar akıllıdır.Daha sonra oyunu arkadaşa verdim deyip.Maltepe'den evine yani Üsküdar'a 20 dakika sonra dönüp bu konuya mesaj attı.

Olaylar böyle gelişti.Hougras geldi.Tabi kim olduğunu bilemiyoruz şimdi.Amcaoğlusu mu dayıoğlusu mu herneyse.

çok çok kısa özeti bu kadar.İyi seyirler

evet olayı ozetlemissin , quantum ellerine sağlık. bu arada hougras ya aynı kısı, yada 2. bir farklı kisi -yani avenzea ile gogorock un aynı kisiler oldugunu varsaydım- yada bir şekilde birbileri ile akraba olan 3 kisi var, yakın olan. yada tek bir kisi, 3 accounttan yonetiyor.

neyse, bu adamlarla, bu tarz adamlarla bulusulmaz, biliyorsunuz, neler oluyor. forumlar herkese acık ama forumlarda uzun vadeli uyeler, agır toblar oluyor, onlar ayrı yerdeler, bu tarz adamlarda acıga cıkıyor.

usluba bak, sana telefon veriyorum telini ver, evime gel vs. ne yapacaksınız miex i dovecek misiniz, kufur edip tehttid mi etmeyi deneyeceksiniz. yani cocuksunuz diyecegim, en mantıklısı bu.

ates olsan kendini bile yakamazsın, 50 ytllik oyun icin bu kadar oyun ceken bi adam nedir allah aşkına.

quote:

Orjinalden alıntı: yesilormancini

arkadaşlar ben kimseyi tanımıyorum fakat hougras Avenzea gogorock aynı kişiler gibime geliyor. çok zor değil bende 3 adet kullanıcı alır keklerim herkesi.

sadece şunusöylemek istedim 5 10 50 100 1000 tl. önemli değil hepsi aynı oranda öbür tarafta çıkacak arkadaşlar. kul hakkı yemeyin. dalga geçen olabilir söylediklerime geçebilirsiniz ama 5 milyon için dolandırıcılık yapandan 100 katı para çıktığını gördüm.

biz kimseyi mahkum edecek halde değiliz sadece yorum yaparız ama ben bu arkadaşlara inanmadım. umarım cehennemde yanmazsınız.

bu arkadaşımız bile oyunu anlamış. kimse yememiş köfteyi yani. kötü olan bu adamların yarın öbürgün başka niklerle foruma yine sizmaları yapacak birşey yok. birşekilde forumun iyi elemanları sağlam duracak, o kadar.

gran turismo 5, o kadar. (hehe, sony 55 e selam olsun bi killzone cakalım)

killzone 2 o kadar.

• quote:

Orjinalden alıntı: Miex

Maltepe'den Üsküdar veya Kadıköye yarım saatten az bir sürede gidip geliyor, bu yağmurda ve İstanbul trafiğinde bunu yapması minimum 50 dakika, bana kalırsa 1 saati bulabilir aşırı derecede yağmur vardı.

Bir de oraya gidip muhabbet ediyorlar ayak üstü, ama arkadaş çok üşüdüğünden dolayı az konuşup dönüyor.

Konuşmuşlar bile yani dakikalarca.

dostum sende baya yavaş kullanıyormuşun ya
  • Yeni yılın ilk bomba konusu konu dışı yerine konsol oyunları bölümünden çıktı hale bak
  • evden 3,5 saat ayrıldım geldim noolmuş burası böyle ya yazılanları takip etmek imkansız
  • Bence kendini savunanlar....Bu kadar çok arkadaş hazır uyanmışken bir an önce uzayın bu forumdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 17 Ocak 2009; 1:09:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gianfranco

Yeni yılın ilk bomba konusu konu dışı yerine konsol oyunları bölümünden çıktı hale bak

türkmusic.org'daki sezen aksu tartışmasından sonra herhangi bir forumda gördüğüm en kült konudur arkadaşlar, bunca yıldır netteyim ama böylesine kolay denk gelinmez.

bu arada o baslık, küfürlüdür, burada çok az saygısızlıkla başardık, bu daha güzel, yani sıfır küfüre yakın yazılarla, kült oldu başlık. sezen aksu tartısması surada:

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=turkishmusic+org+daki+sezen+aksu+tartismasi

• yav biri şu johnny2 nickli arkadaşa haber versin
  • Anam!! ne olmuş buraya böyle

DONANIM HABER BARNAK İZİ EKİBİ HELAL SİZE
  • quote:

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Anam!! ne olmuş buraya böyle

Seni de aramıza almak istiyoruz,kabul edersen.Sen seçilmiş kişisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Anam!! ne olmuş buraya böyle

• quote:

Orjinalden alıntı: _asparagas_

yav biri şu johnny2 nickli arkadaşa haber versin

johnny2 gelmeden luften bu baslık kaldırılmasın, yani avaenza filan gelip sahte nikle kufur yazabilir ama johnny bu olayı ortaya cıkartan arkadas , tam bas kısmı da ben cozemedim, neler dondugunu yani, o bir ozetlerse iyi olur. enteresan oldu,

bu arada internette yeni olan bazı genc kardeslerimizi bahsettigim kult tartismayı bilmiyor, benim bu başlıkta yasadıgımız absürdlüğü bir tuttuğum internet kültünü. dile kolay 8 yıl olmuş.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Akşam akşam beni de bayagı bi eglendirdi bu topic.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.