Merhaba Arkadaşlar,daha önceden forumdan Candoğan Hocanın tavsiyesi ile Bulaşık makinemi almıştım Profilo bm 6480 mg bende eşimde makineden çok memnunuz.Şimdide 13 yılı deviren Buzdolabımı ve çamaşır makinamı degiştirmek istiyorum.Degerli hocalardan vede ilgili arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorum.Buzdolabı A+++ YANİ EKONOMİK olacak bütçe 2000.tl,Çamaşır Makinesi kurutmalı olacak yer sıkıntısı nedeni ile 9 kilo yıkayabilen vede a+++ olacak yani hem ekonomik hemde fiyat-performansı iyi olan önerilerinizi bekliyorum.
Hocam teşekkürler,bu dolabın güncel halide aynımı Siemens veya Bosh olması sadece fiyat farkına mı bakılmalı.Hocalar lütfen bir el atalım .Kurutmalı çamaşır makinesi bütçe max.2.500.tl Buzdolabı inox Lov Frost max. 2.000.tl olacak şekilde lütfen yardım.Teşekkürler.
BOSCH WAS24765TR OTOMATİK ÇAMAŞIR MAKİNESİ
BOSCH WAS24765TR OTOMATİK ÇAMAŞIR MAKİNESİ
bu modeli 1700-1800 tl civarı bulabilirsiniz..düşünmeden alın..alan yakın arkadaşım çok memnun
Hocam teşekkürler,bu dolabın güncel halide aynımı Siemens veya Bosh olması sadece fiyat farkına mı bakılmalı.Hocalar lütfen bir el atalım .Kurutmalı çamaşır makinesi bütçe max.2.500.tl Buzdolabı inox Lov Frost max. 2.000.tl olacak şekilde lütfen yardım.Teşekkürler.
Buzdolabı modeli halen güncel inox olanıda var bosch Siemens aynı fiyatı uygun olanı alın
Kurutmalı Çamaşır Makinesi AEG L87695WD(9+7) 1600 Devir-2.400 tl
Bu iki ürünü almayı düşünüyorum.Farklı düşüncesi olan veya bunlar degil şu cihazlar daha verimli olur diyen varsa söylesin,yoksa bu cihazlar yetrlimidir.
Candoğan vede diger arkadaşların yorumlarından ben bu iki cihazın iyi olduguna karar verdim.Fikri olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Bu iki ürünü almayı düşünüyorum.Farklı düşüncesi olan veya bunlar degil şu cihazlar daha verimli olur diyen varsa söylesin,yoksa bu cihazlar yetrlimidir.
Candoğan vede diger arkadaşların yorumlarından ben bu iki cihazın iyi olduguna karar verdim.Fikri olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Candoğan hocam sizden bir yorum alabilirmiyim.Lütfen...
Candoğan hocam sizden bir yorum alabilirmiyim.Lütfen...
Ben de bu buzdolabını almak istiyorum ancak bulabildiğim en düşük fiyat 1850 lira oldu. Siz 1700 lira nereden fiyat almıştınız? Bir de bu ürünü aldınız mı yorumlarınız nasıldır?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme