Şimdi Ara

jwthh Ay Sonu Güncellemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    tytnin dil bilgisi kısmını hallettim bi yandan fkb ve tyt mat baktım bu ay,dershanede tytnin de iyi ilerlemesinden dolayı haftaya pazartesi yani 2 ekimden itibaren ayt başlicam sıfırdan olmak üzere,tytde geometri türkçe ve matı sıfırdan almıştım

aytde tüm dersleri sıfırdan almak istiyorum şubat ortası bitiyor kafamdaki plana uyarsam,kalan süre de soru çözmece zaten.Ayt tyt yoğunluğu %50 %50 olur yüksek ihtimal,sabahtan bir branş cözerim gün içinde dershanede tyt akşam ayt, haftasonu ayt konu+soru+tyt branş

tyt kısmım sağlam gibi hissetmiyorum ama sağlam denemeler öyle gösteriyor,ilerleme kaydediyorum.Mezun mentali zormuş ama değicek inşallah kalmama,şuan önümü biraz daha görebiliyorum ne yalan söyliyim,eylülün başında kafam biraz daha bulanıktı ama çalıştıkça karşılık alındıkça rahatlıyor insan

ders sürem az 7 saat civarı çalışıyorum arttırılabilir arttırmaya uğraşicam

bi kızdan çok hoşlanıyorum o da benimle aynı sınıfta seviyesi iyi yani,ama sevme etme işleri korkutuyor özellikle mezun senesi o yüzden rafa kaldırırım gibi ama aynı sınıftayız kütüphanede geliyor yanıma oturuyor dikkatım dağılıyor

ayt konu çalışmak beni canlandırıcak biliyorum ekim sonu raporunda bundan bahsederim çünkü seviyorum aytyi,geçen sene 78 79 doğruları görmem aytye aşkımdandır( drnemedeki zor geo soruları :(( )

tytde biraz daha deneme üzerinden nokta atışı ilerlicem gibi duruyor.

HEPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLISI

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• bu sene seni tutuyorum, aynen bırakmadan devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CİGER BU VDD NALETİ BİTMİYOR FAKTÖRYELDEYİM 1 AYA HALLEDİM DİYOM DA NE DERSİN BU KİTABI 🤔🤔🤔🤔📿📿📿📿

• bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt
    baş tacısın

• vdd uzun yav benimde bitmedi tyt vdd,her soruyu kendin çözüp sonra izlemek çok zaman yiyor.Haftaya ayt vddye geçip tyt vddyi ara ara ilerleticem,1 ayda hallolma işi sana bağlı ama bi 1.5 2 ay yiyor vdd sanırsam

• Jwthh kullanıcısına yanıt

KİRWE ARALIQ ORTASINA KADAR BİTİRİP SONRA TYT MAT BRANS İLE GÖTÜRİM DİYORUM OLURU VAR O ZAMAN ERKENDEN BİTİRİM DİYE KILIBIK TRIBİNE GİRMİSTİM 1.5 2 AY YETER O ZAMAN💐💐💐💐💐👍👍👍📿📿📿📿📿

• Say ilk 1000

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.