arkadaşlar k750i'ye uçuş modu özelliği yükleyebiliyor muyuz? Yeni konu açmamak için sordum. Forumda göremedim de.
quote:
Orjinalden alıntı: fuatturkrap
arkadaşlar k750i'ye uçuş modu özelliği yükleyebiliyor muyuz? Yeni konu açmamak için sordum. Forumda göremedim de.
w800i yazlımı yükleyerek uçuş moduna kavuşuyosun
Arkadaşlar k750i tel için kilit kodunu (güvenlik kodunu) bulabileceğimiz bir yöntem var mı?
Kod default değildir yani değiştirilmiş. 0000 12345 vs. denendi hiç biri değil
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
Abide85
telefon cid49 değil cid36
bu hatayı da yeni vermeye yeni başladı şimdi yine denedim patchleri o klasöre kopyalayamıyorum f5 yaptığımda telefon açılıyor ve harici disk olarak görmeye başlıyor bilgisayar telefonu
2.sayfa da @meroboy a verdiğim cevabı aynen uygularsan düzelmesi lazım.
Herkeze meraba ya şimdi ben bi şey üzerinde çalışıyorum tamamlamama az kaldı. Bu camdriver acoustic felan bunları others/system klasörünün içine atacağım fakat javayı atamadım ya kodunu biliyomusunuz.Bide acaustic kodu lazım.
quote:
Orjinalden alıntı: dandini
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
Abide85
telefon cid49 değil cid36
bu hatayı da yeni vermeye yeni başladı şimdi yine denedim patchleri o klasöre kopyalayamıyorum f5 yaptığımda telefon açılıyor ve harici disk olarak görmeye başlıyor bilgisayar telefonu
2.sayfa da @meroboy a verdiğim cevabı aynen uygularsan düzelmesi lazım.
cid49 için olan far manager kullanarak attım oldu cid 36 için olan atmıyodu ama benim cihaz cid36 zaten
Herkese selamlar. Arkadaşlar ben bi patch çalışması yapıyorum. W800 R1BC002 için. tüm driverları felan others/system klasörüne atacağım. tpa/user/other
Bunun gibi şimdilik bunların hepsini yaptım bitek acoustic kaldı ama onu yapamıyorum diğerleri bitti test aşamasında. Burda paylaşacağım.Bu acoustic konusunda yardım edecek yokmu yaw.
lütfen biri bana yardımcı olsun teli pcye bagladıyımda tel sarz oluyor yani teli kapatıpda pcya bagladıyımda tel axılıyor olması gereken bumu yoksa başka birşeymi ben motorolaya flaş atım rahatlıkla baglıyorum pcye teli neyse şimdiden teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: fuatturkrap
arkadaşlar menüleri falan telefona nasıl yüklüyoruz ?
herkese merhaba... 2 gün önce k750 aldım... kameradan memnun değildim.. onun için bu forum yardımıyla sürüm yükseltmeyi denedim ancak.. şu an telefon hiç açılmıyor.... lütfen yardımcı olun
quote:
Orjinalden alıntı: kalenderi
herkese merhaba... 2 gün önce k750 aldım... kameradan memnun değildim.. onun için bu forum yardımıyla sürüm yükseltmeyi denedim ancak.. şu an telefon hiç açılmıyor.... lütfen yardımcı olun
Pm attım...
ya arkadaşlar benim k790i var bide abimde k750i var ben nasıl patch yüklüycem anlatacak ooan yoq mu msn ini yazsa da valla sinir oldum şu patch i yüleyemiorum ikisininde seslerini yükseltebiliormuyuz peki kalitesi filan n73 var arkadaşda sesi süper çıkıor onun benim 790 ı çıkartasım gelmior ama kamerada tabi üstünde :D valla arkiler nolur biri bana anlatsın msn adresim harunkuzdere@mynet.com please
arkadaslar ne zamnadır 2.1 cam dirver arıyorum burda bazı arkadslar vermısler rapıddekı lınkler olmus calısmıyor yenı buraya uploadıng edebılırmısınız.ne zamandır arıyorum bulamadım
bana macros u çok ii bi diriver sölermisiniz
2.1 in macro su ıyı dıyorla onun ıcın arıyorum sen de varmı.sogolen
Merhabalar. K750i telefonumu W800'e çevirdim önce. Sonra kulaklıktan şarkı değiştirme patchını yükledim. Şimdi telefon açılmıyor. Yardım eder misiniz?
quote:
Orjinalden alıntı: command_4
Merhabalar. K750i telefonumu W800'e çevirdim önce. Sonra kulaklıktan şarkı değiştirme patchını yükledim. Şimdi telefon açılmıyor. Yardım eder misiniz?
Normal açılmaması çünkü fardan cıkmadan önce rest dosyası atman veya xs de files to upload dosyasının içi boşken start fsx yapman lazım cihaz açılır...