Şimdi Ara

K750 - W800 Tüm Patchler, Kamera, Akustik, Menü, Gerekli Dosyalar.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
2
Favori
26.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nolamaz

arkadaşlar filelock ve locker diye 2 program indirdim ve kurdum tlefonuma ama inanır mısınız hiç bir şey anlamadım şöyle güzel klasör şifreyelebleceğim bir program yok mu lütfen acilll

Klasör şifrelemek adına birçok java programı kullandım.

açıkçası hemen hiçbirinden memnun kalmadım.

Kendi telefonum için uyguladığım bir patch var.

Bu sayede klasörün üzerine gelip sağ taraftaki ses düğmelerinden + işareti olana basınca patch çalışıyor ve şifre ekranı çıkıyor. 2 defa şifre girince artık o şifreli bir klasör...

Bu işlemden sonra klasörü her açman istediğinde sana şifre soruyo ve girince erişim hakkı tanıyor.

Faydalı bir patch. Ancak şuanda iş yerindeyim ve elimde K750i için olan versiyonu yok. Eve gidince bakarım ona uygun patch varmıdır...

• quote:

Orjinalden alıntı: erenkurt

@qasdqasd CID 49 RED Senin yukarda yazdığına göre en zor olanı galiba

firmware sürüm:R1CA021

Buarada cıd'i öğrendikten sonra usb'yi çektim telefondan sonra bastım tuşa telefon açılmadı çok tırstım valla neyse sonra bataryayı taktım çıkardım açıldı

Vallaha sadece 1 kere açılmadı diye tırstıysan bence hiç bu işlere bulaşma derim

Aslında her şeyin çözümü var. Yaptığım bazı işlemlerden sonra kaç defa telefonum açılmadı bilemezsin. Önce panik oluyor tabi insan :)

Ama eninde sonunda doğru sıralarla işlemler yapınca sorunlar kalkıyor.

Bu arada telefon açılmazsa yapılacak ilk iş zaten pili çıkarıp tekrar denemektir. Düşün Bilgisayarda restart sorunların % 95 ini çözüyorsa bu da onun gibi bişey :)

CID49 telefonlar için Far manager maalesef biraz sorunlu. Çünkü ne zaman Far açarsan otomatik telefon açılıyor...

Bunun için bizde şöyle bir çözüm kullanıyoruz.

Kaba tabirle önce telefonu bozuyoruz :)

abide85'in söylediği gibi 5 tane flash dosya var. Bunları telefona atıyoruz ve telefonu açılmayacak hale getiriyoruz.

Daha sonra far yardımıyla yapacağımız patchleri, uygulayacağımız işlemleri yapıyoruz.

Daha sonra tekrar Far manager'da bu 5 dosyayı kaldıran flashı yüklüyoruz ve telefonumuz patchli + açılır bir hale geliyor :)

Akşama K750i R1CA021 sürümü için patch dosyalarını yüklerim.

Ama gerisi senin cesaretine ve sabrına kalmış

• Orjinalden alıntı: abide85

cid49 makinada far manager ilk bağlanıyorsun. Daha sonra FS açmak istediğin zaman telefon mu açılıyor? Yoksa içini boş mu gösteriyor?

Fs ye tıklıyorum bi uyarı ekranı geliyor ve öylece kalıyor...Tel hiç açılmıyor çünkü XS ile 5 block saydırıp öyle baglıyorum cihazı...

Anladığım kadarıyla FLASH açılıyor ama FS açılmıyor?

Çünkü 5 bloku yollarsan kaldırmak için tekrar flashlaman gerekiyor...

Uyarı ekranı olarak nitelendirdiğin ve donup kaldığını söylediğin ekranı print screen yollarsan yardımcı olabilirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: qasdqasd

quote:

arkadaşlar filelock ve locker diye 2 program indirdim ve kurdum tlefonuma ama inanır mısınız hiç bir şey anlamadım şöyle güzel klasör şifreyelebleceğim bir program yok mu lütfen acilll

Bu sayede klasörün üzerine gelip sağ taraftaki ses düğmelerinden + işareti olana basınca patch çalışıyor ve şifre ekranı çıkıyor. 2 defa şifre girince artık o şifreli bir klasör...

Bu işlemden sonra klasörü her açman istediğinde sana şifre soruyo ve girince erişim hakkı tanıyor.

Faydalı bir patch. Ancak şuanda iş yerindeyim ve elimde K750i için olan versiyonu yok. Eve gidince bakarım ona uygun patch varmıdır...

bu iyi oldu işte teşekkürler bekliyorum

• Arkadaşlar bana sadece Kameranın Video Çekimi iyi olması gerekli... Ama Nokia ile yada Samsung ile karşılaştırdığım zaman hiç memnun kalmıyorum... Sadece bunun için bi çağre var mı? 3GP kayıt yapıyor ama FSP aralığı çok kötü zannedersem...
  • Bu patchler riskli değil mi? Telefon bozulabilir mi? Garanti olayında bir sorun çıkıyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aNtifuNky

Arkadaşlar bana sadece Kameranın Video Çekimi iyi olması gerekli... Ama Nokia ile yada Samsung ile karşılaştırdığım zaman hiç memnun kalmıyorum... Sadece bunun için bi çağre var mı? 3GP kayıt yapıyor ama FSP aralığı çok kötü zannedersem...

Maalesef Telefonun "Tek" diyebileceğim kötü yanlarından birisi...

Bu derece güzel fotoğraflar çekebilen bir telefondan beklenilmeyecek kadar kötü bir kamera performansı var.

Camera driver değiştirirsen FPS oranında yaklaşık 8 ile 10 arasında bir artış oluyor. Ama çok ta şey bekleme derim...
  • Her şeyi anlatıldığı gibi yaparsanız kesinlikle bozulma vs vs bunlarla karşılaşmazsınız...Ayrıca garanriye gitmeden önce eski haline getirmenizde yarar var diye düşünüyorum ama geçenlerde telefonumu servise verdiğimde(w800i) acoustic dosyalarını tekrar yüklemeyi unutmuştun fakat hiçbir sorunla karşılaşmadım buda ufak bir not
    quote:

Orjinalden alıntı: Fremdal

Bu patchler riskli değil mi? Telefon bozulabilir mi? Garanti olayında bir sorun çıkıyor mu?
  • quote:

Bu patchler riskli değil mi? Telefon bozulabilir mi? Garanti olayında bir sorun çıkıyor mu?

Elbette bu Patchlerin "bazılarının" riskleri bulunmakta.

Sonuçta bizim yaptığımız şey telefonun sistem dosyalarına girmek ve onları kendi dileğimizce değiştirmek...

Mesela sim kartsız telefon çalışır mı? Çalışmaz.. ama biz çalışmasını sağlıyoruz. Bu riskli bir iştir.

Ama misal yazı fontlarının değiştirilmesi. Gene sisteme müdahele ediyoruz. Ama layout.xml dosyasındaki 20B yazılı fontu 14B yapıyoruz. Fontlar değişiyor başka değişen birşey yok. Başka sistemlere etkileşimi yok. Bu risksiz bir durum..

Garanti için telefona orjinal yazılım dışında bu patchleme yoluyla yüklenen herşey garantiyi bozar.

Bu sebeple herhangi bir problem durumunda hangi patchleri uyguladığımızı iyi bilip (mesela ben uyguladığım patchleri ayrı bir klasörde tutuyorum) daha sonra servise götüreceğimiz zaman bunları remove edersek kimsenin anlayabilmesi mümkün olamıyor...

• quote:

Orjinalden alıntı: Contranarya

Her şeyi anlatıldığı gibi yaparsanız kesinlikle bozulma vs vs bunlarla karşılaşmazsınız...Ayrıca garanriye gitmeden önce eski haline getirmenizde yarar var diye düşünüyorum ama geçenlerde telefonumu servise verdiğimde(w800i) acoustic dosyalarını tekrar yüklemeyi unutmuştun fakat hiçbir sorunla karşılaşmadım buda ufak bir not
    quote:

Evet herşeyi sakince ve panik olmadan, söylenenin ne eksiği ne fazlası yapılırsa sorun olma ihtimali çok düşüktür. Çıkabilecek sorunlar misal flashlarken usb kablonun çıkması, elektrik kesilmesi, bataryanın bitmesi gibi durumlarda bazen ortaya çıkabiliyor..

Ayrıca serviste akustik, camera gibi driverlar kontrol edilmiyor.

ağırlıklı olarak işlemler "tpa" klasörü için yapılıyor. Acoustic dosyalar ifs klasöründe olduğu için dikkat çekmiyor

• quote:

quote:

quote:

bu iyi oldu işte teşekkürler bekliyorum

sanırım iş yerinden ayrıldın benim şu programa bi baksan diyordum

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: erenkurt

@qasdqasd CID 49 RED Senin yukarda yazdığına göre en zor olanı galiba

firmware sürüm:R1CA021

Buarada cıd'i öğrendikten sonra usb'yi çektim telefondan sonra bastım tuşa telefon açılmadı çok tırstım valla neyse sonra bataryayı çıkardım taktım açıldı

Vallaha sadece 1 kere açılmadı diye tırstıysan bence hiç bu işlere bulaşma derim

Aslında her şeyin çözümü var. Yaptığım bazı işlemlerden sonra kaç defa telefonum açılmadı bilemezsin. Önce panik oluyor tabi insan :)

Ama eninde sonunda doğru sıralarla işlemler yapınca sorunlar kalkıyor.

Bu arada telefon açılmazsa yapılacak ilk iş zaten pili çıkarıp tekrar denemektir. Düşün Bilgisayarda restart sorunların % 95 ini çözüyorsa bu da onun gibi bişey :)

CID49 telefonlar için Far manager maalesef biraz sorunlu. Çünkü ne zaman Far açarsan otomatik telefon açılıyor...

Bunun için bizde şöyle bir çözüm kullanıyoruz.

Kaba tabirle önce telefonu bozuyoruz :)

abide85'in söylediği gibi 5 tane flash dosya var. Bunları telefona atıyoruz ve telefonu açılmayacak hale getiriyoruz.

Daha sonra far yardımıyla yapacağımız patchleri, uygulayacağımız işlemleri yapıyoruz.

Daha sonra tekrar Far manager'da bu 5 dosyayı kaldıran flashı yüklüyoruz ve telefonumuz patchli + açılır bir hale geliyor :)

Akşama K750i R1CA021 sürümü için patch dosyalarını yüklerim.

Ama gerisi senin cesaretine ve sabrına kalmış

biz telefonu direk cıd 36 yapabilsek çok daha şahane olabilirdi

Açıkcası baya riskli bir işmiş gibi görünüyor ama ne yapsam bilemiyorum Mesela bu işin sonunda telefonun birdaha açılmaması gibi bir ihtimal var mı?Yada telefonu sim kartsız çalıştırmanın ne gibi bir riski var?

Birde dediğim gibi ben daha önce hiç böyle bir şey yapmadım yani bu işlemleri yapabilmem için yapacağım her işlemin adım adım anlatılması gerekiyor.Yani senin çok uğraştırmayacaksam eğer ben varım

Aslında istediğim çok fazla da bir şey yok.Kulaklıkta ki düğmeyle şarkı değiştirmeyi,sim kartsız telefonu açabilmeyi,birde telefondan silemediğimiz dosyaları silebilmeyi istiyorum okadar.El atmışken de playlist menüsüne bi bakarım heralde okadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüçükPrens -- 12 Haziran 2007; 18:28:59 >

• beyler su kamera sürümü denen şey ve en basta ben sharp kullanıyorum yazan ve kullananlar

Cidden urastınıza degecek kadar kamera iyileşiyormu??
  • Konu unutuldu be ya.Millet nerelerdesiniz?
  • arkadaşlar benim yazılım R1DB001 bu yazılımın şanını bilmeyen yoktur fakat önceki sürümüm R1BC002 idi.
    geri nasıl döncem birde bu cid 49,36 olayını bilmiyorum biraz yardımcı olsanız
  • quote:

Orjinalden alıntı: ONURcan L23

arkadaşlar benim yazılım R1DB001 bu yazılımın şanını bilmeyen yoktur fakat önceki sürümüm R1BC002 idi.

Valla bu konularda bilgili olan arkadaşımız uzun zamandır uğramıyor foruma.
  • quote:

quote:

Hareketli Menü: Menünüzün hareketli resimlerden oluşmasını sağlar. (W800 için flash menü desteği bulunmamaktadır. Bu sebeple bizler Flash menü yerine GIF dosyalarını kullanıyoruz)

http://ra+pidshare.com/files/36241281/Hareketli_Menu.rar.html

arkadaşlar ben bunu k750i telefonuma atsam olur mu bi cevap verseniz herhangi bir sorun olur mu ve geri silebilir miyiz ?

Selam,

Tüm yüklediğim menüler K750i telefona yüklenebilmektedir.

Daha sonra silmek istediğin zaman

tpa/preset/system/menu

klasörünün içine ilk mesajda yüklemiş olduğum orjinal menü içindeki dosyayı kopyalaman yeterli...

Öncelikle çalışman çaok süpper olmuş emeğin için teşekkürler..

Bu menüleri nasıl atıyoruz klasörü komplemi yoksa tek tek tpa/preset/system/menu klasörünün içinemi atıyoz veya başka bi yeremi

• quote:

Orjinalden alıntı: DoMI

beyler su kamera sürümü denen şey ve en basta ben sharp kullanıyorum yazan ve kullananlar

Kesinlikle fark ediyor v8.52 tek tavsiyemdir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ONURcan L23

arkadaşlar benim yazılım R1DB001 bu yazılımın şanını bilmeyen yoktur fakat önceki sürümüm R1BC002 idi.

Ben yardımcı olayım hocam R1DB001 'i seus yardımıyla mı yapmıstın??
  • quote:

Orjinalden alıntı: abide85

quote:

Orjinalden alıntı: DoMI

beyler su kamera sürümü denen şey ve en basta ben sharp kullanıyorum yazan ve kullananlar

Kesinlikle fark ediyor v8.52 tek tavsiyemdir...

Peki biz bu kamera sürümümüzü nasıl değiştireceğiz?Benim telefonum k750i ve kamera yazılımsürümleri bölümünde: Geçerli sürüm:5.3 yazıyor.Ben bu sürümü nasıl daha iyi bir hala getirebilirim?Yardımcı olabilecek misin acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.