Şimdi Ara

vizeden 20 aldım moral falan kalmadı acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhabalar, dediğim gibi programlama dersinin ilk vizesinden 20 almışım. ve büyük bı boşluğa dustum şu an. yataktan kalkasim bile gelmiyor. lütfen yardımcı olur musunuz finali haftaya bu dersin. vizenin etki oranı yüzde 40. finalde ne yapmam lazım bu dersi halletmek için sınıf ortalaması 50 kafayı yiyeceğim gerçekten moralim çok bozuk yardımcı olur musunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Finalde ortalama bir not tutturup hocanın da kanat notuyla vs dersi - ucu ucuna bile olsa - geçmeye çalışabilirsin? Ortalamamı bozmasın diyorsan dersi düşür; başka bir dönem tekrar al. Programlama dersini kasten almam gereken dönem almamıştım. Derse yoğunlaşabilmek için son senelerde en az ders aldığım bir dönemde almıştım. Ne vizede, ne de finalde 1-2 tane basit programım hariç hiçbirisi çalışmadı. Ama büyük ölçüde talimatlara uygun kod yazmayı başardım. Ortalama bir notla dersi geçtim. Sizde nasıl bilmiyorum ama sınavda illa çalışan programlama yazacağım diye kasmayın. Sizden istenen tüm programları talimatlara göre yazmaya çalışın. Tabii bölümünüze ve programlama dersinizin düzeyine göre illa çalışan program istiyorlarsa bilemem. Siz gene de bildiğiniz her şeyi sınavda dersin hocasına göstermeye çalışın, ahmak bir virgül veya harf yüzünden program çalışsın ya da çalışmasın, buna takılmamaya gayret edin.

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

hocam çok sağ olun. biz bu dönem kağıt üstünde yazıyoruz kodları ve programın çalışması şartı yok bizde de. ben seneye burda kalmayı düşünmüyordum. diğer derslerimin notları iyi. bu dönem bu dersi zorla geçip ikinci dönem de iyi bir çalışmayla güzel bi ortalama yapma imkanım var mı acaba

• Finalden iyi almaya bak bizim zamanımızda ödevler kanaat notları vardı öyle bir durum varsa dene ya keşke öğrenci olsam kardeşim eskiye getirdin beni vizeden 15 almıştım fizik den 70 finalden almıştım ödev kanaat ile geçmiştim kardeşim bu güzel günlerin kıymetini bil acele etme okul bitsin işe gireyim diye iş hayatı dikenli yol vallahi işsiz olmak da fena şimdi işsizim iş bakıyorum keşke ünide olsaydım dedirttin bana

• Big Booble kullanıcısına yanıt

hocam vizenin etki oranı yüzde 40 proje falan da var ama kurtarabilir miyim bilmiyorum. çok bitik haldeyim

• sinok23 S kullanıcısına yanıt

Sıkma canını programlama biraz zordur C,C#, C++ , CSs Squel hepsini kullandım çalışmayınca direkt 0 dı bizde 20 almışsın finalden nasıl en yüksek notu alabilirsin onu düşün olanla ölene çare yok şimdiden örneklere bak çalış finale

Elbette. Dersi geçerek tekrar da alabilirsiniz. Ama tekrar riske girmem veya uğraşmam diyorsanız aldığınız geçer notla idare edersiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Big Booble kullanıcısına yanıt

haklısınız hocam çok sağ olun

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

umarim hocam çok teşekkür ederim size

Ne demek. Başarılar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.