Just Dance® Kids 2014 oyununu satın alamayıyorum. Bu duruma uyuz oluyorum. Bu tarz bir sürü oyun var. Türkiye bölgesinde olmamdan mı kaynaklanıyor yoksa daha piyasaya çıkmadı mı.
İlk verdiğin linkteki 2014 sayısına bari bir bakaydın, bişeyler çağrıştırırdı.
quote:
Orijinalden alıntı: F355 Challenge
İlk verdiğin linkteki 2014 sayısına bari bir bakaydın, bişeyler çağrıştırırdı.
Harbiden zekiymişsin, PES 14 ve FİFA 14'ün 2013'ün sonunda çıktığını farkedecek kadar zeki olan birinin alamadığı oyunun çıkış tarihine bakacak kadar özürlü olması garip aslına bakarsan. Neyse ki yardımsever bir kardeşinim
Just Dance® Kids 2014:
NA October 29, 2013 EU November 1, 2013
Zumba Fitness World Party:
NA 16 October 2013
Zumba Kids:
NA Nov 19, 2013
Bunlar retail çıkış tarihleri, Demand'a ne zaman gelir bilinmez. İlla alcaksan yabancı sitelerden retail versiyonuna bakmalısın.
canım benim teşekkürler. ben de onu soruyorum. Oyunun sayfasında yazmıyor bu retail tarihleri. baktığın yerin linkini de paylaşır mısın. tnx
Bak mesela aşağıdaki iki oyun PAL olmasına rağmen markette bulunamıyor. Bu hıyarlar TR hesabı olduğunda bunu neden markete çıkarmıyorlar anlamıyorum. Gidip shopto dan dvd almak zorunda kaldım. O da tak çıkar uğraş dur. Benim uyuz olduğum bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilinc -- 6 Ekim 2013; 20:19:28 >
Linkini verdiğin oyunlar daha çıkmadı çıktıktan sonra markete koyarlarsa alabilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme