Şimdi Ara

K700i HAKKINDA YARDIM...LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefon almayı düşünüyorum sizce k700 uygunmudur yada tavsiye edebileceğiniz bi telefon var mı? 500 ytl param var ona göre..

• quote:

Orjinalden alıntı: ozcanyilmaz57

telefon almayı düşünüyorum sizce k700 uygunmudur yada tavsiye edebileceğiniz bi telefon var mı? 500 ytl param var ona göre..

biraz daha ekle w550i al(k700i düşündüğüne göre symbianı düşünmüyorsundur..o civarda paraya en iyi symbiansız tel w550i=
  • hunter kardeşimin dediği gibi w550i olabilir.veya çok az bir ekleme ile 6230i alabilirsin ama alcaksan ölü pixellere dikkat et telefonu almadan önce iyice kontrol et
  • 6230i ile kıyaslanmaz w550i yaww550i
    quote:

Orjinalden alıntı: canozudogru

hunter kardeşimin dediği gibi w550i olabilir.veya çok az bir ekleme ile 6230i alabilirsin ama alcaksan ölü pixellere dikkat et telefonu almadan önce iyice kontrol et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 23 Ocak 2006 21:10:03 >
  • Al Al ama arkadasın dediği gibi biraz daha ekleme durumun varsa ekliyip w500 almak daha mantıklı .
  • la hunter eğer fazla ekleyemezse die.belki adamın parası yok alla allaona bakarsan 6230i n90 ile de kıyaslanamaz
  • doğru diyosun para farkını ben mi vercem?(nerden baksan bi 60-70 ytl var)
    quote:

Orjinalden alıntı: canozudogru

la hunter eğer fazla ekleyemezse die.belki adamın parası yok alla allaona bakarsan 6230i n90 ile de kıyaslanamaz

ayrıca crunch_xxx;w550i olacak

• 500 ytl ye kadar limitin varsa bence de k700 alman anlamsız olur. k700 de iyi telefon ayrı ama 60-70 ytl daha bulursan w550i şu an o fiyata alınabilecek en iyi telefon.
  • Eski telefonunu getirene K700i 300ytl civarı.200 ytl cebine kalır.
  • bencede w550 256 mb hafıza yeterlidir umarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: med_cezir197

bencede w550 256 mb hafıza yeterlidir umarım

YEterli
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozcanyilmaz57

telefon almayı düşünüyorum sizce k700 uygunmudur yada tavsiye edebileceğiniz bi telefon var mı? 500 ytl param var ona göre..

tamamda k700i kullananlar buraya dıye bışey war yani adamlar kullanıyo onlara sorsan daha iyi olur bencede w550yide bi düşün
  • ben k700i kullanıyorum çok süper telefon tavsiye ederim ama daha fazla para birleştirebilrsen w550i'de al derim ben sana
  • ben alalı 2 ay kdar oldu oldukça memnunum orta kalitede fotoğraf çekimi var oyunları fena değil ve en önemlisi forumlarda telefon ile ilgi bilgi veren arkadaşlar o kadar çok ki sorunlarımı şimdiye kadar yazamaya bile gerek görmeden çözdüm hafızada pek bir sıkıntı çekmedim şu anda 33 mb boş hafızam var bir sürü midi ve resim yükledim bir kaç tanede film var alırken bir adet bluetooth aldım çektiğim resimler beğendiğim müzikleri yüklüyorum büyük şehirde yaşıyorsan zaten radyosu yetiyor mp3 bile dinleyemiyor insan sesi yeterli. benim için ekranı güzel heleki bilgisayara uzaktan kumanda ediyorya süper bir özellik ben şimdiki fiyatlara tavsiye ederim. ama sen git büyük bir mağazaya bütün telefonları incele kafana yatan telefonu al derim ama 700i de kötü bir telefon değil 300 ytl ye güzel telefon tavsiye olunur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.