Şimdi Ara

joymax ban iletisi bölemi olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar msn mi açtım e mail gelmiş baktım uzun zamandır girmediğim çarıma info@joymax.com mail atmış işte gönderen bilgileri
    JOYMAX ACCOUNT BAN!‏
    Kimden: info@joymax.com
    Bu ileti tehlikeli olabilir. Daha fazla bilgi
    Gönderme tarihi: 21 Şubat 2009 Cumartesi 23:54:14
    Kime: yldrm_recep@hotmail.com

ve mailde yazanlar :

Account Ban !

Please Update your account information within 24 hours or your account will be banned.
    To update your silkroad online account information please Click here :

*********************************.com

sizce ne yapmalıyım ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• soğuk su içmeyi dene
  • :S ciddimisiniz
  • Karakterinize girebiliyormusunuz?

Eğer girebiliyorsanız ve hiçbir eşyanız kaybolmamışsa sorun yoktur. O iletiyi engelleyip silin ve hiçbir linke tıklamayın.
  • info@joymax.com tuzak mailidir sakın ıd ve pw ni yazma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenGar_TR -- 22 Şubat 2009; 15:09:02 >
  • anladım :D ya linkine tıkladığımda zaten baktım 2 keredir aynı kod çıkıyor çaktım köfteyi saolun sizde yemeyin bunu

• Aynısı Banada Geldi Ve Çok Ustaca YapıLmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Linke tikladinmi ne olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: _MuRDeRouS_

Linke tikladinmi ne olur

nasıl yani nie ne olur dion senmi gönderdin yoksa ?
  • linke tıkladıysan şifreni değiştir noolur nolmaz
    pc nide bi taratmanda fayda var
  • Joymax banladığı çarlara e-mail atmaz arkadaşlar . Tuzak bu. Linklere tıklamayın. Hiç birzaman Joymax sizden id-pw veya diğer bilgilerinizide istemez. Dikkatli olun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

Joymax banladığı çarlara e-mail atmaz arkadaşlar . Tuzak bu. Linklere tıklamayın. Hiç birzaman Joymax sizden id-pw veya diğer bilgilerinizide istemez. Dikkatli olun.

Zaten neden istesin ki şifreler ellerinde...
  • quote:

Account Ban !

Please Update your account information within 24 hours or your account will be banned.

Burda; "Lütfen account bilgilerinizi 24 saat içinde güncelleyiniz,yoksa account'unuz banlanacaktır" demiş.Verdiği linklere baktım da bana orjinal joymax.com sayfası geldi ? Sanırım mailde bir tuhaflık yok,tuhaflık bizim paranoyamız
  • Öncelikle linkleri kaldırın.Bu tip şeylerde size gelen linkleri koymayın.Sahtekar adam bir kişiye link atmış siz forum ortamına koyarak onlarca kişiye ulaştırıyorsunuz.Biraz dikkatli olun.Herkez linke tıklamıştır.Ne olduğunu görmek için.Sorun oradan giriş yaptığınızda olacak.Tıklamak tek başına yetmeyecektir.Neyse...
    Konuyu açan arkadaş yada modlar linkleri kaldırsın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Canhatti

arkadaslar msn mi açtım e mail gelmiş baktım uzun zamandır girmediğim çarıma info@joymax.com mail atmış işte gönderen bilgileri
    JOYMAX ACCOUNT BAN!‏
    Kimden: info@joymax.com
    Bu ileti tehlikeli olabilir. Daha fazla bilgi
    Gönderme tarihi: 21 Şubat 2009 Cumartesi 23:54:14
    Kime: yldrm_recep@hotmail.com

ve mailde yazanlar :

Account Ban !

*********************************.com

sizce ne yapmalıyım ?

arkadaşım msnye gelen yeni özellikle böyle msnler açılıyor.Sen oyununa bak cevap yazma banlanabilirsin ayrıca öptüm alpsten TheWaRRior__

• quote:

Orjinalden alıntı: murderuo

quote:

Account Ban !

Burda; "Lütfen account bilgilerinizi 24 saat içinde güncelleyiniz,yoksa account'unuz banlanacaktır" demiş.Verdiği linklere baktım da bana orjinal joymax.com sayfası geldi ? Sanırım mailde bir tuhaflık yok,tuhaflık bizim paranoyamız

Yav Seni Nasıl Mod Yapmışlar ? Sende Bunu Söylüyorsan Ne Diyim Bunlar Binbir Defa Verilmiş Fake Adresler Hey Allahım Hiç Birşeyden Çakmayanları Nere Koyuyorlar.

• @kale2

Verilen linkler "binbir defa verilmiş fake adresler" değil.Aynen bu;

http://www.joymax.com/portal/Joymax_Front.jmx?returnPath=http://portalcp.joymax.com/portal/notarget/nopage/nopage.jmx

2.Lİnk

http://portalcp.joymax.com/banned/ID.jmx?returnURL=https://portalcp.joymax.com

Kalın olarak işaretlerimi explorerda aç bakalım neresi açılıyor.Özellikle 2.linke bak seni direk nereye yönlendiriyor.Lütfen web işini bilmeden etmeden direk yorum yapmayalım
  • Allah sonumuzu hayır ede, bunlar iyice azıttı. Ama uygulanan Plan gerçekten çok güzel . . .
  • Kesinlikle fake mail arkadaşım aynısı geçen sene banada gelmişti açma inanma sil gitsin
    Verilen adresler orjinal sitenin olabilir çünkü eğer makinada root kit virüsü varsa şifreyi değiştirdiği anda gs ve şifre root kit üstünden adama gidebilir.Dikkat edin
  • Size joymax'a ait olan bir kaç mail adresini de vereyim yeri gelmişken bilginiz olsun

1-jsc@joymax.com
    2-ymyhappy@joymax.com
    3-recruit@joymax.com
    4-songja@joymax.com
    5-recrit@joymax.com
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.