Şimdi Ara

k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CharliePotato -- 12 Temmuz 2015; 0:45:25 >

• sanal yürütmeye çalışın
    fırsat buldukça buluşun
    baktınız olmuyo ayrılın
  • CharliePotato C kullanıcısına yanıt
    Unide kızlar teklif ediyo

edit eğer ikinizde ayni seviyede ve saglam iradeniz varsa o motivasyonla daha iyi yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abcsordumcevapverdi -- 8 Temmuz 2015; 13:51:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıl kardeşim çok sıkıntı oluyor sevgili sene içinde. Unutursun zaten kısa bi sürede. Ama baktın çok zorlanıyon daha çok kötü anlamda etkileniyorsun devam edersin dediğimcgibi unutursun muhtemelen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayrıl ya , hatta ilk sen ayrıl yoksa unutamayacaksın kızı uzak mesefe ilişkisini salla gitsin ya , daha yaşın kaç ki , yakınında olan kızlardan bul bi tane . ilk sen ayrıl bak tekrar diyorum önemlidir bu :d
  • ben planliyodum boyle bisey haziranda anlamsiz nedenden ayrildik. benden iyi olan arkadasim vardi ayrilmalisin diye tembihledim dinlemedi sinav donemi ayrildilar cocugun sinavi yandi. bi kiz icin degmez

• o iş olmaz kardesim cok zor. universiteden birini bulmaya calıs. gozden ırak olan gonulden de ırak oluyor maalesef bızzat yaşadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    H.K ne demek ?
    12 yıl önce açıldı
    Ankara- Elmadağ - D.K.K Tesisleri
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CharliePotato -- 12 Temmuz 2015; 0:45:40 >
  • Eğer zaten kiz arkadasin senin hayalini takmayip tip yazma felan diyorsa bosuna 2.5 yil gecirmissiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CharliePotato -- 12 Temmuz 2015; 0:45:51 >
  • CharliePotato C kullanıcısına yanıt
    Kardeş sizin is ciddiymis ben olsam onun yanina giderdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili ne

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.