Şimdi Ara

Jumbo ve normal muhabbetler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bi çift muhabbet kuşum var bu en küçüklerinden fakat ben jumboda almak istiyorum ancak benim biraz daha büyük kafesim var ve jumbo alırsam hepsini o kafese koymak istiyorum boş yere fazla kafese gerek yok diye nasıl olsa hepsi muhabbet olucak.Fakat benimde merak ettiğim bu hepsi muhabbette olsa benim küçük keratalar ve jumbolar kavga eder mi?Biliyorum her kuşun karakteri farklıdır fakat genel itibariyle birbirlerine sıcakkanlıdırlar mı?Onların mekanına alırsam belki kavga çıkabilir ama nasıl olsa hepsini aynı anda farklı kafese koycağım için benim çift sorun çıkarmaz heralde diye düşünüyorum.Nasıl olsa o yeni kafes yeni mekan olucak...

İçim hepsinin anlaşmasından yana fakat beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.Çünkü eğer aynı kafeste olmazsa boş yere 2tane daha muhabbet almaya gerek yok eve onun yerine gider cennet falan alırım

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...

• pek tavsiye etmem. anladığım kadarıyla elinizdeki kuşlarınız çift onların yanına başka bi kuş koymamanız daha iyi olur. her ne kadar hepsi muhabbet kuşuda olsa jumbo kuşlarınızdan daha iri olucak. ayrıca alıcağınız jumbonun cinsiyetine görede eş kavgasıda olucak. buda pek sağlıklı olmaz.
    size tavsiye tek kafeste olsun diyorsanız büyük bir çifthane alıp ara bölmesini çıkarmadan tüm kuşları aynı kafeste bakabilirsin. bu şekilde olmasın dersrnizde başka alternatifleri yönelin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.