Şimdi Ara

k700i soruları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba telefonumu alalı daha 4-5 saat oldu.Pilini bitirdim ve 16 saat şarj olması için şarja taktım.Çok güzel bir telefon.

Gelelim sorularıma öncelikle ben bu telefonun gprs ayarlarını yapamadım(telsim). İnternet adresindede benim telefonumla ilgili olan yazmıyor.Ayrıca telefonda kullanabileceğim diğer telsim servislerinide yazarsanız sevinirim.Birde telefona yüklemek için hoşunuza giden uygulamalar programlar oyunnlar varmı.Varsa bende onları yükleyeyim.Gerçekten çok hoşuma gitti telefon herkese öneririm.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• hayırlı olsun dostum hoşuna gitmemesine imkan yok zaten. uygulamalar ile ilgili k700 başlıklı topicleri bi incele orda kumanda programları temalar oyunlar ile ilgili linkler bulacaksın. k700 ile ilgili çok topicimiz var
  • Programları bi şekilde bulurumda şu gprs olayını halledersem sevinicem bilen yokmu
  • abi ya bi sürü forum war onlara baksan diyorum! Örnegin k700cüler buraya!!!
  • hocam sonyericsson un sitesinde bu ayarlar var,sms olarak sana yollanıyor operatorune gore,oradan dene birde
    http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=tr&lc=tr&ver=4000&template=ps1_1_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10139

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stuka -- 17 Kasım 2004, 17:31:50 >
  • çok yerinde bir tercih kutlarım hayırlı olsun dostum k700i
  • Arkadaşlar bu K700 enjeksiyonlu telefonun, kamera ile video çözünürlüğü nasıl, "Bas Konuş" özelliği var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    k790 mı w810 mu??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bas konuş yok bildiğim kadarıyla.Kamera iyi,video çekimi limitsiz ve idare eder kalitede.GPRS ayarları içinde 4440542 yi ararsanız wap ve mms ayarları geliyor ve çalışıyor.Ben de sorun çıkartmadı.
    Enjeksiyon! hususunda bir şey diyemeyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.