Şimdi Ara

K750 - W800 Tüm Patchler, Kamera, Akustik, Menü, Gerekli Dosyalar.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
2
Favori
26.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: erenkurt

quote:

Orjinalden alıntı: abide85

quote:

Orjinalden alıntı: DoMI

beyler su kamera sürümü denen şey ve en basta ben sharp kullanıyorum yazan ve kullananlar

Cidden urastınıza degecek kadar kamera iyileşiyormu??

Kesinlikle fark ediyor v8.52 tek tavsiyemdir...

Peki biz bu kamera sürümümüzü nasıl değiştireceğiz?Benim telefonum k750i ve kamera yazılımsürümleri bölümünde: Geçerli sürüm:5.3 yazıyor.Ben bu sürümü nasıl daha iyi bir hala getirebilirim?Yardımcı olabilecek misin acaba?

Bu forumda anlatıldımı bilmiyorum ama XS++ programını kullandıgınız zaman görceksiniz gayet basit işlemlerle herseyi yapabiliyorsunuz...Ben cihazımı daha hiç fara tanıtmadım herseyi XS ile hallettim...Pm atmak istedim sana ama sanırım pm ayarların kapalı...

• quote:

quote:

quote:

quote:

beyler su kamera sürümü denen şey ve en basta ben sharp kullanıyorum yazan ve kullananlar

Peki biz bu kamera sürümümüzü nasıl değiştireceğiz?Benim telefonum k750i ve kamera yazılımsürümleri bölümünde: Geçerli sürüm:5.3 yazıyor.Ben bu sürümü nasıl daha iyi bir hala getirebilirim?Yardımcı olabilecek misin acaba?

Bu forumda anlatıldımı bilmiyorum ama XS++ programını kullandıgınız zaman görceksiniz gayet basit işlemlerle herseyi yapabiliyorsunuz...Ben cihazımı daha hiç fara tanıtmadım herseyi XS ile hallettim...Pm atmak istedim sana ama sanırım pm ayarların kapalı...

Hayır Pm ayarlarım açık.Mesaj alabiliyorum.Ben de Xs++ programı var telefonumun sürümünü öğrenmek için kullandım ama gerisini nasıl kullanacağımı bilmiyorum.Sürümüm cıd 49 olduğu için yapılmasının zor olduğunu söylemişti @qasdqasd ama dediğim gibi nasıl yapacağımı bilmiyorum.Kamera acoustic sürücülerini indirdim yukarıda arkadaş verdi.İçinde bir sürü sürücü var.

Birde sony ericsson'un kendi sitesinden güncelleme yapsam oluyor mu gerçi yapmayı denedim olmadı onlara da mail attım cevap bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüçükPrens -- 16 Haziran 2007; 12:44:13 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır Pm ayarlarım açık.Mesaj alabiliyorum.Ben de Xs++ programı var telefonumun sürümünü öğrenmek için kullandım ama gerisini nasıl kullanacağımı bilmiyorum.Sürümüm cıd 49 olduğu için yapılmasının zor olduğunu söylemişti @qasdqasd ama dediğim gibi nasıl yapacağımı bilmiyorum.Kamera acoustic sürücülerini indirdim yukarıda arkadaş verdi.İçinde bir sürü sürücü var.

Birde sony ericsson'un kendi sitesinden güncelleme yapsam oluyor mu gerçi yapmayı denedim olmadı onlara da mail attım cevap bekliyorum.

Pm attım sanırım o an bnm sayfada sorun vardı 1-2 kere hata verince Pm kapalı sandm :)

• quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

çok teşekkürler +rep

Nolamaz;

İmzandan çok yararlandım bu arada

Patch ler için teşekkürler hocam
  • paylaşım için saolasın kardeş
  • quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: qasdqasd

quote:

arkadaşlar filelock ve locker diye 2 program indirdim ve kurdum tlefonuma ama inanır mısınız hiç bir şey anlamadım şöyle güzel klasör şifreyelebleceğim bir program yok mu lütfen acilll

Klasör şifrelemek adına birçok java programı kullandım.

açıkçası hemen hiçbirinden memnun kalmadım.

Kendi telefonum için uyguladığım bir patch var.

Bu sayede klasörün üzerine gelip sağ taraftaki ses düğmelerinden + işareti olana basınca patch çalışıyor ve şifre ekranı çıkıyor. 2 defa şifre girince artık o şifreli bir klasör...

Bu işlemden sonra klasörü her açman istediğinde sana şifre soruyo ve girince erişim hakkı tanıyor.

Faydalı bir patch. Ancak şuanda iş yerindeyim ve elimde K750i için olan versiyonu yok. Eve gidince bakarım ona uygun patch varmıdır...

bu iyi oldu işte teşekkürler bekliyorum

sanırım iş yerinden ayrıldın benim şu programa bi baksan diyordum

Selamlar,

İş nedeniyle acil Ankaraya gitmek zorunda kaldım, o sebepten ilgilenemedim başlıkla. Herkesten özür..

Senin istediğin password le ilgili patchi kendi dosyalarımda bulamadım, ki normalde netteki tüm patchleri indirmiş biriyim. Sonra araştırırken aklıma geldi. K750i için olan patchte bir bug vardı bu sebepten indirmemiştim. (Normalde benim telefonumda yani aslen K750i olup, W800 işletim sistemli sorun yok. Ancak K750i için +- tuşlarını kamera zoom içinde kullanırken bug olarak patch çalışıyor. )

Bakıyorum sitelere bu patchin yeni versiyonu çıkıp bu sorun giderilmişmi diye. Bulursam hemen paylaşırım...

Söz vermiştim yayınlayayım:

K750i R1CA021 Patchleri:

http://ra+pidshare.com/files/37514837/Patch_K750_R1CA021.rar.html

• quote:

quote:

quote:

@qasdqasd CID 49 RED Senin yukarda yazdığına göre en zor olanı galiba

firmware sürüm:R1CA021

Buarada cıd'i öğrendikten sonra usb'yi çektim telefondan sonra bastım tuşa telefon açılmadı çok tırstım valla neyse sonra bataryayı çıkardım taktım açıldı

Vallaha sadece 1 kere açılmadı diye tırstıysan bence hiç bu işlere bulaşma derim

Aslında her şeyin çözümü var. Yaptığım bazı işlemlerden sonra kaç defa telefonum açılmadı bilemezsin. Önce panik oluyor tabi insan :)

Ama eninde sonunda doğru sıralarla işlemler yapınca sorunlar kalkıyor.

Bu arada telefon açılmazsa yapılacak ilk iş zaten pili çıkarıp tekrar denemektir. Düşün Bilgisayarda restart sorunların % 95 ini çözüyorsa bu da onun gibi bişey :)

CID49 telefonlar için Far manager maalesef biraz sorunlu. Çünkü ne zaman Far açarsan otomatik telefon açılıyor...

Bunun için bizde şöyle bir çözüm kullanıyoruz.

Kaba tabirle önce telefonu bozuyoruz :)

abide85'in söylediği gibi 5 tane flash dosya var. Bunları telefona atıyoruz ve telefonu açılmayacak hale getiriyoruz.

Daha sonra far yardımıyla yapacağımız patchleri, uygulayacağımız işlemleri yapıyoruz.

Daha sonra tekrar Far manager'da bu 5 dosyayı kaldıran flashı yüklüyoruz ve telefonumuz patchli + açılır bir hale geliyor :)

Akşama K750i R1CA021 sürümü için patch dosyalarını yüklerim.

Ama gerisi senin cesaretine ve sabrına kalmış

biz telefonu direk cıd 36 yapabilsek çok daha şahane olabilirdi

Açıkcası baya riskli bir işmiş gibi görünüyor ama ne yapsam bilemiyorum Mesela bu işin sonunda telefonun birdaha açılmaması gibi bir ihtimal var mı?Yada telefonu sim kartsız çalıştırmanın ne gibi bir riski var?

Birde dediğim gibi ben daha önce hiç böyle bir şey yapmadım yani bu işlemleri yapabilmem için yapacağım her işlemin adım adım anlatılması gerekiyor.Yani senin çok uğraştırmayacaksam eğer ben varım

Aslında istediğim çok fazla da bir şey yok.Kulaklıkta ki düğmeyle şarkı değiştirmeyi,sim kartsız telefonu açabilmeyi,birde telefondan silemediğimiz dosyaları silebilmeyi istiyorum okadar.El atmışken de playlist menüsüne bi bakarım heralde okadar

Telefon açılmama sorununu bu forumda dahil yaşayanlar oldu. Adımları sırayla ve tam anlatılan biçimde uygulayınca problem olmuyor. Eğer sonunda problem çıkıyorsa en baştan aynı adımları uygulamak yeterli oluyor.

Bununla ilgili çok email gelmiş bana forumdan. CID49 telefonlarda nasıl Far manager kullanılacağını anlatmamı istiyorlar. Uygun bir anımda resimli olarak anlatırım...

Patchlerin herhangi bir riski yok. Sadece her zaman söylediğim gibi adım adım gitmek yeterli. Acele etmemeli işlemler için..

• quote:

Ciddi farklılıklar var. Forumda farklı versiyonlarla çekilmiş resim örnekleri bulunmakta. Incelersen farkları görebilirsin..
  • quote:

XS++ programı ile "Patchler hariç" herşeyi yapabilirsin (Kamera sürümünü değiştirme. Menüleri, Media player ikonları değiştirme, Acoustic dosyaları değiştirme)

Sadece Patchleri uygulamak adına Far manager programına ihtiyacın bulunmakta...

Abide85'in dediği gibi XS++ ile dosya atmak ve değişim yapmak cidden kolay...

Atmış olduğum Patch dosyasında XS++ içinde "files_to_upload" diye bir klasör bulunmakta. Telefona yüklemek istediğin şeyleri bunun içine koymalısın öncelikle...

Kamera Değişimi için gerekli dosyaları (camdriver0):

files_to_upload\ifs\settings\camera\

Acoustic Değişimi:

files_to_upload\ifs\settings\acoustic\

Media Player:

files_to_upload\tpa\system\multimedia\mp\

Menü:

Files_to_upload\tpa\preset\system\menu\

içine kopyalamalısın (Attığım dosyada bu klasörler mevcut değil. Önce yazdığım şekilde olacak biçimde klasörleri yaratmak gerek)

Daha sonra aşağıdaki resimde olduğu gibi "FSX" kutusunu seçip "Start FSX" tuşuna basmalısın.

K750 - W800 Tüm Patchler, Kamera, Akustik, Menü, Gerekli Dosyalar..

Burda kritik tek bir nokta var. Ekrandaki yazıları iyi takip etmek. Yaptığı işlemlerden sonra senden 8 saniye içinde kabloyu çıkarmanı isteyecek:

K750 - W800 Tüm Patchler, Kamera, Akustik, Menü, Gerekli Dosyalar..

Daha sonra 30 saniye içinde Batteryi çıkartıp tekrar takmanı; Daha sonra C tuşuna basılı tutarak kabloyu takmanı söyleyecek (ilk tanıtırken yaptığımız işlem)

Bu 2 defa olacak. Bu sebeple yazıları dikkatli takip etmek önemli...

En sonunda "unplug your phone" yazısını görünce işlem tamamlanmıştır.

(Eğer bu işlemler sonrası telefon açılmıyorsa) Pili çıkartıp 10-15 saniye bekledikten sonra tekrar takman ve telefonu açman yeterli... Eğer yine açılmıyorsa en baştan aynı işlemde uygulanabilir (Flashlamadığımız için aslında bu çok söz konusu değil. Biz şuanda XS++ sadece dosya atmak için kullanıyoruz...)

Böylece yukarıdaki klasörlere yüklediğin tüm dosyalar telefondaki mevcut dosyaların üzerine yazılmış olur.

Işlem bukadar...

CID49 telefonu Far Manager ile açmak için gene benzer bir işlem. Onuda daha sonra detaylı anlatırım... O biraz daha uğraştırıcı. Ama dedğim gibi Patchleri uygulamak istemiyorsan Far Manager hiç ihtiyacın bulunmamakta..

• abide 85 ve qasdqasd Adlı kullanıcılara ilgileri için çok teşekkür ediyorum.Telefonumun camera sürücüsünü 8.52 yapmış durumdayım.Bunda başta abide85 olmak üzere(msnden ilgilendi arkadaşım sağ olsun)üzere qasdqasd'ninde çok yardımı bulundu.İkisine de çok teşekkür ediyorum.

@qasdqasd işlemi tamamladıktan sonra benim telefonum açılmadı ve xs++ programına Maın_eu diye bir dosya ekleyip flash tuşuna bastık daha sonra telefon açıldı. Sana 2 günde akıl öğretmek tabii ki haddime değil Sadece böyle bir yöntemi de uyguladığımızı söylemek istedim.Yanlış anlamasıın umarım

Ayrıca k750i R1CA021 patchleri içinde çok teşekkür ederim gerçi nasıl uygulayacağımı bilmiyorum ama olsun onuda öğrenirim bir gün şimdilik dosyalar yeterli çok sağol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüçükPrens -- 16 Haziran 2007; 21:49:35 >

• quote:

abide 85 ve qasdqasd Adlı kullanıcılara ilgileri için çok teşekkür ediyorum.Telefonumun camera sürücüsünü 8.52 yapmış durumdayım.Bunda başta abide85 olmak üzere(msnden ilgilendi arkadaşım sağ olsun)üzere qasdqasd'ninde çok yardımı bulundu.İkisine de çok teşekkür ediyorum.

@qasdqasd işlemi tamamladıktan sonra benim telefonum açılmadı ve xs++ programına Maın_eu diye bir dosya ekleyip flash tuşuna bastık daha sonra telefon açıldı. Sana 2 günde akıl öğretmek tabii ki haddime değil Sadece böyle bir yöntemi de uyguladığımızı söylemek istedim.Yanlış anlamasıın umarım

Ayrıca k750i R1CA021 patchleri içinde çok teşekkür ederim gerçi nasıl uygulayacağımı bilmiyorum ama olsun onuda öğrenirim bir gün şimdilik dosyalar yeterli çok sağol.

Yok canım ne yanlış anlaması..

Yaptığın işlemle Telefonu tekrar flashlamışın. Aslında hiç gerek yok buna. 8 Saniye ve 30 saniye kurallarını tam uygularsan sorun olmuyor.

Ama Misal bundan sonra tekrar bişey yüklemek isteyip tekrar flashlarsan bu aralıkta telefonda yaptığın ayar değişiklikleri kaybedersin (Flashlamak = Tüm yazılımı, içeriği silip baştan yüklemek gibi düşün)

Aslında ben anlatmak istemiyordum flashı hata yapabilirsin diye (o biraz daha riskli) ama madem hazır öğrenmişin gel biz senin telefonuna W800 yazılımı atalım ;) Birde benim acoustic dosyalardan birini yükle, birde yeni bir menü ve Media player olayına gir yeni telefon almış olursun

• quote:

abide 85 ve qasdqasd Adlı kullanıcılara ilgileri için çok teşekkür ediyorum.Telefonumun camera sürücüsünü 8.52 yapmış durumdayım.Bunda başta abide85 olmak üzere(msnden ilgilendi arkadaşım sağ olsun)üzere qasdqasd'ninde çok yardımı bulundu.İkisine de çok teşekkür ediyorum.

Eyw hocam sen sagol.İsin nasıl yapılacagını ögrendin w800 yapmak aynı şekilde oluyor main fs elimde var verebilirim.O işin tek farkı custom files'ta own costpack secip yapcan bu kadar:):):)Emeği gecen herkese teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abide85 -- 17 Haziran 2007; 9:33:37 >

• quote:

Aslında ben anlatmak istemiyordum flashı hata yapabilirsin diye (o biraz daha riskli) ama madem hazır öğrenmişin gel biz senin telefonuna W800 yazılımı atalım ;) Birde benim acoustic dosyalardan birini yükle, birde yeni bir menü ve Media player olayına gir yeni telefon almış olursun

W800 yazılımı atınca ne gibi artıları oluyor ki kardeş?Ya telefonun orjinal sesinden çok memnunum.Kulaklığı takıp birde ekolayzır'a ayar yaptım mı inanılmaz bir kalitede müzik dinliyorum oyüzden acoustik dosyasını değiştirmeye gerek var mı bilmiyorum.Ama yeni bir menu ve media player'ın görünüşü değişirse hiç fena olmaz aslında

• Yeni bir sorum daha var

Şimdi ben kamera sürümümü değiştim.Ve şimdi xs++ programından menumu değişmek istiyorum:Sonrada abide85'in ayrı bir konu başlığında açarak anlattığı GSlide15 ve xs++ programıyla patch yapmak istiyorum.Sorum şu ki ben bunları ayrı ayrı yaptığım zaman daha önce yaptığım kamera sürümüm değişecek mi?Çünkü patchleri yaptıkta sonra xs++ programından flas yapacağım.

Cevaplarınızı bekliyorum abide 85 ve qasdqasd

@ qasdasd k750i için verdiğin patchlerde kulaklıktaki düğmeyle şarkı değiştirmeyi sağlayan patch'i bulamadım.Ama Music Button-without headphones connected diye bir şey var.Lakin bu müzik düğmesi kulaklık bağlanmadan demek değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüçükPrens -- 17 Haziran 2007; 14:52:33 >

• quote:

Yeni bir sorum daha var

Şimdi ben kamera sürümümü değiştim.Ve şimdi xs++ programından menumu değişmek istiyorum:Sonrada abide85'in ayrı bir konu başlığında açarak anlattığı GSlide15 ve xs++ programıyla patch yapmak istiyorum.Sorum şu ki ben bunları ayrı ayrı yaptığım zaman daha önce yaptığım kamera sürümüm değişecek mi?Çünkü patchleri yaptıkta sonra xs++ programından flas yapacağım.

@ qasdasd k750i için verdiğin patchlerde kulaklıktaki düğmeyle şarkı değiştirmeyi sağlayan patch'i bulamadım.Ama Music Button-without headphones connected diye bir şey var.Lakin bu müzik düğmesi kulaklık bağlanmadan demek değil mi?

Benim anlattıgım GSlide15 ile patch yapma topiğinde de ufak bir acıklama yapmıstım gerçi camdriver hakkında, Gslide15 .vkp dosyalarını farla diilde xs yardımıyla tele atabilmeniz için büyük bir kolaylıktır ve bunun ne kadar kolay oldugunu yapanlar bilir.Dikkat ederseniz camdriver da bir patch'tir ama camdriver0.dat tır dosya biçimi .dat yani ve biz o patchi START FSX yaparak atıyoruz tele.Yani GSlide15 sadece sonu .vkp olan dosyaları orjinal main dosyasının içine atmanızı saglayan bir programdır.Size orjinali kullanarak patchli main yapar ve siz sadece o maini tele attınız mı iş görür.Gelelim senin soruna Music Button-without headphones patchi normalde kulaklık takılı olunca calısan bir tustur ama siz bu patchi tele atıp telefonun ayarlarından da muzik tusu ayarını son kullanılanı aç diilde sadece muzikplayer aç olarak ayarlarsanız tusa her bastıgınız da müzikplayer açılır...Sanırım tatmin edici bir cevap oldu?

• quote:

quote:

Yeni bir sorum daha var

Benim anlattıgım GSlide15 ile patch yapma topiğinde de ufak bir acıklama yapmıstım gerçi camdriver hakkında, Gslide15 .vkp dosyalarını farla diilde xs yardımıyla tele atabilmeniz için büyük bir kolaylıktır ve bunun ne kadar kolay oldugunu yapanlar bilir.Dikkat ederseniz camdriver da bir patch'tir ama camdriver0.dat tır dosya biçimi .dat yani ve biz o patchi START FSX yaparak atıyoruz tele.Yani GSlide15 sadece sonu .vkp olan dosyaları orjinal main dosyasının içine atmanızı saglayan bir programdır.Size orjinali kullanarak patchli main yapar ve siz sadece o maini tele attınız mı iş görür.Gelelim senin soruna Music Button-without headphones patchi normalde kulaklık takılı olunca calısan bir tustur ama siz bu patchi tele atıp telefonun ayarlarından da muzik tusu ayarını son kullanılanı aç diilde sadece muzikplayer aç olarak ayarlarsanız tusa her bastıgınız da müzikplayer açılır...Sanırım tatmin edici bir cevap oldu?

@erenkurt: Abide'nin anlattığı yöntem ile daha evvelden yüklemiş olduğun herşey silinecektir (Kamera dahil) . Daha sonra tekrar FSX ile o dosyayı atabilirsin. Button Music olan Abide'nin anlattığı işe yarar... K750 için kulaklıktan şarkı değiştirme patch bulamadım. Araştırıyorum..

@Abide85: Benim bir sorum olacak. Far Manager en büyük avantajı telefonundaki dosyaların bir yedeğini alıyor olman ve yüklediğin vkp patchleri kaldırabilmen.

Senin yöntemde herhangi bir yedek alabilme imkanı varmıdır ve oldu da bir patchi beğenmedim, kaldırmak istiyorum. Bunun için en baştan gene mi flashlamak gerekiyor?

En baştansa bence kötü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qasdqasd -- 17 Haziran 2007; 19:06:33 >

• arkadaşım bende tüm programlar varda R1BC002 ile ilgili olan patchleri ayrı bir şekilde upload edersen çok sevinirim. sadece patchler lazım.
  • quote:

quote:

Hareketli Menü: Menünüzün hareketli resimlerden oluşmasını sağlar. (W800 için flash menü desteği bulunmamaktadır. Bu sebeple bizler Flash menü yerine GIF dosyalarını kullanıyoruz)

http://ra+pidshare.com/files/36241281/Hareketli_Menu.rar.html

arkadaşlar ben bunu k750i telefonuma atsam olur mu bi cevap verseniz herhangi bir sorun olur mu ve geri silebilir miyiz ?

Selam,

Tüm yüklediğim menüler K750i telefona yüklenebilmektedir.

Daha sonra silmek istediğin zaman

tpa/preset/system/menu

klasörünün içine ilk mesajda yüklemiş olduğum orjinal menü içindeki dosyayı kopyalaman yeterli...

arkadaşım eline sağlık
    ama ben anlayamdım bu klasör nerede nerden giricez bunun içine yada hangi programla ?

• Arkadaşlarım ben şuan kendime uygulamak istediğim 5 tane patch seçtim bunların haricinde uygulamak istediğim bir menu bir tanede media player menusu var.Ben bunların hepsini bir arada uygulamak istiyorum böyle bir imkanım yok mu?Yani demek istediğim şey şu:Gslide ta istediğim 5 patch dosyasını oluştursam sonra xs++ programını açsam ve bu programa hazırladığım 5 patch dosyasını içeren dosyayı (yani galiba bu main oluyor) eklesem vede aynı zamanda 2 tane menuyu ekleyip ardından Flash tuşuna bassam ve bütün değişiklikler yüklense.Böyle bir imkanım var mı acaba?Eğer böyle bir şey mümkünse kamera sürüüm değişirmi?Eğer değişecekse aynı kamera patch'ini de flash tuşuna basmadan önce onların arasına ekleyip öyle işleme başlasam bir sorun olur mu?

Eğer bu yazdıklarım olmuyorsa bütün bu istediğim patchleri ve menuleri hangi sırayla yüklemem gerekiyor ki birini yüklediğimde daha önce yüklediğim patch veya menu silinmesin?

Yani bana bu işin sırasını basamak basamak bir anlatırmısınız rica etsem :)

Umarım sorumu anlatabilmişimdir Bu sorunuda anladıktan sonra sanırım artık işleme geçebileceğim.

Edit: GSlide'dan istediğim patchleri oluşturdum onlar hazır.

Birde acaba bir sorun olduğunda ne bileyim telefonu servise verecek olsam bütün bu yaptığım işlemleri geri alabilecekmiyim?

Çok fazla soru soruyorum farkındayım kusuruma bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüçükPrens -- 17 Haziran 2007; 20:37:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Chad

arkadaşım eline sağlık
    ama ben anlayamdım bu klasör nerede nerden giricez bunun içine yada hangi programla ?

Bu klasör indirdiğimiz xs++ prograının içindeki Files_to_uplods klasörünün içinde.Ama files_to_uploads'a girdiğinde büyük ihtimalle boş olacaktır sen o boş alana yeni kalsör diyeceksin ve klasörün adına tpa diyeceksin sonra tpa'nın içine girip yine yeni klasör açıp onunda adına preset diyeceksin.Yani bu şekilde devam ederek dosyaları iç içe sen açacaksın.Benim de qasdqasd ve abide 85ten öğrendiğim kadarıyla böyle olması gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüçükPrens -- 17 Haziran 2007; 20:10:52 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.