Vancouver'a gelmistim 1 ayligina dil kursu icin. Sansima konser varmis yarin, yorumlari aliyim
Justin Bieber diye okudum. Noluyor lan dedim. Git hatunda kaldırırsın.
quote:
Orijinalden alıntı: The Rolling Stones
Oyle olur umarim
quote:
Orijinalden alıntı: SideBlast
quote:
Orijinalden alıntı: The Rolling Stones
Oyle olur umarim
Alıntıları Göster
Vancouver'da konser oluyo muydu
quote:
Orijinalden alıntı: Aubameyang17
Vancouver'da konser oluyo muydu
Oluyomus
Ss'lerle desteklerim tutarsa. Burda saat 8.23 pm o yuzden galiba suan fazla ilgi gormedi
quote:
Ss'lerle desteklerim tutarsa. Burda saat 8.23 pm o yuzden galiba suan fazla ilgi gormedi
Güle güle .
kac kağıt harcadin gidiş icin? 1 ay az degil mi ayrica
235$ vermem çok para
quote:
Orijinalden alıntı: DeaglePower
235$ vermem çok para
2 bilet 235 $ Arkadasla gidiyoruz konsere. En ucuz bilet 100 $di galiba, biz 117 $liktan aldik. Bence fena degil fiyat aldigimiz yere gore
Ustteki arkadas icinde sunu diyim, gittigim dil okulu 1 aydan sonra 6 ay kabul ediyor en az zaten annemler 1 ay fazla bile diyolar yani en iyi secenek 1 aydi. Fiyat konusunda pm atarsan bilgi verebilirim simdi burda bosver
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: DeaglePower
235$ vermem çok para
2 bilet 235 $ Arkadasla gidiyoruz konsere. En ucuz bilet 100 $di galiba, biz 117 $liktan aldik. Bence fena degil fiyat aldigimiz yere gore
Ustteki arkadas icinde sunu diyim, gittigim dil okulu 1 aydan sonra 6 ay kabul ediyor en az zaten annemler 1 ay fazla bile diyolar yani en iyi secenek 1 aydi. Fiyat konusunda pm atarsan bilgi verebilirim simdi burda bosver
O zaman iyi almisiniz iyi eglenceler
dh reklamı yapcaksın
quote:
Orijinalden alıntı: IEfsaneyim
dh reklamı yapcaksın
Nasil yapak
Bala bak
Oha 117$ ne olum ? Ben gittim ikitane efsanevi metal grubu dinledim ustunede bi tane on grup 140 tl . Soygun lan resmen
quote:
Orijinalden alıntı: sayınalpbey
Oha 117$ ne olum ? Ben gittim ikitane efsanevi metal grubu dinledim ustunede bi tane on grup 140 tl . Soygun lan resmen
pop böyle
quote:
Orijinalden alıntı: sayınalpbey
Bu adamlar Turkiye'ye hic gelmediler ve gelceklerini de zannetmiyorum yani bunu kaciramazdim burdayken
Buyuk gun geldi
(Up )
quote:
Buyuk gun geldi
(Up )
JT gerçekten çok kaliteli şarkılar yapmaya başladı adam level atladışanslısın
quote:
Orijinalden alıntı: Joey Tribbiani
JT gerçekten çok kaliteli şarkılar yapmaya başladı adam level atladışanslısın