Şimdi Ara

K.a İle İlgili Önemli Bi Bilgi Yakaladim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Digimon Rpg Ve Digimon Rpg 2 K.a Yapiminida Disney Uslencekmis Diye Duydum.

Beraber Cikicak.

Bi Kac Sitede Okudum Dun Arastirma Yaparken.

Nisan ve mayis aylari Arasinda Cikacagi Soyleniyor.

Bide Dun Gezinirken Soyle Bi Site Rasladim.

http://hi.baidu.com/jr521/blog/item/6b7d2c08a101ced563d98665.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inmortale -- 8 Mart 2009; 15:13:28 >

• çıksa iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: inmortale
    Nisan ve mayis aylari Arasinda Cikacagi Soyleniyor.

bu nerde söylenio rica etsem gösterir misin ?
  • Paylaşıma tşk'ler
  • beyler google translatede çevirdim o ingilizce yazıları biraz saçma yerler war ama belki bazı yerleri önemlidir bi bakın bişey anlayabilirseniz banada anlatın

ÇEVİRİ:

Lisans Digimon Online Oyunlar Kuzey Amerika ve Çin için SK Telecom ile CDC Oyunlar İşaretler Anlaşması
    Digimon Oyunları yaygın Popüler Diziler Çizgi Filmler, Komik, Ticaret Kartlar ve Oyuncak on göre

BEIJING, Atlanta, Mar 10, 2008 - CDC Oyunlar, CDC Corporation (NASDAQ: ÇİN) ve bir öncü bir iş birimi. Serbest, mallar için ödeme oynamaya. Çin, online oyunlar için model bugün. Digimon RPG lisanslı duyurdu. ve. Digimon RPG2. bu ağır çok çevrimiçi rol (MMORPG) Japon televizyon animasyon serisi dayalı, SK Telecom, Güney Kore'nin önde gelen mobil telekomünikasyon operatöründen Kuzey Amerika ve People.s Çin Halk Cumhuriyeti dağıtım için oyun.

Digimon RPG denir gösterir çok popüler Japon animasyonlu televizyon. Digimon Adventure, bir dizi dayanmaktadır. . Digimon Adventure 02. . Digimon Tamers. ve. Digimon Frontier .. Digimon RPG2 (şu anda deneme adı resmi adıyla önce) 3 boyutlu MMORPG sürümü TV show Digimon RPG için yukarıda listelenen bir sonraki seri dayalı olarak gösteren bir popüler dizi denir tarih başlatma kararı gerekir. Digimon koruyucular ..

The. Digimon Savers. ve. Digimon Adventure. dizi, Toei Animation Co, Ltd tarafından üretilen medya ve ticari mallar bu çizgi dizi, anime, manga tarzı çizgi romanlar, oyuncaklar, kart oyunları ve diğer medya ticaret içeren bir çok tanınmış Japon animasyonlu satırıdır. Bu Digimon serisi Medya şebeke şu anda popüler Digimon Savers karikatür televizyon serisi Toon Disney çalışan ve 13 video oyunu başlklar Kuzey Amerika mevcut içerir.

Digimon RPG ve Digimon RPG2 Digitalic ve gelişmiştir da ortaklaşa Digitalic ve Bandai Korea Co, Ltd CDC Oyunlar tarafından planlanmaktadır Kuzey Amerika'da bu yıl Digimon RPG başlatmak niyetinde. Digimon RPG2 şu anda gelişim aşamasında ve bir Kore pazarına ilk bu yıl içinde başlatılması bekleniyor.

. Biz çok CDC Oyunlar için Digimon RPG ve Digimon RPG2 lisans memnuniyet duyarız. dedi Yongbo Cho, Online Oyun İş ekip lideri, SK Telecom. . Digimon RPG çok iyi Kore'de biri olan world.s en rekabetçi online oyun piyasaların olduğunu alındı. CDC Oyunlar ile. bu world.s yılında küresel oyun pazarında etkileyici küresel altyapı, derin uzmanlık ve başarılı sicile büyük online oyun piyasası, biz Digimon RPG çok gerek ABD ve Çin .. başarılı olacağına inanıyoruz

"Bu ilk masif çok çevrimiçi oyun Digimon dünyanın dayalı değil. Jeffrey Longoria, CDC Games International başkanı söyledi.. Bir dünya çapında en çok tanınan isim, bu aile dostu oyunun milyonlarca hedef olduğunu en son 10 yıldır dünya çapında sendikasyon çizgi film izlerken zevk var Digimon hayranları, bir düzine Digimon ve el video oyun konsolu farklı başlıklar daha fazla oynadı ve dünya popüler tahsil kartı oyunun geniş olgu memnun. ilk defa Şimdi için, Kuzey Amerika her yerinden en sevdikleri arkadaşlarınızla birlikte Digimon fanlar, bu inanılmaz dünya ve birbirleri ile yepyeni bir heyecan verici bir şekilde etkileşim olabilir. "

Digimon RPG ve Digimon RPG2 birkaç yeni oyunlar Kuzey Amerika ve People.s Çin Halk Cumhuriyeti de CDC Games International (CGI) tarafından lisanslı son bulunmaktadır. CGI zaten Minna DE Muharebe Lunia Japonya ve Kuzey Amerika dahil olmak üzere oyunlar Çin dışında, başlattı

• Çıkmayacak..
  • Bu haberin hemen hemen aynısı üst konumda var. Yeni birşey değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Görmemiştim K.B

Bisey Arastirirken Tesadufen Rasladim Zaten.

Paylasim Dedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: inmortale

Görmemiştim K.B

Bisey Arastirirken Tesadufen Rasladim Zaten.

Paylasim Dedim.

nisan ve mayıs ayları arasında diosunda neye göre diyorsun bunu ?
  • boşuna çevirdik desene
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultrAslan ToLgA

Çıkmayacak..

katılıorm çıksaydı çoktan çıkmıştı
  • eet abi cıksaydı şimdiye cıkmıştı alın bende bi tarih solim 2020 kesin bu tarihe kadar daha güzel bi digimon oyununa sahip olacağız
  • 2020'ye bizden kimse oynamaz.
  • biz daha cok bekleriz :D
  • okullar kapanınca herkes çine dönecekmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: turke64

biz daha cok bekleriz :D

+1
    her zaman ki gibi haklısın
    geçende aradığını bulabildin mi pm'den 1 ulaşsan merak ettim yine kayboldun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crimson Knight -- 16 Mart 2009; 22:50:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crimson Knight

quote:

Orjinalden alıntı: turke64

biz daha cok bekleriz :D

+1
    her zaman ki gibi haklısın
    geçende aradığını bulabildin mi pm'den 1 ulaşsan merak ettim yine kayboldun

hehe dün giremedim ama simdi icerdeyim :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.