< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Juzdan ile 15binTL Taksitli Avans 3 Taksit 1.99 Faiz (8. sayfa)
-
-
Nasıl kar elde ettiğine bağlı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet işler faiz. Yatırılan para 1 gün valorlu olarak işleme alınır.
15.000 TL aldım bende .
%1,99 faiz paranın değerli olduğu bu zamanda iyi gerçekten.Bir de Akbank'ın kendisi %40 faiz veriyor mevduata.90 gün koysan ödediğin faize yakın gelir elde ediyorsun.Para faizsiz geliyor.Ya da artı parada ekside olan varsa onun %4,02 faizini ödememek için kapamak karlı gibi gözüküyor.
-
Sanırım bir ben alamadım. Taksitli nakit avans işlemi yapabilmek için uygun bir kredi kartınız bulunmamaktadır hatası alıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
nakit avans limitin yok sanırım. Akbank uygulamasından bakabilirsin
-
Akbank uygulamasından alabiliyorum aynı kart ile, limit de var
Kartınızda fazla bakiye olabilir mi?
-
Olabilir, daha önce iade olarak yatan bir miktar döviz olacaktı ama banka hesabıma aktarılmadı. Onu mu kastediyorsunuz?
aynı hata bende de mevcut çözüm bulabildiniz mi? 26k boş limit var.
-
90 gün içinde iki taksit ödemesi var.
Evet. Fazla bakiye nedeniyle nakit avans çektirmiyor olabilir.Akbank internet şubede ödemeler kısmında fazla bakiye aktar menüsü var. Oradan tl olarak fazla bakiye var mı bi kontrol edin.
-
Ayni sorun bendede oldu hocam kart yenilenmisti son kullanim tarihinden dolayı, atm ye takip cikarinca sorun düzeldi deneyin isterseniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burada donup kalıyor. Uygulamayı silip yükledim aynı. Bu hata ile karsilaşan varmı?
Bende de aynı şekilde donuyor. Yeni müşteri oldum, akbank uygulamasından 20 bin 0 faiz vardı onu kullandım, bunu denediğimde sonraki aşama gelmiyor. Çözüm bulan paylaşırsa sevinirim.
-
@YawuzS
Bende poco telefon var juzdan uygulaması pek sağlıklı çalışmıyor sanki.Deneme amaçlı çift uygulamalar açtım, nakit avans talebini ordan yaptım sizin ekranınızdaki gibi kaldı bir müddet sonra ilerledi, 15 bin hesaba yattı. Ne yaptığımı da tam bilmiyorum ama gerçekleşti, denemeye değer
-
Bende xiaomi x3 pro var. Arkadaşın iphona telefonuna yükledim uygulamayı. Onda yaptım direk oldu. Allah senden razı olsun.
Aynı sorun bende de var
Genel bir durum sanırım
Kayıt açtırdım
-Android
-
Nakit avans limitini yükseltmek için önden ödeme yaptım ancak nakit avans limiti artmadı malesef yok mudur çözümü :/
çok teşekkürler güncel orana göre 1800 tl daha az faiz ödüyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X