Merhaba sevgili arkadaşlar. mezuna kalmak her zaman son çaredir. mezuna kalmayın. mezuna kalmak her zaman son çare olsun özelden şu an birçok arkadaşıma her bölüm için tavsiye verip karşılaştırma yapıyorum. mezuna kalmanın sayamayacagım kadar cok sıkıntıları var. herkese iyi tercihler. ek olarak genel olarak tıp yazmayın öğretmenlik yazmayın belki diş yazılabilir çünkü parası hep çok fazla olacak ve her anlamda önü açık. ama ben olsam yazmam tabiki. pc müh ve ybs zaten allahın emri. yazma desem de yazacaksınız. yazılıma hevesli olun. mesela ben hiç hevesli değilim ama hevesli olursanız çok iyi olur sizin için. BAŞARILAR. |
Josetti tavsiyesi MEZUNA KALMAYIN
-
-
Dıp yazmayin yegenim. Cenk yakinda balon patlicak (pat!) diye. Rehberlikcilerin zorla tercih yaptirmasi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyLuckyInteger -- 21 Haziran 2022; 19:39:7 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba sevgili arkadaşlar. Mezuna kalmak her zaman son care değildir. Mezuna kalabilirsiniz. İyi alternatifleriniz varken de mezuna kalınabilir. Evet doğru birçok sıkıntısı var ama gereken iradeyi gösterirseniz guzel sonuçlar elde edebilirsiniz.
ARKADASLAR MEZUNA KALIN. MUKEMMEL BİSEY
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abartmasak mı hocam. Loll
say 50k altı yazılmalı bu Türkiye şartlarında mezuna kalmak çok risk
-
No risk no gain diyebilir miyiz
top üniler belli, geçen sene ilk 50k ya girsem yazardım banko ünide kendini geliştirmek ve erkenden mezun olmak çok daha önemli diye düşünüyorum bilmem doğru mu düşünüyorum
-
Merhaba sevgili arkadaşlar. mezuna kalmak her zaman son çaredir. mezuna kalmayın. mezuna kalmak her zaman son çare olsun özelden şu an birçok arkadaşıma her bölüm için tavsiye verip karşılaştırma yapıyorum. mezuna kalmanın sayamayacagım kadar cok sıkıntıları var.
herkese iyi tercihler.
ek olarak genel olarak
tıp yazmayın
öğretmenlik yazmayın
belki diş yazılabilir çünkü parası hep çok fazla olacak ve her anlamda önü açık. ama ben olsam yazmam tabiki.
pc müh ve ybs zaten allahın emri. yazma desem de yazacaksınız.
yazılıma hevesli olun. mesela ben hiç hevesli değilim ama hevesli olursanız çok iyi olur sizin için.
BAŞARILAR.
-
Aynen öyle çok güzel söylediniz hocam.
Arkadaşlar istediğiniz bölümü yazın. Meslekte saygın olmanız, ne kadar kazandığınız, seviyeniz vs hepsi size bağlı. Şunu bunu yazmayın diyen kimseyi umursamayın. Yazılımın önü açık olabilir ama siz istemiyorsanız sizin önünüz açık olmaz. İnsan sevdiği meslekte ilerleyebilir. Çünkü o mesleğe kendisinden bir şeyler katmaya hevesli olur. Bu da onu diğerlerinden ayırır. Yolunuz açık olsun, sevdiğiniz mesleklerde okumanız dileğiyle
altına imzamı atıyorum çok güzel bir yazı olmuş bazıları ortalama bir şey yapıyor sonra 2-3 sene zorluyor kapasite meselesi biraz da hiç gerek yok fazla yormaya.
-
akdeniz ünide 2 tane ybs var biri manavgatta orada yazılır mı?
-
uygulamalı bilimler fakültesi olanı tutuyorsa çok şanslısın diğeri de olur neden olmasın ama tabi öncelik merkez kampüs ve ubf olan olmalı
-
tecrübeyi dinleyin
-
Adam geldi
''Eşit ağırlık puan türünde Yönetim Bilişim Sistemleri sıralamaları bu sene de aşırı yükselir mi çünkü böyle artarsa hedeflediğim okul gelmiyor, 3 senedir araştırdığım bir bölüm ve mezunlarından hocalarına kadar çok kişiyle görüştüm akdeniz üniversitesi merkez kampüsünü istiyorum ancak 60 bin civarlarına gelip ucundan kaçmasından korkuyorum'', ne düşünüyorsun bro (bu yorumu youtubeda gördüm tm ile ilgili yorumların altına yazmış paso donanımda perma yiyince oralara sarmış gibi :DD
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 22 Haziran 2023; 15:14:53 > -
Feci iyi eleman ya üsluptan bile kendini ele veriyor keşke geri gelse tercih dönemi tıp-ceng muharebesine alternatif olur
Bu senede forumda bence ama etliye sütlüye karışmıyor. yine alakasız konularla yorumlarla ybs(ama akdenizi değil dsdkj) övüyor gizliden gizliye nicki bogzciefsane olabilir üslubu da andırıyor. çok troll adam değerini bilememişiz geçen sene renk katıyordu foruma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 22 Haziran 2023; 16:36:2 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Merhaba sevgili arkadaşlar. Mezuna kalmak her zaman son care değildir. Mezuna kalabilirsiniz. İyi alternatifleriniz varken de mezuna kalınabilir. Evet doğru birçok sıkıntısı var ama gereken iradeyi gösterirseniz guzel sonuçlar elde edebilirsiniz.
|
Abartmasak mı hocam. Loll |
Benzer içerikler
- telegram deneme cevap anahtarı grupları
- fonksiyon fasikül önerileri
- apotemi sosyal konu özeti pdf
- kalp kası laktik asit fermantasyonu yapar mı
- avantaj yayınları zorluk derecesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X