Şimdi Ara

johnny2 adlı vatandaşa inat, ücretsiz oyun (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
0
Favori
12.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GRAMMY E ADAY GÖSTERİLMELİ HER BİR SAHNESİ HEYECAN VE ENTRİKA DOLU

FİLMİN ADIDA ŞÖYLE OLMALI "GEÇEN YAĞMURDA NE YAPTIĞINI BİLİYORUM"
  • Arkadaşlar burdaki tek sorun fenerbahçenin 4-4-2 oynamaması ayrıca milan baros bu sene gol kralı olur
  • @Avenzea;
    Nickli arkadaş akşam arkadaşlarıyla buluşmaya zaten Fenerbahçe taraflarına gelicem demişti. Arkadaşlarıyla buluşmadan evine mi döndü acaba ?
    Ya da ben okurken kaçırdığım yer mi oldu da arkadaşlarıyla buluşmadı.. ?

Hemen buluştuklarını varsayarsak Maltepe'den Üsküdar ya da Beykoz'a dönmesi en az 45 dk şu yağmurda..Dediğinize göre 20dk da dönmüş.Hayretler verici bi olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snsnc -- 17 Ocak 2009; 1:31:56 >
  • topic i merakla takip ediyorum ilk açıldığından beri. daha önceki topic i de görmüştüm. Avenzea nın yazdıkları en başta gayet mantıklıydı ilk sayfada bir sürü kişi aynı anda oyunu istedi fln. neyse bir arkadaşımızı seçti verdi tabi onların arasındaki benzerlikler çok garip.

ama Miex adam sana söyledi en başından beri sana veriyim diye. msn adresini falanda yazmış şimdi, bilmiyorum neden beni bu kadar gerdi bu konu ama bence Avenzea isimli arkadaşla bir konuşanız çünkü bir insanın bu kadar yüzsüz olabilceğine inanmıyorum ben. yada pazar günüdür bilmem hangi gündür oyun vercekse verse. cidden bir netliğe kavuşsa olay.
  • Orjinalden alıntı: nejat_80

Orjinalden alıntı: yesilormancini

arkadaşlar ben kimseyi tanımıyorum fakat hougras Avenzea gogorock aynı kişiler gibime geliyor. çok zor değil bende 3 adet kullanıcı alır keklerim herkesi.

sadece şunusöylemek istedim 5 10 50 100 1000 tl. önemli değil hepsi aynı oranda öbür tarafta çıkacak arkadaşlar. kul hakkı yemeyin. dalga geçen olabilir söylediklerime geçebilirsiniz ama 5 milyon için dolandırıcılık yapandan 100 katı para çıktığını gördüm.

biz kimseyi mahkum edecek halde değiliz sadece yorum yaparız ama ben bu arkadaşlara inanmadım. umarım cehennemde yanmazsınız.

bu arkadaşımız bile oyunu anlamış. kimse yememiş köfteyi yani. kötü olan bu adamların yarın öbürgün başka niklerle foruma yine sizmaları yapacak birşey yok. birşekilde forumun iyi elemanları sağlam duracak, o kadar.

gran turismo 5, o kadar. (hehe, sony 55 e selam olsun bi killzone cakalım)

killzone 2 o kadar.

abi ezdin beni be

• quote:

Orjinalden alıntı: snsnc

@Avenzea;
    Nickli arkadaş akşam arkadaşlarıyla buluşmaya zaten Fenerbahçe taraflarına gelicem demişti. Arkadaşlarıyla buluşmadan evine mi döndü acaba ?

Hemen buluştuklarını varsayarsak Maltepe'den Üsküdar ya da Beykoz'a dönmesi en az 45 dk şu yağmurda..Dediğinize göre 20dk da dönmüş.Hayretler verici bi olay.

Gidip gelmesi 25 dakika
  • vay anasını ilginç bir vaka...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hoppus

topic i merakla takip ediyorum ilk açıldığından beri. daha önceki topic i de görmüştüm. Avenzea nın yazdıkları en başta gayet mantıklıydı ilk sayfada bir sürü kişi aynı anda oyunu istedi fln. neyse bir arkadaşımızı seçti verdi tabi onların arasındaki benzerlikler çok garip.

ama Miex adam sana söyledi en başından beri sana veriyim diye. msn adresini falanda yazmış şimdi, bilmiyorum neden beni bu kadar gerdi bu konu ama bence Avenzea isimli arkadaşla bir konuşanız çünkü bir insanın bu kadar yüzsüz olabilceğine inanmıyorum ben. yada pazar günüdür bilmem hangi gündür oyun vercekse verse. cidden bir netliğe kavuşsa olay.

hocam şu saatten sonra oyun deil ps3 ü verse aklıyamaz bence o arkadaş kendini

• bi yerlerde bi yanlışlık var ama nerede
     johnny2 adlı vatandaşa inat, ücretsiz oyun
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

abi ezdin beni be

yok dostum olur mu, (alintiyi kisalttim biraz yesilormancini arkadasimizi kimseyi tanimiyorum gibi bisiy demisti,'' ondan bu arkadasimiz bile oyunu anlamış'' dedim)

dostum, yok yok, aman ozur dilerim senden yanlıs anlasılma olmasın. senin icin ''bu arkadasimiz bile oyunu anlamıs'' derken olayla pek ilgilenmeyen bir donanimhaber uyesi kardesimizin bile , olayı ilk bakista anladıgını soylemek istemistim.

yani konu o kadar acik ki, onu belirtmek istemistim. tabi bu arada genc kusagin, sizin gibi lep demeden leblebiyi anlayan, kavrayis ve zekasinin bizim gibi 30 yasına demirlemek uzere olan yaşlılardan çok daha iyi oldugunu belirtmek isterim. sevgilerimle,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nejat_80 -- 17 Ocak 2009; 1:40:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Miex

quote:

Orjinalden alıntı: snsnc

@Avenzea;

Gidip gelmesi 25 dakika

5 dakikanında lafı yapılaz ki canım
    Her neyse ilginç bi konu oldu. @Avenzea; Haklı bi durumdayken ki şuan öyle gözüküyor haksız bi duruma düştü.. Forumdan gitmek kolaydı, ama önemli olan buradaki paylaştıkların,dostluklarındır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snsnc -- 17 Ocak 2009; 1:43:15 >

• burası SSK önüne dönmüş bu ne kalabalık bugün açılmış konu 5 sayfa dolmuş.

istanbulda yaşamamanın bir avantajını daha kaybetmiş bir izmirliyim.

avenza sana sesleniyorum eğer maddi durumun çok iyiyse bana da 1 dene hediye eedebilirmisin yada şöyle söylesem acaba bi daha ne zaman biri seni bu şekilde kızdırabilir.o zamana kadar istanbulda olurum belki oyunu o sefer kaparım
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

burası SSK önüne dönmüş bu ne kalabalık bugün açılmış konu 5 sayfa dolmuş.

istanbulda yaşamamanın bir avantajını daha kaybetmiş bir izmirliyim.

avenza sana sesleniyorum eğer maddi durumun çok iyiyse bana da 1 dene hediye eedebilirmisin yada şöyle söylesem acaba bi daha ne zaman biri seni bu şekilde kızdırabilir.o zamana kadar istanbulda olurum belki oyunu o sefer kaparım

farketmez hocam çok hızlı bi arkadaş bu. adresi ver avenza yarım saat içinde izmirde

• deminden beri final için ceza hukuku pratiği çözüyorum.ara sıra da burayı izliyorum.şerefsizim olayları artık daha iyi analiz edip çözüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: _asparagas_

deminden beri final için ceza hukuku pratiği çözüyorum.ara sıra da burayı izliyorum.şerefsizim olayları artık daha iyi analiz edip çözüyorum

Başarılar bu arada finalinde hocam.

• yürü be skywalker agatha cıristinden staj mı aldın naptın ilginç ipuçları yakalamışsın diğer arkadaşlar da öyle.

unutmayın şeytan ayrıntılarda gizlidir. katil muhakkak bir iz bırakacaktır parmak izi . sigara külü , burnout oyununun kabının üzerindeki sperm izi , bir tutam saç bu ipuçlarını analiz etmek lazım

avenzea adamım giderek üzerine borçlu çıkacak nerdeyse.ps3 araba ev lcd derken herşeyini foruma dağıtıp faqir kalıyormuşşaka...

acaba oyunu vermek için buluştuklarında arabanın yanına gelen kişi neden yanında arkadaşıyla gelmişti bu gizemli şahıs kimdi .gizemli kişinin olay mahallinde yere attığı balgam kimliğini açığa çıkaracak mı hepsi sıcağı sıcağınada.

• quote:

Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

yürü be skywalker agatha cıristinden staj mı aldın naptın ilginç ipuçları yakalamışsın diğer arkadaşlar da öyle.

unutmayın şeytan ayrıntılarda gizlidir. katil muhakkak bir iz bırakacaktır parmak izi . sigara külü , burnout oyununun kabının üzerindeki sperm izi , bir tutam saç bu ipuçlarını analiz etmek lazım

avenzea adamım giderek üzerine borçlu çıkacak nerdeyse.ps3 araba ev lcd derken herşeyini foruma dağıtıp faqir kalıyormuşşaka...

acaba oyunu vermek için buluştuklarında arabanın yanına gelen kişi neden yanında arkadaşıyla gelmişti bu gizemli şahıs kimdi .gizemli kişinin olay mahallinde yere attığı balgam kimliğini açığa çıkaracak mı hepsi sıcağı sıcağınada.

yoksa hepsi bi kamera şakasımı? Buda bi fikir

• abiler ablalar uzun zamandır ilk defa bu kadar hayretler edici bi konu okudum,
    hem güldüm hem ağladım euheheuueuehuehee

şaka bi yana bütün yazıları okumaya çalıştım hep araya girip değişik gülme ve
    şaşırma smiles'ları falan sektirecektim ama 1 kere atiim dedim mesaj

bi ara bizde 3 4 nick alıp birbirimizi suçlasakmı naapsak oyun gibi
  • Neler olmuş böyle yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: nejat_80

quote:

abi ezdin beni be

yok dostum olur mu, (alintiyi kisalttim biraz yesilormancini arkadasimizi kimseyi tanimiyorum gibi bisiy demisti,'' ondan bu arkadasimiz bile oyunu anlamış'' dedim)

dostum, yok yok, aman ozur dilerim senden yanlıs anlasılma olmasın. senin icin ''bu arkadasimiz bile oyunu anlamıs'' derken olayla pek ilgilenmeyen bir donanimhaber uyesi kardesimizin bile , olayı ilk bakista anladıgını soylemek istemistim.

yani konu o kadar acik ki, onu belirtmek istemistim. tabi bu arada genc kusagin, sizin gibi lep demeden leblebiyi anlayan, kavrayis ve zekasinin bizim gibi 30 yasına demirlemek uzere olan yaşlılardan çok daha iyi oldugunu belirtmek isterim. sevgilerimle,

ab, yaş 30 bu arada gittikçe batıyorsun
    anladım anlayacağımı

bu arada eminim bu trigology fake.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.