arkadaslar benim k700 ümün firmware i r2ac003, arkadasımın k700ünün r2aa bilmem kaç. benim tus sesinde clik yok profil değiştiğinde 'dış mekan gibi' klik geliyor. benim ikonlar turuncu tonunda arkadaşımın sarı tonda. şimdi hangimizin firmware i daha yeni? son çıkan firmware ne? internet ustunden update ediliyor, bunun için bluetooth yetermi?
Tus sesinde cilk yapmasını istiyorsan ses ayarlarından tuş takımı tonu var , seçiyorsun Profil değiştiginde clik sesi çıkması için, seslerden uyarı tonları açık olmalı, olursa çıkar . ikonlar farklılık gösterebilir, aynı temayı yüklediginizde sonuta aynı olacaktır, temadan kaynaklı bölgesel farklılıklar normaldir.
Firmware güncellemesi net üzerinden yapılmakta, fakat bt ile olmamakta! Stand almanız gerekiyor, DSS-25 di hatırldıgım kadarı ile .
Saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: Negative®
Tus sesinde cilk yapmasını istiyorsan ses ayarlarından tuş takımı tonu var , seçiyorsun Profil değiştiginde clik sesi çıkması için, seslerden uyarı tonları açık olmalı, olursa çıkar . ikonlar farklılık gösterebilir, aynı temayı yüklediginizde sonuta aynı olacaktır, temadan kaynaklı bölgesel farklılıklar normaldir.
Firmware güncellemesi net üzerinden yapılmakta, fakat bt ile olmamakta! Stand almanız gerekiyor, DSS-25 di hatırldıgım kadarı ile .
Saygılar
hayır ses ayarında ton ve sessiz var. clik arkadasımın menusunde var, uzaydan gelmediğimiz için tema olayınında farkındayız yani, ikonların renkleri farklı tema ile alakası yok