Şimdi Ara

K750i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben k750i alcam.Ancak sesi az çıkıo diye duydum.kullananlar bu konuda ne düşünüyo sesi nasıl?

• Kulaklıktan gelen ses yüksek ve kaliteli. Hapörlörden gelen ses kaliteli; ses seviyesi düşük değil ama çok yüksekte değil.

quote:

Orjinalden alıntı: nizzam

Ben k750i alcam.Ancak sesi az çıkıo diye duydum.kullananlar bu konuda ne düşünüyo sesi nasıl?
  • teşekkür ederim
  • ewet katılıorum arkadaş dori sölüyo aynen cevabım
  • eğer nokia kullanıcısıysan hoparlorden gelen sesin biraz daha az ama daha doygun oluğunu göreceksin
  • s.e için yapılan yorum aynen ve aynen.
  • piayasada bulunan telefonlar arasında en iyi ses verenlerin başında geliyor!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    6230i
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bencede baya çok bunun sesi yav
    quote:

Orjinalden alıntı: mussa

piayasada bulunan telefonlar arasında en iyi ses verenlerin başında geliyor!
  • Düşük olsa bile çeşitli ses editörü programlar var ücretsiz, onlardan biri ile mp3 lerin eq ayarları ile oynayarak yükseltebilirsin.
  • Kulaklık takılı iken çok kaliteli bir ses var ve yüksekliğide iyi özellikle ben ekolayzır ayarını manuel ayarladım daha da bir iyi. ama dışaverilen ses kalabalık ortamlarda çok iyi değil ama sessiz ortamlarda son sesi süper..
  • bence kulaklığın kaliteli s.e kulaklığı olduktan sonra hiçbi problemin olmaz
    sesi piyasadaki s.e ayarındaki telefonlara açık ara fark atar.!
    unutma sana son olarak ses konusunda şu minik ve basit soruyu sorim..
    sony hangi alanda liderdir?
    yorum senin
  • Ayarlardan zil sesi seviyesine girin ve seviyeyi 8 e çıkarın bakalım ne duyucaksınız
  • playstation

quote:

Orjinalden alıntı: kebabkolik

bence kulaklığın kaliteli s.e kulaklığı olduktan sonra hiçbi problemin olmaz
    sesi piyasadaki s.e ayarındaki telefonlara açık ara fark atar.!
    unutma sana son olarak ses konusunda şu minik ve basit soruyu sorim..
    sony hangi alanda liderdir?
    yorum senin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.