Şimdi Ara

Sony PS5 30. yıl dönümü sürümü ön siparişleri bu hafta başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony PS5 30. yıl dönümü sürümü ön siparişleri bu hafta başlıyor
    Sony, merakla beklenen PlayStation 30. yıl dönümü koleksiyonunu 26 Eylül Perşembe günü ön siparişe açacak. Koleksiyonda ayrıca 1.000 doların üzerinde bir fiyata sahip olması beklenen PS5 Pro 30th Anniversary Edition da yer alıyor.

Her konsolda benzersiz numaralar kazınmış olacak

Sony, bu koleksiyonun dünya çapında yalnızca 12.300 adet sınırlı sayıda üretilen versiyonunu piyasaya sürecek. Sony'nin bu ayın başlarında duyurduğu 699 dolarlık PS5 Pro konsol yükseltmesi farklı tepkilere neden olsa da bu sınırlı sayıda üretilen paketlerin duyurulması talebin artmasına yol açtı.

Ayrıca Bkz.PS5 30. yıl dönümü özel sürümü tanıtıldı: PS1'e saygı duruşu

PS5 Pro 30. yıl dönümü koleksiyonu yalnızca bir oyun konsolu değil aynı zamanda PlayStation hayranları için bir koleksiyon parçası olacak. Her birimde benzersiz numaralar kazınacak ve bu da onun ayrıcalığını artıracak. Koleksiyon, dünya çapında satın alınabilir olacak.

Bu özel seri konsolların ve aksesuarların tanıtılmasının ardından tıklamalarda önemli bir artış olduğu bildirildi. PlayStation Direct çevrimiçi mağazasının bulunduğu bölgelerde, tüm PlayStation 30. yıl dönümü koleksiyonu ürünleri 26 Eylül'den itibaren yalnızca Sony'nin kendi mağazası üzerinden satışa sunulacak.

PlayStation Direct Store'dan satın alım yapabilmek için alıcıların bir PlayStation Network hesabına sahip olması gerekiyor. Ön siparişler başladığında Sony, potansiyel alıcıların sanal olarak sıraya girmesi için bir kuyruk oluşturacak. Sony, PS5 Pro 30. yıl dönümü koleksiyon paketinin tam olarak ne zaman satışa sunulacağını ise henüz açıklamadı.

Kaynak:https://www.theshortcut.com/p/ps5-pro-30th-anniversary-pre-order-tips

• bence ilk böyle çıkmalıydı bir havası var

• huseyincarnege kullanıcısına yanıt
    İşte o zaman efsane olurdu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 12.300 adet.

max 10 saniye veriyorum.

• Sony de kendi elleri ile gömüyor PS5 i, bakalım PS5 Pro da neler olacak.

• Bu Playstation Direct Almanya’dan Dualsense Edge versiyonunu alma şansımız var mı? Hep kaynaklar Amerika diyor o yüzden Almanya bilgi bulamadığımdan bilemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şansımızı denesek Türkiye ye gönderilir mi acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PS5 i beyaz yerine bu renk ile piyasaya sürseydi insanların algısı daha olumlu olurdu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ps5 tasarımı o kadar çöp ki bu renkler bile kurtarmıyor

Ps4e cuk oturmuştu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bunu alabildim Avusturya’da yaşıyorum fiyatı 239 Euro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alan yaşadı, 5 yıl sonra 10 katına satarsınız

• oly1786 kullanıcısına yanıt

karaborsa affetmez, ingiltere de 5000 euro dan satıyorlar. Sony de buna ön ayak oluyor işte sınırlı üreterek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.