Şimdi Ara

johnny2 adlı vatandaşa inat, ücretsiz oyun (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
0
Favori
12.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu anda CIA bu konuyu inceliyor olabilir korkutucu bir topic olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: albatrosshigh

quote:

Orjinalden alıntı: johnny2

quote:

Orjinalden alıntı: ekostros

aslında johnny2 de avenze imiş falan avenze nick ile kendini bilerek ele veriyor johnny ile güven topluyor ve asıl darbeyi koyuyor

valla bak bu güzel oldu :)) evet piyasayı fena dolandıracağım kafaya koydum..Allah korusun şakası bile kötü neysede herşey bulunur herşey yapılır kanundan kaçılmaz :))) Bu konuyu okuyup kadir has üniversitesinde okuyan varmı arkadaşlar??

anaaa, adam kabak gibi ortada valla. isin ilginci bu kadar kabak gibi ortada olan adam
    neden boyle birsey yapsın ki, sonunda ortaya cıkacagı belli. acaba ikisi aynı kisimi ki?

dostum yazılanı ciddiye almadın değilmi :))

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: albatrosshigh

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ekostros

aslında johnny2 de avenze imiş falan avenze nick ile kendini bilerek ele veriyor johnny ile güven topluyor ve asıl darbeyi koyuyor

valla bak bu güzel oldu :)) evet piyasayı fena dolandıracağım kafaya koydum..Allah korusun şakası bile kötü neysede herşey bulunur herşey yapılır kanundan kaçılmaz :))) Bu konuyu okuyup kadir has üniversitesinde okuyan varmı arkadaşlar??

anaaa, adam kabak gibi ortada valla. isin ilginci bu kadar kabak gibi ortada olan adam
    neden boyle birsey yapsın ki, sonunda ortaya cıkacagı belli. acaba ikisi aynı kisimi ki?

dostum yazılanı ciddiye almadın değilmi :))

yok hocam almadım :) demek istedigim adamın kabak gibi ortada olması.

Dedigin gibi...

nuxvirg (donanımhaber uyeligi)
    http://forum.donanimhaber.com/showprofile.asp?memid=268826

nuxvirg (fotograf uyeligi)
    http://209.85.129.132/search?q=cache:CHxOZ-R5jdYJ:galeri.netfotograf.com/portfolyo.asp%3Fnf%3D120982+%22oguzhan+%C3%B6zel%22+kadir+has&hl=tr&client=firefox-a&gl=tr&strip=0

• dostum bu resimde o kadar iyi çıkmamış bende daha iyi çıktığı resimleri var onları koyayım mı:)))
  • quote:

dostum bu resimde o kadar iyi çıkmamış bende daha iyi çıktığı resimleri var onları koyayım mı:)))

benim icin gerek yok evet diger resimlerinide buldum demin
  • quote:

Orjinalden alıntı: UFUK_ŞEN

Oyun için geç mi kaldık

• quote:

Oyun için geç mi kaldık

adresi ver hocam sen @avenzea ,nın uçağı var 10 dakikada kapıya getiriyo
  • @Oğuzhan bak kardeşim sana 30 yıllık tecrube ile şunu söyleyeyim;

Köylü kurnazı olmak diye bir deyim vardır aileden şehirli olan insanlar arasında, bu köylü kurnazları kendini kurnaz zannederler ve aslında aptallardır, abuk sabuk cevap sorularla bastırmayla haklı olmayı seçerler. sakın böyle olma sen kendini akıllı zannederek aptallaştırıyorsun. Bu adam bu oyunu nasıl alıyor nereden nasıl para kısıyor çoçuğundan mı kesiyor yemek mi yemiyor, ve ya en basiti alın teriyle çalıştığı parayı insanlar şerefsizce nasıl dolandırır. Sana lafım yok üstüne alınma eğer yaptıysan suçluysan şerefsiz o ayrı.

Ayrıca bu dnyada dolandırdın 50 100 parayı kaptın. rahat edecek misin o beddua ile o kul hakkı ile mezarda rahat edecek misin. cehennemde bu adamın hakkı için yalvaracaksın. ahirette Allah sana sorduğunda ne diyeceksin. yazık ya acıyorum.

Ayrıca tane kullanıcı ile yaptığın pisli,ği temizlemeye çalışıyorsun. ve sen kurnazsın ya pardon köylü kurnazı kimse anlayamayacak. bıraK BU işleri özür dile gerekli kişilerden. kimliğini aaçıkla ve kimseye kurnazlık yapma. Alın terinle kazan ve ye.

• quote:

Arkadaşlar konu hakkında son kez yazıyorum ve tüm bilgiler burda mevcut isteyen istediğini yapar...

.....
    kararı bunları okuduktan sonra siz verin ben daha fazla yorum yapmak istemiyorum..yöneticilerin bunu okuması rica..

dostum, ve sevgili forum arkadaslari,

johnny2 arkadasimizdan ozur dilerim. cunku ben bu dolandırıcı uye ''babam oldu'' diyince, etkilenmis ve johnny2'ye ozelden ''dostum adamın babası olmus, boyle yazmamalıydın'' tarzi bir mesaj atmıstım. cunku orada iyi niyetimle gercekten etkilenmis ve inanmıstım, lakin johnny2 orada israr etmisti. ince bir suphe de vardı icimde ama yinede inanamamistim yani, bir insan babasinin ölümünü dolandırıcılık işine ortak edebilir mi?

demekki, dolandırıcı hep dolandırıcı oluyor. burada iyi bir ders aldık, bu tarz adamlarda etik ve ahlak duygusu yok. yani kendimiz gibi dusunmememiz lazım, herseyi kullanabiliyorlar.

johnny2 dostum, inadın ve caban icin ayrıca sana teşekkür ederim. sayende ilerde başkalarının canını yakabilecek bi mikrobu ayıklamış olduk. gerçekten çok sağlam bir forumumuz var. dilerim daha uzun süre forumda kalır ve üyeliğini aktif olarak devam ettirirsin. zaten bizim forum, yani donanımhaber in konsol bolumu meshur, turkiye'nin bu alanda en iyi forumu olarak biliniyor.

ayırca isin pesinden giden SHERLOCK -skywalker HOLMES'a, istanbul mesafe hesapları yapan miex'e, quantum cell e ve dolandırılık faliyetini desifre eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim. forumda böyle sağlam bir ekol olduktan sonra insanlar çok daha rahat kendi aralarında iş yapabilirler.

quote:

Oyun için geç mi kaldık

ufuk oyunu bilmem, nerde oyunda, eğlence için, yılın ilk büyük eğlencesine geç kaldın, kacırdın orası kesin.

quote:

Orjinalden alıntı: yesilormancini

ab, yaş 30 bu arada gittikçe batıyorsun
    anladım anlayacağımı

bu arada eminim bu trigology fake.

dostum, yaş otuza geliyor, 1,5 yıl sonra 30 yaş üstü konsol sahiplerine şutlanıcam, işte 80 den hesap yapalım, az zaman kaldı, 1,5 yıl of. ama ruhumuz genç dostum, 30 yas ustu konsol sahipleri rulez.

LIKE STEVE MCQUEEN, ALL I NEED IS A FAST MACHINE. (fast machine, hızı makina için alta bakın)

johnny2 adlı vatandaşa inat, ücretsiz oyun

johnny2 adlı vatandaşa inat, ücretsiz oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nejat_80 -- 17 Ocak 2009; 13:06:59 >

• olaylaraın başındaki oyun veren arkadaş siteden istifa etti çıktı, olayı hemen başkası devraldı ! hani adam gitmiiş zaten banene diyen olmadı hemen konuyu sahiplenme durumuna girildi sonra gerçek adam çıktı en sonra olay hızlı ve öfkeli 5 e geldi banada kalırsa şahsi fikrim başımdan böyle bir olay geçse bende duyarlı birisiyim ama bu kadar kendimi ispat için uğraşmazdım he söylediklerime inanmıyorlarsa 2 kelime yazıp giderdim ama bu konu bu yıla damgasını vuracak cinsten . bence jonyy2 arkadaşın karşısında olan 5-6 kişilik grup ya tek kişi yada anlaşmalı

(unutmuşum) filmin son sahnesinde vin diesel gelip "çocuğa" oyunu veriyormuş ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system failure -- 17 Ocak 2009; 13:22:01 >
  • HEMEEEEN !!! HABERTÜRK ve NTV'Yİ açın,polis avenzanın evinde yaptığı aramalarda çıkan bir kroki üzerine üsküdar ve kadıköyde yaptığı kazılarda daha önce forumdaki arkdaşlardan topladığı ps3 oyunlarını çıkartıyor.Kazılarda bir çok ps3 oyunu bulunmuş durumda ayrıyetten bu arkadaşın evinde 25 dakikada kadıköy-maltepe hattını gidip gelmesini sağlayan Uzay Yolundaki gibi bir ışınlanma cihazını bulunmuş
  • Bir ilk sayfayı okudum birde son sayfayı önce oyun vercem diyordu avanza sonra sahtekar olduğu hakkında hemfikit olunmuş sanki biri arada geçenleri özetleyebilirmi yaw üşendim okumaya
  • @OĞUZHAN
    dostum özür dilemezsen bir avukat olarak suç duyurusunda bulunacaım bilgine
  • o ne ya dün akşam girmedim foruma neler de olmuş bir anda...

fringe die bir dizi war tawsiye ederim, onu izleyesim geldi walla bir daha en baştan...

kaçırmayın diziyi...

bu arada arkadaşlar benden size naçizane öneri, oyun değişimlerinini mümkün olduğu kadar elden yapın hem bu sayede diğer arkadaş ile görüşmüş tanışmıl olursunuz ne güzel işte... misal ben dün ooonurrr nick li arkadaşımızdan mgs4 ü aldım elden, ne güzel tanıştık öpüştük koklaştık hem de yarım saat muhabbet ettik... tawsiye ederim...

@yesilormancini, dostum ne mezunuzun nerdesim de hele bakayım... kaynaşalım seninle de

(marmara hukuk mezunuyum ben)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renzokuken -- 17 Ocak 2009; 13:35:32 >
  • hayda kim kimden özür diliyor yaw noldu ben iyice kaçırdım konuyu biri özet geçsin yaw baştan okutmayın adama
  • gazi hukuk mezunuyum dostum kamu davası açacağım elemana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yesilormancini

gazi hukuk mezunuyum dostum kamu davası açacağım elemana.

dostum bu sayede bazı çürük elmalar elenir forumdan,artık korkar böle tipler
  • her taraf dolandırıcı dolu. ne yazık ki kriz suça teşvik ediyor. ama sanırım bu arkadaşın paraya da ihtiyacı yok.

lise yıllarında çok zengin bir arkadaşım vardı hırsızlık yapıyordu, çok zenginsin niye yapıyorsun dediğimizde adrenalin salgılıyorum abi diyordu heralde bu da böyle birşey.
  • sonuç alınırmı bari o davadan? Hukuk sistemimiz pek gelişmiş olduğundan şüpheye ne hacet ama
  • @johnny2

arkaşın adını soyadını telefon numarasını adresini pmden atıp ve tam olarak olayı anlatır mısın?
    dekont falan varsa onlarıda .
    pazartesi günü ilk işim bu ii çözmek olacak.
    bu forum ancak böyle temizlenir.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.