selamlar herkese iyi forumlar arkadaşlar benim sorum aranızda jeetkunedo yapmış arkadaş var mı ben yeni başladım bu spora 1 ay kadar oldu.Görüşlerinizi varsa deneyimlerinizi aktarabilir misiniz ? saygılar
Sanırım Seçkin ya da Tarık hocalardan biriyle çalışıyorsun. Tebrik ederim iyi bir seçim yapmışsın
selamlar evet hocam tarık hoca ile çalışıyoruz gerçi iş yüzünden 3 haftadır gidememiş olmak kötü ama :( geçen hafta ücretsiz eskrima combat semineri vermişti tarık hocamız video-fotoğraf çıktığında burada paylaşılabiliniyor mu acaba :) saygılar
Tabi ki paylaşabilirsin çok güzel olur hatta. Dersleri kaçırmana üzüldüm, düzenli gitmeye çalış. Tarık hoca gibi adam Türkiye'de zor bulunur.
teşekkürler en kısa zamanda paylaşımlarda bulunacağım ozaman saygılar
selamlar heathen hocam nasılsın derste yaşadıklarımı paylaşıp arkadaşları bılgılendırmek ısterım :) oncelıkle gecen 1,5 ayda 2 hafta kadar gidememiş olsa da insan gerçekten birşeylerin değiştiğini anlayabiliyor en azından ben kendımden görüyorum daha önce hiç yumruk atmamış biri olarak vuruş-denge-gard almamda ne kadar değişiklik olduğunu fark ettim. mesela ilk derste hocamız bize boksun ne kadar önemli olduğunu , sağlam bir yumruk attığınızda karşınızdakini ruyalar alemıne gondrebıleceınızı soylerdı :) ki kendisi de zamanında çizgi film karakterlerini görmüş aldığı bir darbeyle :) ilk zamanlarda boks ile başladık adımlamalara alışmaya çalıştık, yaklaşık olarak her dersin ortalama 40-45 dakikası temel boks ( sağ-sol direk , sağ-sol direk ve sağ kroşe ) gibi pek adını bilmesem de boks teknikleri gibi çalışmalar yaptık.zaman geçtikçe temel jun fan kombinasyonları üzerinde durduk kitlemeler yakın mesafeye gardını düşürmeden girmeler gibi ... birkaç ders içinde yer dövüşünde temel hareketler bu konuda hiçbir bilgim yok :) az da olsa çalışıyoruz daha sonra ayrıntılı olarak devam edicekmişiz :) az çok kick boks-taiboks diz-dirsek atmaları , wing chun pak sao , lap sao girişleri ve temel yer dövüşü çalışmalarına katıldım ve çok mutluyum herkese iyi çalışmalar , idmanlar dilerim saygılar
Teşekkürler yazdıkların için zevkle okudum. Devamını bekliyoruz. Benim için JF-JKD öğrenme şansım olmadı, bir iki seminer bilgisi anca.:)
Bu arada ricam, bana hocam diye hitap etmeyin, muhtemelen benden yaş olarak büyüksündür.:)
Aleykumselam tamam heathen dostum baş üstüne bu arada dün seçkin hocayı gördüm levent metroda tabi kendisini netten tanıyorum o beni tanımadı :) birkaç haftaya kadar bir iki video çekmeye başlarım herhalde hem arkadaşlar az da olsa bilgi sahibi olsun hem çalışmalarımızı tanıtalım :) tabi sparring lere başlarız herhalde birkaç aya kadar saygılar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme