Şimdi Ara

Justin biebera noldu? ciddi konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • noldu lan harbi çocuğa eskiden her yerde adı vardı sürekli ölüp biten türk kezban kitesi vardı 2009 - 2012 arasından bahsediyorum sonra forumda her gün 10 tane klasik justin bieber nefret konusu açılırdı artık ne forumda ne konularını ne sosyal medyada fanlarını görüyorum fanları büyüdüğü için mi şuan tahminimce hepsi 19 20 yaşlarında olması gerek 2009 2012deki fanlarının 2013den sonra bi adı silindi ara sıra tekrar görüyordum ama ciddi ciddi justin bieber devri bitmiş artık bak forumda ve sosyal medyada 2008den beri takılanlar dediğimi anlarlar zaten.

Avrupadada öyle sadece marka olarak kaldı çocuğun adı fanları böyle bayağı olgun hanımefendiler olmuş öyle castiğnnnn diye çığlık atan kezolardan kalmamış ortada.

Hala ünlü tabiki ama ilk çıkış yaptığında çocuğu uzaylı gibi gösterdiler dünyada manyak derece justin bieber akımı vardı şuan öyle değil bizim tarkan gibi olmuş öyle biri var ama pek ortada görünmüyor kendiside hayranlarıda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuqberk06 -- 17 Şubat 2016; 15:40:33 >

• Geçenlerde yüklediği bir şarkı 700 milyon civarı dinlenmişti.
  • Çok ciddi konu ya valla iyi ki açmışsın
    18 tane nesil kurtardın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Çok ciddi konu ya valla iyi ki açmışsın
    18 tane nesil kurtardın

hocam ciddi konu ama harbi harbi merak ettim bunun 2 yıl önceki fanları nerde eskiden her yerden çıkardı bıtane

• Su velet icin su kadar yazi yazilir mi

Kucuk emrah gibi 2 sene ortalikta gozukmez sonra birden ortaya cikar sasali bir basin gosterisi buyudum hesabi bi patlama yapar 3 sene sonrada kimse hatirlamaz

• Jastin biber öldü mü
    Issız acun kaldı mı
    Felek öcün aldı mı
    İmdi yürek yırtılır

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Çok ciddi konu ya valla iyi ki açmışsın
    18 tane nesil kurtardın

+1 (Servisteyim şuan castin şarkısı çalıyor, böyle tesadüf olamaz)

• Ne olabilirdi ki. Muzigin m si ile alakasi yok. Yasiyla, basinin sisirmesiyle bi ara populer oldu sonra unutuldu gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Flash

Baby baby baby uuuuuuuu

Fılaş , lütfen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşuna pop demiyorlar buna. Anlık popüler olur ve sonrasında hiç tanımamış gibi çöpe atılır

• Ne unutulması? Çocuğun son şarkısı inanılmaz bir patlama yaptı her radyoda çalıyor. Türkiye'de unutulmasının bir önemi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Flash

Baby baby baby uuuuuuuu

Uuuu beybi bende güzel bir hareketlenme oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuda -- 17 Şubat 2016; 16:01:49 >
  • aynen karşim ilk 11de 3 şarkısı olan adam unutuldu çöp oldu, geçen ilk 3teydi bu şarkılar. neyse bi love yourself dinleyeyim de kendime geleyim.

Justin biebera noldu? ciddi konu
  • Bana kalsa pop denen garabetin komple yerin dibine girmesini isterdim.Ama neyse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.