Şimdi Ara

K750 - W800 Tüm Patchler, Kamera, Akustik, Menü, Gerekli Dosyalar.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
2
Favori
26.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben pek anlamam acaba bunları yaparken telefona zarar gelir mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: brasis

arkadaslar yardım edin
    telefonum k750i
    tel acılmıyor ( )main+fs atmayı denedim ama yıne aynı main +fs yanlışlık yapmiş olabilrim

sonra sony nin sitesinden yazılımı yenileyim dedim ve yeni den yazınım yükledim. simdi tel acılıyor ama bu seferde
    ''YAPILANDIRMA HATASI .ŞEBEKE OPERATÖRÜNE VEYA SERVİS MERKEZİNE BAŞVURUN'' diye bir uyarı geliyor yardım edin. çildirmak üzereyimmm

biribana yardım etsin lütfennnnn
  • quote:

sony nin sitesinden yazılımı yenileyim dedim ve yeni den yazınım yükledim. simdi tel acılıyor ama bu seferde
    ''YAPILANDIRMA HATASI .ŞEBEKE OPERATÖRÜNE VEYA SERVİS MERKEZİNE BAŞVURUN'' diye bir uyarı geliyor yardım edin. çildirmak üzereyimmm

Ok hocam sorun yook sadece xs ile costumfiles kısmına k750 ve emea7 seçip o işi sorunsuzca yapabilirsen tel açılcaktır...Xs kullanımı konusunda anlatım forumda mevcut...

• soyledigini vaptım ama yukleme bittikten sonra birsey içn 8 sn daha sonra bir sonraki
    yazıda 30sn diyo onlar nedemek
  • quote:

soyledigini vaptım ama yukleme bittikten sonra birsey içn 8 sn daha sonra bir sonraki
    yazıda 30sn diyo onlar nedemek

30 sn içinde bataryayı çıkarcan,az bir süre sonra tekrar takcan,c ye basılı bir şekilde usbye takcan
  • Arkadaşlar merhaba,

Bende 2 tane w800i var, birisi türkçe biri ingilizce idi, Far manager ile türkçe olanın FS dosyalarını yedeklemeyi unuttum:) daha sonra bazı dosyaları atarken karışıklık oldu ve telefon açılmaz oldu, şimdi ingilizce olan telefonun FS dosyalarını yedekledim ve çöken telefona yükledim, sonuçta ingilizce oldu o da. dil seçeneklerinde sim'e göre ve english var sadece. sizden istediğim elinde türkçe w800i fs dosyaları yedek olan var mı? veya başka bir yöntem bilen var mı? teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ynsberk

Arkadaşlar merhaba,

Bende 2 tane w800i var, birisi türkçe biri ingilizce idi, Far manager ile türkçe olanın FS dosyalarını yedeklemeyi unuttum:) daha sonra bazı dosyaları atarken karışıklık oldu ve telefon açılmaz oldu, şimdi ingilizce olan telefonun FS dosyalarını yedekledim ve çöken telefona yükledim, sonuçta ingilizce oldu o da. dil seçeneklerinde sim'e göre ve english var sadece. sizden istediğim elinde türkçe w800i fs dosyaları yedek olan var mı? veya başka bir yöntem bilen var mı? teşekkürler

Soruna burda cevap yazdım hocam!!!
    http://forum.donanimhaber.com/m_11309010/mpage_4/key_//tm.htm#15326271

• quote:

Orjinalden alıntı: meroboy

Hocam ellerine saglık cok saol da flashı acıom far da coming soon... yazıoo şaka gibi bu ne bilginiz varmı

** SEFP 10.0.44 ** bu SEFP dosyasını C:\Program Files\Far\Plugins klasörünü içine kopyala değiştirilsin mi sorusuna evet dersin.
    Bu şekilde yaptıktan sonra düzelmesi lazım.Patchleride flasha tıkladıktan sonra memory yazan boş pencereye copy yapıcaksın. @qasdqasd ın dediklerini uyguladıktan sonra enson YES/NO penceresine Yes dedikten son close ile programdan çıkıcaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dandini -- 25 Haziran 2007; 23:28:50 >

• arkadaşlar paylaşım çok güzel teşekkürler.. benim tlf 750i ve sürümü R1DB001 şimdi bu sürümden dolayı ben bu patchları yapamayacakmıyım. bide tlf nun CİD 49 olup olmadığını nasıl öğrenebilirim.
  • Bende W800 i var ve bu patchlerir herşeyi yaptım aynen yazılanlar giib resimdekiler giib oldu telefonu acıyorum sony ericsson geliyor goruntu gıdıp gelıyor yani ekran sönüyor beyaz oluyor ve tel böyle şoka giriyor acılmıyor şimdi napıcam ben biri w800in flasını atarsa cok sevinirim tel de hıc yanlış bişey yapmadım bu ıslerle de ılgılıyım neden boyle oldu anlamadım yardımlarınızı beklıyorum nasıl donucek orjınal ilk haline tel...saygılar...kaldırdım olmuyoor..
  • şimdi telsiz kaldım ne yapacam ben hata da vermedi kuruldu hepsi lütfen yardım bekliyoruum...xs ile yapmayı calısıyorum ama 1/291 de 1 de direk yani failed oluyor...3

günceleme yaptır dıorum guncel diyor tel için...tıkandım kaldım yokmu yardım edicek bir arkadaş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meroboy -- 28 Haziran 2007; 12:10:35 >
  • ben daha yeni aldım w700i ve k750i. Bu işlere girmek için çok geç değil mi? Ben yine girmem de arkadaş reca ediyor. Benim için gerek yok. Bide sony e rica edelim çift ya üçlü sim kart destekleyen telefon yapsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: taner_01985

arkadaşlar paylaşım çok güzel teşekkürler.. benim tlf 750i ve sürümü R1DB001 şimdi bu sürümden dolayı ben bu patchları yapamayacakmıyım. bide tlf nun CİD 49 olup olmadığını nasıl öğrenebilirim.

Sürüm fark etmez hocam elinde yeterki R1DB001 Maini olsun, gerekli patch dosyalarını bulup uygulayabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abide85 -- 29 Haziran 2007; 11:39:44 >
  • selam arkadaşlar önce herkese teşekkürler. bende k750i var. bende yazılım yükseltmesi yapmak istiyorum.ama maalesef sizlerin vermiş olduğu linkler de ölü birkaç tane program indiridm amma sadece normal . mesela radio ya ekolayzer ayarı veya radyodan kayıt . camerA da 6600 lardaki gibi progrMLr .mümkünse yani linkleri verirmisiniz .birde iyi bilen bir arkadaşın beni bilgilendirmesi mümkünmü
    şimdiden sağolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: tncy_drms

selam arkadaşlar önce herkese teşekkürler. bende k750i var. bende yazılım yükseltmesi yapmak istiyorum.ama maalesef sizlerin vermiş olduğu linkler de ölü birkaç tane program indiridm amma sadece normal . mesela radio ya ekolayzer ayarı veya radyodan kayıt . camerA da 6600 lardaki gibi progrMLr .mümkünse yani linkleri verirmisiniz .birde iyi bilen bir arkadaşın beni bilgilendirmesi mümkünmü
    şimdiden sağolun

Linklerin hepsi çalısıyor hocam direk linke tıklamıycaksın rapid+share yazıyor dikkat ettiysen yani o aradaki artı ''+'' işaretini kaldırman lazım...
  • 1.5 senedir hatta 2 seneye yaklaştı w800 kullanıyorum
    daha dün far manager kurdum menüyü değiştirdim ve sms hafızasını artırdım
    bu zamana kadar orjinal kullanmıştım artık modifiye etmek istiyorum

menüm var şimdilik
    şimdi patch kuracağım
    media player için skin kuracağım
    kamera driveri değiştireceğim

yapılabilecek her şeyi yapacağım yani

sormak istediğim bir kaç soru var
    akustik dosyalarını nereye yüklüyoruz acaba?
    versiyon r1bc002
    güncellemeye gerek var mı sizce?

bir de
    media player görünümü değiştirmek hakkında pek bişey bualamadım burada
    bir de onu anlatabilir misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 30 Haziran 2007; 11:20:17 >

• arkadaşlar
    patch yapıyordum
    flash klasörüne geldim far manager ile telefonun içinden
    orda coming.soon diye bir dosya vardı sadece
    yukardaki patch kısmında anlatılan memory yazmıyordu yani
    her neyse dedim kopyalayaım buraray
    seçtim patchleri
    f5 yaptım

bu ekran çıktı far managerde
    ve telefon açıldı kendiliğinden

nedir sebebi

böyle de kaldı hiç bir değişiklik yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 30 Haziran 2007; 11:44:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

arkadaşlar
    patch yapıyordum
    flash klasörüne geldim far manager ile telefonun içinden
    orda coming.soon diye bir dosya vardı sadece
    yukardaki patch kısmında anlatılan memory yazmıyordu yani
    her neyse dedim kopyalayaım buraray
    seçtim patchleri
    f5 yaptım

bu ekran çıktı far managerde
    ve telefon açıldı kendiliğinden

nedir sebebi

böyle de kaldı hiç bir değişiklik yok

Birde bunla dene...Ayrıca 1 önceki sorunun cevabını da vereyim güncelleme yapma çünkü en son sürüm R1DB001 yani herkesin nefret ettiği sürüm olarak özetleyim sana bunu bass ve ses yarıya düşer benden söylemesi :)
    cid49 için far manager

• Abide85

telefon cid49 değil
    cid36

bu hatayı da yeni vermeye yeni başladı
    şimdi yine denedim
    patchleri o klasöre kopyalayamıyorum
    f5 yaptığımda telefon açılıyor ve harici disk olarak görmeye başlıyor bilgisayar telefonu
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Abide85

telefon cid49 değil
    cid36

bu hatayı da yeni vermeye yeni başladı
    şimdi yine denedim
    patchleri o klasöre kopyalayamıyorum
    f5 yaptığımda telefon açılıyor ve harici disk olarak görmeye başlıyor bilgisayar telefonu

coming.soon uyarısını eski sürüm far kullandıgında veriyordu sanırım, bence bnm verdigimi dene sonucta sadece cid49 yook programın listesinde cid36'da var...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.