< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Juzdan ile 15binTL Taksitli Avans 3 Taksit 1.99 Faiz (9. sayfa)
-
-
Akbank limit arttıeım talebinde niye sorun çıkarıyor? Başka karttan limiti düşürüp Akbank'tan yükseltme talebi giriyorum "yasal limit nedeniyle arttıramıyoruz, diğer bankalardaki limiti düşürün" diyor
Ee zaten düşürdüm
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Diğer bankadan düşürdüğünüz limit hemen yansımıyor 3 iş günü bekleyin en az
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kredi notunuz iyi değilse zaten yükseltmiyorlarda ben boşa düşürdüm etki etmedi
-
bu ay yine veriyor
-
Teşekkür ederim çektim şimdi.
Teşekkürler. Bir sey sormak istiyorum. Bu cekilen nakit avanslarda yatırıma koymayacagimizi taahhüt ediyoruz. Ben parayı başka bankaya atsam çektiğim banka bunu nereden bilecek. Bilse bile bu başımıza nasıl bir bela açabilir. Herkesin alıp yatırıma attığını düşünüyorum bir sey olacağını da zannetmiyorum ama merak ettim
İstediğini yap bi şey olmaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler
Kart limitinin %40 a yakını boşta olmasına rağmen nakit avans limitiniz yetersiz diyor. Nasıl bir limit var ki ?
Nakit avans limiti ayrı. Akbank uygulamasından bakabilirsiniz. 0 bile olabiliyor.
Krediyi çektim. Parayı komisyonsuz havale edeyim diye Naysa aktarmayı denedim, hesabımı kısıtladılar. Ne uygulamalara girebiliyorum, ne de telefonla ulaşabiliyorum her yerden engelleyen eski sevgili moduna girdi Akbank. Şubeye gideceğim mecbur. Daha önce başına gelen var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nyanko Sensei -- 2 Aralık 2023; 11:52:7 > -
geçen ay aynısı başıma geldi ama 15 dakika sonra akbanktan aradılar işlemi gerçekleştiren siz misiniz diye? evet deyince kendileri kısıtı kaldırdılar.
-
Yakalanana kadar sikinti yok
dostum şimdi maaş kartımdı akbank ( daha önce) kapamadım. Uygulamaya girdim bu 15 bin 1.99 olayı bende yok, nasıl yapıcaz bir fikrin var mı?
kampanya devam ediyor.
-
konu ilk açıldığında ben almıştım şimdi yine görünce tekrar baktım ikinci kez 15k 1.99 faizle verdi
Her ay çektiriyor mu acaba? Şimdi çektim ilaç gibi geldi valla.
Bu krediyi çekip ne yapılabilir ?
Her hafta veriyor bazen günlük bile çekebiliyorsunuz..
Hocam olur mu öyle şey :))
-
Krediyi çekip farklı bir yere atabiliyor muyuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X