Şimdi Ara

K750 - W800 Tüm Patchler, Kamera, Akustik, Menü, Gerekli Dosyalar.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
2
Favori
26.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vallaha 2 saattir uğraşıyorum allah razı olsun ne güzel yararlı şeyler yapmışsınız teşekkür herkeze...

tel cok güzel oldu w800i

tek sorun patch rar diye bişey çektim örnegin orda batari patchi var far la teli acıom sorun yok buluoda patcleri nereye atıcaz bi bulamadım biri onuda söylerse çok sevinirim

tpa preset falan da nereye onlar...

battery_of_the_blue_colour_w800_r1bc002.vkp nereye atıcam bunu rastgelemi sallıyoz yoksa herşeyi becerim şunlarda olursa tam süper helal olsun size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meroboy -- 17 Haziran 2007; 23:45:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: qasdqasd

quote:

Orjinalden alıntı: abide85

quote:

Orjinalden alıntı: erenkurt

Yeni bir sorum daha var

Şimdi ben kamera sürümümü değiştim.Ve şimdi xs++ programından menumu değişmek istiyorum:Sonrada abide85'in ayrı bir konu başlığında açarak anlattığı GSlide15 ve xs++ programıyla patch yapmak istiyorum.Sorum şu ki ben bunları ayrı ayrı yaptığım zaman daha önce yaptığım kamera sürümüm değişecek mi?Çünkü patchleri yaptıkta sonra xs++ programından flas yapacağım.

Cevaplarınızı bekliyorum abide 85 ve qasdqasd

@ qasdasd k750i için verdiğin patchlerde kulaklıktaki düğmeyle şarkı değiştirmeyi sağlayan patch'i bulamadım.Ama Music Button-without headphones connected diye bir şey var.Lakin bu müzik düğmesi kulaklık bağlanmadan demek değil mi?

Benim anlattıgım GSlide15 ile patch yapma topiğinde de ufak bir acıklama yapmıstım gerçi camdriver hakkında, Gslide15 .vkp dosyalarını farla diilde xs yardımıyla tele atabilmeniz için büyük bir kolaylıktır ve bunun ne kadar kolay oldugunu yapanlar bilir.Dikkat ederseniz camdriver da bir patch'tir ama camdriver0.dat tır dosya biçimi .dat yani ve biz o patchi START FSX yaparak atıyoruz tele.Yani GSlide15 sadece sonu .vkp olan dosyaları orjinal main dosyasının içine atmanızı saglayan bir programdır.Size orjinali kullanarak patchli main yapar ve siz sadece o maini tele attınız mı iş görür.Gelelim senin soruna Music Button-without headphones patchi normalde kulaklık takılı olunca calısan bir tustur ama siz bu patchi tele atıp telefonun ayarlarından da muzik tusu ayarını son kullanılanı aç diilde sadece muzikplayer aç olarak ayarlarsanız tusa her bastıgınız da müzikplayer açılır...Sanırım tatmin edici bir cevap oldu?

@erenkurt: Abide'nin anlattığı yöntem ile daha evvelden yüklemiş olduğun herşey silinecektir (Kamera dahil) . Daha sonra tekrar FSX ile o dosyayı atabilirsin. Button Music olan Abide'nin anlattığı işe yarar... K750 için kulaklıktan şarkı değiştirme patch bulamadım. Araştırıyorum..

@Abide85: Benim bir sorum olacak. Far Manager en büyük avantajı telefonundaki dosyaların bir yedeğini alıyor olman ve yüklediğin vkp patchleri kaldırabilmen.

Senin yöntemde herhangi bir yedek alabilme imkanı varmıdır ve oldu da bir patchi beğenmedim, kaldırmak istiyorum. Bunun için en baştan gene mi flashlamak gerekiyor?

En baştansa bence kötü...

Daha önce yüklemiş oldugun camdriver tele FS atarsan silinir hocam biz Main atıyoruz sadece...Ayrıca gslide sadece patch ekler ve olursturdugu main dosyasının içine müdahele edemezsin...Yani bu demek oluyorki 1 patch attın ve begenmedin o zmn begendigin patchleri atıp yeni main olusturursun...

• quote:

Orjinalden alıntı: meroboy

vallaha 2 saattir uğraşıyorum allah razı olsun ne güzel yararlı şeyler yapmışsınız teşekkür herkeze...

tel cok güzel oldu w800i

tek sorun patch rar diye bişey çektim örnegin orda batari patchi var far la teli acıom sorun yok buluoda patcleri nereye atıcaz bi bulamadım biri onuda söylerse çok sevinirim

battery_of_the_blue_colour_w800_r1bc002.vkp nereye atıcam bunu rastgelemi sallıyoz yoksa herşeyi becerim şunlarda olursa tam süper helal olsun size

Burda anlatım var hocam...
    http://forum.donanimhaber.com/m_15081123/tm.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: kerem092

arkadaşım bende tüm programlar varda R1BC002 ile ilgili olan patchleri ayrı bir şekilde upload edersen çok sevinirim. sadece patchler lazım.

w800 mü telefon??
  • hocam sağolasın önerdiklerin varmı cid 36 tel hemen acıp atıcam dimi farı tanıo zaten ama far da nereye atıcam ??? saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meroboy -- 18 Haziran 2007; 0:45:05 >
  • quote:

hocam sağolasın önerdiklerin varmı cid 36 tel hemen acıp atıcam dimi farı tanıo zaten ama far da nereye atıcam ??? saol

Hocam cid36 yı bilemem bnm cihaz cid49 ve daha hiç fara baglayamadım inanki :) şimdi bişiy derim yalan olur o yüzden bilen bi arkadas yardımcı olur sana...
  • quote:

vallaha 2 saattir uğraşıyorum allah razı olsun ne güzel yararlı şeyler yapmışsınız teşekkür herkeze...

tel cok güzel oldu w800i

Eğer Far'la açabiliyorsan çok rahat yaparsın (Genelde sorunu Far'ın açmadığı tellerde çekiyoruz. Onlar için uğraşıyoruz :) )

Bari Bu kadar anlatmışız Far'la patch uygulama yöntemini anlatalım:

FAR MANAGER İLE PATCH YÜKLEME, SİLME, FUL SİSTEM BACKUP ALMA, DOSYA DEĞİŞTİRME

Patch Yükleme - Silme

"F11" ile pluginlere geldik ve orada SEFP 0.10.0.51 plugin seçtik.

K750 - W800 Tüm Patchler, Kamera, Akustik, Menü, Gerekli Dosyalar..

Çıkan ekranda Telefonumuzun Cid numarasına göre uygun Scripti seçiyoruz (Benimki CID49 onu seçtim. Diğerleri aynı şekil kalıyor.)

"Enter The Matrix" seçeneğine tıklıyoruz ve 60 saniye içinde Telefon kapalı iken C tuşuna basılı tutarak USB kabloyu takıyoruz.

Daha sonra çıkan ekranda:

Patch yapmak istiyorsak: "FLASH"
    Dosya yüklemek (Misal Kamera), değiştirmek, Ful Sistem backup almak gibi işlemler yapmak istiyorsak FS seçeneğini seçiyoruz.

Patch için Flasha bastığımızda gelen ekranda sağ tarafta sizin diskinizdeki dosyaları gösterir. Burda yüklemek istediğimiz patchin bulunduğu klasöre gidiyoruz ve mousun sağ tuşuyla yüklemek yada daha evvelden yükleyip kaldırmak istediğimiz patchi seçiyoruz ve "F5" tuşuna basıyoruz.

Gelen ekranda Bişey değiştirmeden "Copy" diyoruz.

En son ekranda eğer patch yüklemek istiyorsak (Otomatik olarak Process VKP script gelecektir) bişey değiştirmeden "Flash" tuşuna basıyoruz.

Ve patch makinamıza kuruldu.

Eğer birden fazla Patch aynı anda yüklemek istiyorsak Mousun sağ tuşuyla birden fazla patchi seçip aynı anda yükleyebilirsiniz.

Yüklediğimiz patchi kaldırmak için:

Herşey aynı. En son "Process VKP script" seçeneğinin yanında "Remove patch" kutusu vardır. Onu işaretleyip "Flash" tuşuna basarsak daha evvelden yüklemiş olduğumuz patch silinecektir.

Full Sistem Backup

Far Manager açıldıktan sonra "FS" bölümüne geliyoruz.

Sol tarafta görmüş olduğumuz tüm seçenekler telefonun içindeki dosyalardır. Bunların hepsini sağ tuşla seçiyoruz.

Sağ tarafta bu yedeği nereye almak istiyorsanız o klasöre gidebilirsiniz. Default ilk açılışta gelen klasör Far\Plugin\SEFP klasörüdür..

"F5" tuşuna basıp Copy dersek bizim sağ tarafta seçtiğimiz klasörün içine; telefondaki mevcut işletim sisteminde bulunan tüm dosyalar aktarılacaktır.

Böylece herhangi bir anda eski dosyalarınıza dönebilirsiniz...

Dosya yükleme:

XS++ ile nasıl dosya yükleneceğini evvelki sayfada anlatmıştım.

Far ile dosya yüklemek için öncelikle dosyanın bulunduğu klasöre gidiyoruz (Misal Kamera için FS-ifs-settings-camera)

Sağ tarafta bilgisayarımızda bulunan dosyalar arasından yüklenecek yeni dosyayı seçiyoruz.

"F5" basarsak bilgisayarımızda bulunan dosya telefona yüklenecektir.

FarManager ile genel olarak yapacaklarımız bu şekildedir.

CID49 telefonlarda Far Manager açtığınız zaman "Flash" tuşuna basarsınız Telefon açıldığı için bu işlemleri direk olarak uygulayamazsınız. Bunun için neler yapılacağını bir sonraki mesajımda anlatacağım...

Sevgiyle kalın...

• Arkadaşlar Bende bu patch olayına girmek istiyorum ama telefonunm k550i zaten driverları son driverlardır acaba buradaki cam driverları daha iyi hale getirirmi kameraya uyum sağlar diye düşünüyorum çünkü k750i ile benim telefonum arasında çok az farklılık görüyorum en kullanışlı olan farklılık dosya yöneticisinde karta ve telefon hafızasına ayrı ayrı ve tümleşik şekilde görebilmek birde ekran kalitesi daha iyi gibi şimdi ben bu telefona flash atmam çünkü bu telefonda donanımsal farklılıklar olma ihtimali var gibi görüyorum k750i ye göre malum 2 sene sonra çıkmış bir telefon vardır bir gelişme
    eee ne yapmalı nasıl yapmalıda buna uygun patch bulmalı biraz daha mı bekliyim k550i ye göre bir pacth çıksın öylemi oynayayım :P
  • Az önce Abide 85'in anlattığı yöntemle 9 patch'i telefonuma yükledim.Xs++ dan da media plyer'in görünümünü değiştim.Üstelik ne daha önce yüklediğim kamera sürümü değişti nede patchlerden önce yüklediğim mediaplayerin görünümü.Aslında bir de menu yükleyecektim ama güzel bir menu bulamadım.Yapımda emeği geçen bütün arkadaşlarıma çok ama çok teşekkür ediyorumGerçekten ilgilerine minnettarım.Yani abide85 ve qasdqasd adlı kullanıcılarımıza

Şimdi bir tek isteğim kaldı eğer yapılması mümkün ise.Şimdi yüklediğim 9 patchi yazıyorum:

1-bluetooth la dosya yüklerken telefondaki kabul sorusunun kalkması

2-tuş kilidi yapıldığında ekrana çıkan tuş kilidi devrede yazısının kalkması

3-# tuşuna basılıp telefon sessize getirildiğinde ekrana gelen sessiz işaretinin kalkması

4-Ses seviyesi arttırıldığında yüksek ses kulaklara zarar verir uyarısının kalkması

5-ekrana sığmayan yazıların hızlı bir şekilde devamının görünmesi

6-mediaplayer'a sığmayan yazıların hızlı bir şekilde devamının görünmesi

7-musik tusunun kulaklığı takmadan çalışması

8-sim kartsız telefonun çalışması

9-kulaksızsız radyonun çalışması (gerçi pek çalışmıyor ama açık bir alanda kulaklık bölümüne elimi koyunca gayet iyi çalışıyor )

gelelim son isteğime Olurda servise götürmem icap ederse bu yüklediğim patchleri ve media player'ı nasıl orjinal haline getirebilirim acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüçükPrens -- 18 Haziran 2007; 13:46:10 >

• Qasdqasd arkadaşım, sen kulaklıktaki tuşa basarak parça değiştirme patch'ini yüklemiş miydin? Ben yükledim fakat parçaları bu tuşla bir türlü değiştiremiyorum. Telefonumda W800i r1bc002 versiyonu yüklü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hk_ergun -- 18 Haziran 2007; 16:43:13 >
  • ufak bir sorunum var arkadaşlar.Bildiğiniz üzere media player'ın görünüşünü değiştirmiştim ama bir kaç kez media player kullandıktan sonra yeniden eski media player açılıyor.Telefonu kapatıp açtığımdaysa yeni yüklediğim mediaplayer geri geliyor ama yine bir kaç kez kullandıktan sonra eski mediplayer geliyor.Bu sorunu nasıl düzelte bilirim yardımcı olabilirmisiniz acaba?

Edit:Artık çok daha büyük bir sorunum var.Bu media player eski halini aldığı zaman artık resimde çekemiyorum.Resimi çekiyorum çektikten sonra kaydetmeden menuye dönüyor.Arkadaşlar yok mu bu işin çaresi bir yardım edin lütfen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüçükPrens -- 18 Haziran 2007; 17:57:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hk_ergun

Qasdqasd arkadaşım, sen kulaklıktaki tuşa basarak parça değiştirme patch'ini yüklemiş miydin? Ben yükledim fakat parçaları bu tuşla bir türlü değiştiremiyorum. Telefonumda W800i r1bc002 versiyonu yüklü.

Cevabı kendim buldum. Bu patch'i kullanabilmek için sesle arama'yı aktiflştirmek gerekiyormuş. Şu anda patch çalışıyor. Qasdqasd arkadaşımıza verdiği bu patch'ler için teşekkürler.
  • quote:

ufak bir sorunum var arkadaşlar.Bildiğiniz üzere media player'ın görünüşünü değiştirmiştim ama bir kaç kez media player kullandıktan sonra yeniden eski media player açılıyor.Telefonu kapatıp açtığımdaysa yeni yüklediğim mediaplayer geri geliyor ama yine bir kaç kez kullandıktan sonra eski mediplayer geliyor.Bu sorunu nasıl düzelte bilirim yardımcı olabilirmisiniz acaba?

Edit:Artık çok daha büyük bir sorunum var.Bu media player eski halini aldığı zaman artık resimde çekemiyorum.Resimi çekiyorum çektikten sonra kaydetmeden menuye dönüyor.Arkadaşlar yok mu bu işin çaresi bir yardım edin lütfen?

Ben media playerda öyle bir hata oldugunu bildigim için menu ve media player atılması taraftarı diilim ha gelelim soruna teli eski haline döndermek daha basit sim ve tel hafızasını yedekleyip tele main+fs attıgın zaman teli alıdıgın ilk günkü haline dönersin.Ama media player yuklememiş olsaydın sadece tele orjinal main at derdim!!!

• benim telefonun(k750i) sanırım yazılımı çökmüş, şuan hiç açılmıyor.. yukarıda anlatılanları bende uygularsam telefonuma kavuşabilirmiyim?? sorun olurmu?? yeni yazılım yüklemen gerek demişti bi üye??? tşk

üzgünüm bununla ilgili açıtğım konu kilitlendi, admin sağolsun linki yönlendirmesi yapmadan ana konudan devam edin dedi, de ana konu ne anlamadım,mecburen buraya yazdım..
    YARDIM LÜTFEN
  • Peki sim'i ve tel hafızasını nasıl yedekleyeceğim?Ve daha sonra nasıl telefona koyacağım?

Ozaman bu yukarda sorduğum sorunun da cevabı oluyor öyle mi hocam?Hani şu servise geri götürürken telefonu eski haline çevirme sorusu.main fs at dediğin şu mu oluyor hocam:yine xs++ programından birinci değilde ikinci seçenekteki yere bana yolladığın ''K750_R1CA021_FS_EUROPE_2_RED49.fbn'' adlı dosyayı koyup flash tuşuna basmak.Bu mudur hocam?

Sen bana tavsiye etmemiştin zaten bu işleri ama ben rahat duramadım yaptım yine de Ama bilmiyordum böyle sorunlar verdiğini.Nys hocam cevabını bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: brand_izmir

benim telefonun(k750i) sanırım yazılımı çökmüş, şuan hiç açılmıyor.. yukarıda anlatılanları bende uygularsam telefonuma kavuşabilirmiyim?? sorun olurmu?? yeni yazılım yüklemen gerek demişti bi üye??? tşk

üzgünüm bununla ilgili açıtğım konu kilitlendi, admin sağolsun linki yönlendirmesi yapmadan ana konudan devam edin dedi, de ana konu ne anlamadım,mecburen buraya yazdım..
    YARDIM LÜTFEN

Kardeş eğer yazılımın çökmüşse ki bende bu konularda en fazla 5 günlük bir bilgiye sahibim sende benim gibi telefonuna main+fs atacaksın Ama sen yine bu işin üstatlarından cevap almak için bekle istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüçükPrens -- 18 Haziran 2007; 19:56:44 >

• quote:

quote:

benim telefonun(k750i) sanırım yazılımı çökmüş, şuan hiç açılmıyor.. yukarıda anlatılanları bende uygularsam telefonuma kavuşabilirmiyim?? sorun olurmu?? yeni yazılım yüklemen gerek demişti bi üye??? tşk

YARDIM LÜTFEN

Kardeş eğer yazılımın çökmüşse ki bende bu konularda en fazla 5 günlük bir bilgiye sahibim sende benim gibi telefonuna main+fs atacaksın Ama sen yine bu işin üstatlarından cevap almak için bekle istersen

sen bu main+fs konusunu halledebildinmi? sonuçta telefona zarar vermeyelim- çünkü bilgisayar şuanda telefonu hiç görmüyor.. pc suite i de yükledim ama usb den tanımadı teli??

• çok teşekkürler walkman menüler çok güzel oluyıor
  • quote:

sen bu main+fs konusunu halledebildinmi? sonuçta telefona zarar vermeyelim- çünkü bilgisayar şuanda telefonu hiç görmüyor.. pc suite i de yükledim ama usb den tanımadı teli??

ben mainfs olayını halledemedim çünkü tel hafızasını kaydetmek için abide 85 ten yanıt bekliyorum ama senin telefonun zaten açılmıyormuş oyüzden kaydede bileceğin bir şey yok.Ztn kaybedeceğin dosyaları kaybetmişsin.Korkma telefona bir zarar gelmiyor sadece sıfırdan yüklüyorsun.Ama telefonun sürümlerine göre kuracağın dosyada farklılık gösteriyor bildiğim kadarıyla.gerçi senin telefon toptan gitmiş senin için fark eder mi onu bilmiyorum.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Chad

arkadaşım eline sağlık
    ama ben anlayamdım bu klasör nerede nerden giricez bunun içine yada hangi programla ?

Bu klasör indirdiğimiz xs++ prograının içindeki Files_to_uplods klasörünün içinde.Ama files_to_uploads'a girdiğinde büyük ihtimalle boş olacaktır sen o boş alana yeni kalsör diyeceksin ve klasörün adına tpa diyeceksin sonra tpa'nın içine girip yine yeni klasör açıp onunda adına preset diyeceksin.Yani bu şekilde devam ederek dosyaları iç içe sen açacaksın.Benim de qasdqasd ve abide 85ten öğrendiğim kadarıyla böyle olması gerekiyor

Evet aynen bu şekilde...

(Kusura bakmayın malum iş ancak gece bakabiliyorum. Üniversite veya master zamanları olsaydı malum full internet 7/24 ama şimdi böyle :) )

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.