Bildirim
k550i, 3120c, 6233 hangisini almalıyım?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
6233 -
k550i bi cybershot telefon dolayısıyla müzik okadar ii diil, w serisine bakman gerecek w350i olabilir ama bütçeni zorlaman gerekebilir. 3120c yeni çıktı almak riskli olabilir, 6233 çok eskidi artık ben olsam almam. -
Bu üç telefon arasından Nokia 6233'ü öneririm.
Ama Nokia 6120c modeline de bakmanı tavsiye ederim... -
quote:
Orjinalden alıntı: reddes
k550i bi cybershot telefon dolayısıyla müzik okadar ii diil, w serisine bakman gerecek w350i olabilir ama bütçeni zorlaman gerekebilir. 3120c yeni çıktı almak riskli olabilir, 6233 çok eskidi artık ben olsam almam.
eski ama piyasanın en iyi dış sesine sahip telefonu! kafam karışıyor. ama 6233'ün kulaklığı iyi değil galiba tatmin eder mi acaba?
öte yandan k550 cybershot kamerası iyi sesi de iyi diyenler var. dış ses olarak w810 kadar kalitelidir diye düşünüyorum. kulaklık w810 çok iyi.
3120 ise kaliteli ekrana sahip. kamerası da flaşlı. sesini bilmiyorum.
yorumları bekliyorum. burdaki yorumlara göre almayı düşünüyorum.
-
quote:
Orjinalden alıntı: Tayfa-140
Bu üç telefon arasından Nokia 6233'ü öneririm.
Ama Nokia 6120c modeline de bakmanı tavsiye ederim...
kardeş o telefon benim söylediğim fiyat aralığına girmediği için bakmıyorum. max 300 ytl'ye daha mantıklı bi telefon var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sandac -- 14 Ağustos 2008; 23:44:33 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Méxes
6233
6233'ü inceleme şansı buldum. videosu çok güzeldi. mp4 videoları da güzel gösteriyor. dış sesi zaten güzel ama kulaklık beni düşündürüyor. 300 ytl telefona sonra 50 ytl de kulaklığına vermek istemem açıkcası. -
Kardeş sana şu kadarını söyliyim.
Telefonu aldıktan bir zaman sonra fotoğraf, video gibi şeylere önem vermeyeceksin.
Daha çok müzik dinleyeceksin. Neden ? Çünkü müzik her zaman güncel kalır.
Forumda kulaklık satan arkadaşlardan birinden de güzel bir kulaklık alırsan tadından yenmez... -
quote:
Telefonu aldıktan bir zaman sonra fotoğraf, video gibi şeylere önem vermeyeceksin.
Forumda kulaklık satan arkadaşlardan birinden de güzel bir kulaklık alırsan tadından yenmez...
Hocam ihtiyaca göre değişir bence.Adam anı yakalamak ister.fotoğraf önemli olur mesela. -
quote:
Orjinalden alıntı: CatSK
quote:
Forumda kulaklık satan arkadaşlardan birinden de güzel bir kulaklık alırsan tadından yenmez...
Hocam ihtiyaca göre değişir bence.Adam anı yakalamak ister.fotoğraf önemli olur mesela.
benim için müzik fotoğraftan ön planda. var mı 6233 den iyi bir tavsiye?. fiyat max 300 ytl.
-
quote:
sana katılıyorum.
forumda kulaklıkları kaça satıyorlar? -
Nokia 6233 kullanan bir arkadaşımız yanılmıyorsam sıfırını 35 YTL'ye almıştı.
Normalde fiyatı 50 YTL.
Pazarlıkla 25-30'a bile getirip kargo parasını çıkarırsın.
Kulaklık da dandik dundik birşey değil.
Creative Ep630.
Nasıl bir kulaklık olduğunu soracak olursan, şu konuya bakabilirsin.
Oldukça ayrıntılı bir şekilde anlattım...
http://forum.donanimhaber.com/m_23599998/mpage_1/key_//tm.htm#25653799 -
quote:
Nokia 6233 kullanan bir arkadaşımız yanılmıyorsam sıfırını 35 YTL'ye almıştı.
Normalde fiyatı 50 YTL.
Pazarlıkla 25-30'a bile getirip kargo parasını çıkarırsın.
Kulaklık da dandik dundik birşey değil.
Creative Ep630.
Nasıl bir kulaklık olduğunu soracak olursan, şu konuya bakabilirsin.
Oldukça ayrıntılı bir şekilde anlattım...
http://forum.donanimhaber.com/m_23599998/mpage_1/key_//tm.htm#25653799
bilgilendirdiğin için saol. bu arada inceleme güzel olmuş.
-
k550 al
Hem kamera hem müzikde başarılı(acustic yükleme vs)
w810 dan haporlördede kulaklıktada daha iyi ses çıkışına sahip(w610 a çevirdiğimizde)
-w610 a çevriliyor ve megabass,flash menü,walkman 2.0 a sahip oluyorsunuz -
Şiddetle K530'u öneriyorum kamerada önemsiz ise kesinlikle 300 YTL'ye K530 alıp W660 yapmalısın gerek ekran rengi gerek ses çıkışı açısından K550'den daha iyi 2sinide kullandım. -
k530 u bende öneririm. kardeşime aldım çok memnun... -
bi türlü karar veremedim. ama 3120 yi listeden çıkardık var sayalım çünkü bi kişi bile önermedi.
hangisi k550 mi k530 mu yoksa 6233 mü? -
quote:
Orjinalden alıntı: sandac
bi türlü karar veremedim. ama 3120 yi listeden çıkardık var sayalım çünkü bi kişi bile önermedi.
hangisi k550 mi k530 mu yoksa 6233 mü?
6233 eskidi.Hem çok kalın ve kaba duruşu var
k530 un tek artısı 3G.3G ye gerek yok Türkiye de yok zaten.Yani ön kamera hiçbişeye yaramıyor
k550i al.Kendimce artıları:
Dizayn olarak k530 dan daha iyi bence.Tuşlar hiç korkutmasın çok zor değil 1 saatte alışıyorsun
1-)k530 2.0 inc,k550 1.96 inc ve hiç belli olmuyor.Ekran parlaklığı vs. aynı.Ses çıkışı acusticle aynı seviye
2-)Otofokus,led flaş bir telefonda çok kolaylık sağlıyor ve k550 bunu tam anlamıyla yerine getiriyor.İyi bir camdriver le müthiş fotoğraflar çekiyor.
3-)k530 a göre bir artısıda arka lens kapağı.Tam bir fotoğraf makinası gibi ama k530 o görüntüyü vermiyor.k530 alırsan sürekli kamera lensini silmek zorunda kalacan ve lens zamanla bozulmalar çizilmeler olacaktır.ama k550 de gerek kalmıyor.
4-)k550 de sağ yan yüzeyde 2 arka kapak kilidi bulunuyor.Arka kapak gıçırtılarını önlüyor ve cepten çıkartırken kapağın düşmesini önlüyor.Girişin yalama olmasını önlüyor.
5-) Bazıları k750 den daha kötü kamerası olduğunu diyor ama daha başarılı.Kameranın 4.8 yada 3.8 olması pek önemli değildir.Kamerada daha fazla seçenek var.Alacakaranlı portresi,manzara çekimi vs. gibi
6-)k550 de oynat/duraklat tuşu var Buda müzik,radyo dinlerken çok işine yarar
7-)k550 nin telefon hafızası 77 mb,k530 un 16 mb
Zaten ikiside walkman telefon oluyor
Her anlamda k530 dan üstün k550
Son karar senin k550 al al al
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 19 Ağustos 2008; 16:51:19 >
-
k550i kesinlikle Kulaklık sesi kendinden çok iyi bana göre ama sen yinede tatmin etmezse yazılımla w610(yanlış olabilir model) yapabilir böylece walkman telefona sahip olabilirsin -
@sedces
Yeterince açıklamış k550 almanı tavsiye ediyorum
Benzer içerikler
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- internetten telefon alınır mı
- ipro smart 2.4s
- samsung türkiye garantili ne demek
- pttavm telefon alınır mı
- telefon önerileri 2024
- xiaomi whatsapp sorunu
- telegramda video nasıl izlenir
- device health services nedir
- play protect nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X