arkadaşlar iki gün önce k 750 i aldım 698ytl 12 taksitle kvk garantili carrefurdan,ama bataryası 1 gün gidiyor.okadar fazlada oynamıyorum.ve video kaydı nasıl yapılıyo bu telde bulamadım yardımcı olurmusunuz kullanan arkadaşlar bu iki soruma?
bataryayı telefonu kapatarak 12 saat jars et 12 saat boyuncaa kontorl ett dolduysa cıkar bırdaha tak sarj 2,cisi ise wıdeo kaydııkullanma klavuzunu oku bulursun
Pilin bu kadar çabuk bitmemesi lazım.Normal bir kullanımda 2-3 gün gidiyor. Video kayıt için kamera modundayken üst-alt tuşlarına basım video kayıt moduna geçebilirsin. yada kamera modundayken ayarlara bas,video ya geç sıkkı çıkar. Kaydı başlatmak için ise foto çekme düğmesine basman yeterli.
quote:
Orjinalden alıntı: adigechale
arkadaşlar iki gün önce k 750 i aldım 698ytl 12 taksitle kvk garantili carrefurdan,ama bataryası 1 gün gidiyor.okadar fazlada oynamıyorum.ve video kaydı nasıl yapılıyo bu telde bulamadım yardımcı olurmusunuz kullanan arkadaşlar bu iki soruma?
ben servise 2 defa verdim son verdiğimde parça değişmişler ama değişen bişi yok yine pil 35 saat filan gidiyor ne müzük ne resim ne video ne oyun nede konuşma. lanet olsun bu genpa ya akşam iş çıkışı bir daha gidecem getirin tekrar bakalım dediler bende tekrar versem ne değişecek yapcanızmı dedim yalan konuşuyosunuz bana dedim. ben telefon değişmek istiyorum dedim kadın bana aynı arızadan 4 den fazla yapması lazım dedi bende ona garanti belgesinde 2 den fazla yazıyor dedim aslında öle değil 4 den fazla dedi bende senin karşında çocukmu var dedim bana yalan konuşma benim telefon değişecek dedim okadar o hala bana getirin bakalım dedi. bende kapadım bu sefer SE aradım. olayı anlattım bana servis rapor verdimi diye sordu bende istedim ama veremicekelr dedim oda tekrar isteyin dedi eğer veremiyeceklerse veremediklerimne dair bir kağıt alın dedi bize bildirin biz gerekeni yaparız. iş çıkışı gidiyom bakalım nolcak gelişmeleriyukarıdaki linke yazacam. lanet olsun genpa ya. batsada kurtulsak.
arkadaşlar bu telefon acaba şarj ettikçemi açılıyo bekleme süresi artıyo.ben ilk edişte 12 saat kapalı yaptım.daha sonra 4 er saat iki defa.toplam üç günde üç defa şarj ettim.ama bugün 20 saat oldu %82 gösteriyo yada yanlış gösteriyo da olabilir.ve de bir sorum daha olacak bu telefonu şarj etmeden önce pilini iyice bitirmek mi lazım
evet bu telefonu ilk aldığındaki pili bitirmeden şarj etmeciksin. bende ilk aldığımda pil şarj ettikçe daha çok gider diye düşünüyodum ama bende öle bişi olmadı benim makinamda çok az kullanmama rağmen 35 saati geçmedi. ve halen serviste. senin dediğin gibi 20 saatte %82 ye geldiyse bence korkulacak bişi yok zira benim makina kullanmadığım halde 7 saat sonra %80 e iniyordu.
İlk 4-5 şarjın tam bitirip tam doldurarak yapılması bataryanın açılmasını (max. perf.) sağlayacaktır.
arkadaşlar şu an 3. üncü şarj edişim ve batarya %50 de 3 gün oldu gece gündüz açık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme