8 kasım hesap kesim. Bekleyeceğim, devam ederse çekerim. |
Juzdan ile 15binTL Taksitli Avans 3 Taksit 1.99 Faiz (7. sayfa)
-
-
Kullanılabilir tna limitim 16k. Şimdi 1.99dan 15k kullansam sonra bu oranla hak verse kaçırdım diye üzülürüm. 1,99dan 1k kullansam sonra artma riski var mı faiz oranının arkadaşlar risk alayım mı?
-
Riske atmayın. Ben 15k çektim sonrasında bu oranı vermedi.
-
Nakit avansı çektiğim kredi kartı ile kredi kartımı ödedim. Allah kahretmesin
-
Büyük başarı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Önce ben de artı paradan kartı ödeyip, taksitli avans kullanıp sonra artı parayı sıfırlamış oldum şahlanan ekonomimiz sağolsun
Yok hocam kredi değil. Hesaba düştü 15k. Sanırım provizyon gibi bir süreci var o yüzden hala bekleyen statude görünüyor. Yarın düşmüş olur muhtemelen.
-
30 Kasım son gün aralık ayında ekstre kesim tarihli 16.538 TL toplam ödemeli 15.000 TL çektim umarım Kasım ayının ortasında ya da sonuna doğru ekstre kesim tarihi olanlar da faydalanabilirler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kullandım yüzde 40 dan faize yatırdım.
-
Ekstre tarihi 20 Kasım 6 taksitli 15 bin tl çektim geri ödeme: 16.300₺
-
-
Çünkü ilk taksit ödeme süreniz uzadı.
Kredi kartı hesap kesim tarihi yaklaştıkça toplam tutar düşer. Çünkü ilk taksit geri dönüşü erken olacağı için.
Kredi kartı hesap kesim tarihi uzaklaştıkça toplam tutar artar.
-
konuda defalarca kez konuşuldu.
-
O yüzden hesap kesim tarihini beklemeye gerek yok.
-
artıpara için 1 günlük faiz ödeyeceksiniz.
-
İlaç gibi geldi sağolun. Ha bu arada Alamanya bizi gısganıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her ay taksitleri odeyince, 6 ay sonra hesabinizda ne kadar para kalacagini hesapladiniz mi?
Hesabima gore yaklasik 200 tl kalacak.
1.99 vergisiz hali, %30 vergi eklenince aslinda 2.60dan kredi kullanmis oluyoruz bu nedenle cok fazla kar kalmiyor bize.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sume -- 7 Kasım 2023; 22:13:25 >
Aynı gün hatta neredeyse aynı dakika içinde oldu işlem. Aynı gün mesai saatleri de bitmeden kapandı aslında artı para. Yine de işliyor mu aynı gün olan işleme faiz?
İşler, her bankada bu şekilde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X