JTAG işlemi neden gereklidir... Telefonlara Rom atılması veya yazılım güncellemesi sonucu özellikle yeni version bazı telefonların yazılımda boot dedigimiz bölümleri yanlış yada eksik işlem sonucu bozulur .. Bunu tekrar düzeltmenin tek yolu JTAG dedigimiz makineler ile yazılımı yenilemekdir.. http://www.sevgiiletisim.com/jtag.htm 02125089814
Huawei C2806M Repair, Read/Write NOR flash, Huawei C2901M Repair, Read/Write NOR flash
Samsung Omnia i910 Repair/Unbrick, Read/Write NAND Flash
LG RD3000 Repair, Read/Write NOR flash LG RD3100 Repair, Read/Write NOR flash LG RD3500 Repair, Read/Write NOR flash LG RD3510 Repair, Read/Write NOR flash LG RD3540 Repair, Read/Write NOR flash LG RD3610 Repair, Read/Write NOR flash LG RD6100 Repair, Read/Write NOR flash
geçenlerde kullandığım Samsung D900i şarj olurken kapandı ve açılmadı.
bir kaç yere baktırdım yapamadılar. Servis anakart değiştirmesi gerkli dedi. telefonlar numaralarım vs. gitti acaba bu durumdaki cihaz geri getirilebilirmiydi ?
Selam hocam ben ankaradayim da omnia i900 de rom yükleme sonucu phone acılmıo bunu düzeltebiliosunuz bildigim kadariyla yakın zamanda istanbula gelmeyi düsünüyorum ücret ne kadar oluyo acaba ve ne kadar sürede halledebiliosunuz tesekkürler simdiden