Şimdi Ara

k750i'ciler cvp lütfen :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaşlar nokia bölümünede açtım konuyu.. burdada size sorayım..
    ben k750i ve nokia E50 arasında kaldım.. bilginiz varsa hangisini önerirsiniz?
    ve ayrıca bu telefonlara msn oluyomu, 3d oyun oluyo mu :) bunları merak ediyorum daha çok.. diğer özellikleri zaten çok hoşuma gitti..
    bide bana k750i çabuk bozuluyo dediler, doğru mudur?
    şimdiden teşekkürler :)

• e50 yi fazla bilmiyorum. e60 olsaydı mesela onu biliyorum ve güzel bir telefon. ama biraz da senin isteklerine bağlı. telefonla neler yapmak istiyorsun?

müzik ve kamera diyorsan sony bu alanda cidden iyi. k750nin kalitesi de belli. gerçi bu aralar k790 oldukça ucuzladı onun da fiyatlarına bakabilirsin.

msn k750ye oluyor ve gayet sağlam çalışıyor. 3d oyun var ancak çok randımanlı bekleme. symbian oyunları gibi değil tabi ki.

bozulma meselesine gelince şöyle birşey var, sistem connectoru denilen şarj usb kulaklık girişinde bozukluk çıkması ihtimal dahilinde ama çözülebilen bir sorun. şahsen benimki şarj olmuyordu serviste yaptılar tabi 25 milyon aldılar kullanıcı hatası diye, ama benim şarj aleti de bozulmuştu sanırsam cidden kullanıcı hatası vardı.

neyse ikinci bir konu da joystick. tozlanmadan dolayı işlememezlik yapabiliyor. yani temizletince o halloluyor. gerisi başka bir bozukluğunu bilmiyorum.

• benim için mp3 çalar yeterli aslında.. kamerasının ahım şahım bi güzelliği olması gerekmiyor.. birde msn olsa yeter :) ama dayanıklı bi tel olsun istiorum.. çünkü bunu aldıktan sonra, 2-3 yıl kullanırım ben :)
    k790 fiyatlarınada bakayım bi o zaman, fiyat indi madem..
  • dayanıklılık konusunda dayanıklıdır ama kapak kaplaması bakımından kalitesiz biraz. soyulma yapabilir köşeleri. sen k790a da bak 750 milyona görenler var

dediğin özelliklere sony ericsson telefonlar sahip ve ellerinden gelenin en iyisini yapıyor bu makinalar
  • k790ı o fiyata bulursam kaçırmam :) çok sağol yardımın için.. ben bayramdan sonra alıcam büyük ihtimalle yeni telefonu.. bu hafta iyice bi inceleyim.. panasonic, nokia ve samsung kullandım.. sıra sony'de heralde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ay-din -- 22 Ekim 2006; 1:10:03 >
  • K790i elbette daha iyi bir seçim olur.
  • dayaniklilik malzeme kalitesi senin icin önemliyse S.E den uzak dur..

Tamaminda kasa problemi var hicbiri Nokia nin kasa kalitesinde degil..

P990'in bile kasasinin ne durumda oldugunu herkes biliyor..

Bence N70, N72, 6233 den birini düşün..
  • dayaniklilik malzeme kalitesi senin icin önemliyse S.E den uzak dur..

Tamaminda kasa problemi var hicbiri Nokia nin kasa kalitesinde degil..

P990'in bile kasasinin ne durumda oldugunu herkes biliyor..

Bence N70, N72, 6233 den birini düşün..
  • Symbian istemiyorsan, K750 al derim
  • sony kullanan bi kaç arkdaşımla görüştüm.. diolarki sony çabuk bozuluo.. ne alırsan al nokia al :)
    E50 alıcam galba, sürekli fikir değiştiriyorum.. ben baya bi zorlanıcam galiba alırken.. aldıktan sonra keşke demekte istemiorum..
    teşekkürler yardımlarınız için
  • Birazda heralde telefonu nasıl kullandğınla alakalı ....
    Elindeki cihaz son tekoloji ve narin bir ürün hor kullanmamak lazım tabir yerinde olursa el üstünde tutmak lazım...Ama bana dağa taşa vurduğumda ses gelmicek...Suya düşürsem bişey olmicak bir telefon arıyorum diyosan sana Nokia 5140i al derim tabi bulabilirsen
    S.E. telefonlar zarafet ağarlıklı telefonlar bence hepsinin bi albenisi var kendine has...Ve inan bana kendi kategorisindeki rakiplere göre çoook daha sağlam...
  • bu çabuk bozuluyor sözünü pek anlamadım. doğru düzgün kullandıktan sonra hiçbirşey olmaz. nesi bozuluyor diye bir sor istersen arkadaşlarına. şunu da unutma alacağın telefonlar sony olursa java olacak ve java symbiana göre çok daha sağlam işletim sistemi. yazılımsal olarak bir sorunla karşılaşmazsın. ayrıca symbiana göre de hızı gerçekten çok fazla. telefon ve hafıza kartı içinde hiç ama hiç takılma yaşamazsın. örneğin bende 1gb kart var ve 90mb boş yer var. ve hafıza kartının içini üzerine tıklamamla açıyor anında.

ancak narin telefonlar bu doğru. eğer sağlam istiyorsan nokia al ama sağlamlık da bir yere kadar, ben telefonu 5 aydır kullanıyorum (k750) ve her elime aldığımda hala yapacak birşey bulabiliyorum. hiç sıkılmadım anlatabildim umarım.

karar senin ama inşallah aldığında keşke demezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baskurtf -- 22 Ekim 2006; 16:13:12 >

• Sony almanı tavsiye ederim. İşçilik konusunda mükemmel değil bu bir gerçek. Ama ufak şeyler bunlar, biraz dikkat edersen özellikle toz olayında sorun yaşayacağını sanmıyorum. Nokiaya gelince bir kere pil süreleri konusunda Sonynin altında ezilirler resmen. Ayrıca denediğim tüm yeni nokia telefonları yawaş sisteme sahip. Hız istiyorsan kesinlikle Sony derim.Kameraya söyleyecek birşey yok, çekilen fotolara bak zaten anlarsın olayı : ) mp3 olayını henüz kart almadığım için çok fazla deneyemedim. Dinlediğim mp3 ler doğru equalizer ayarlarında gayet iyi. ilk tercihin k790i, sonrakiler w810i ve k750i olmalı bence
  • E50 sonuçta bir iş telefonu eğer pdf okuyup word dosyaları düzenlemeyeceksen bence e50 ye hiç gerek yok.Ayrıca k750 nin 2mp flaşlı otofokuslu kamerasının olduğunuda düşünürsen e50 ye hiç gerek yok. Ha bide şu e50de wlan varmıydı onu merak ettim aslında.Ayrıca k790 ı bence iyi düşün. Çok iyi bir telefon sıkılmazsın yani
  • e50 wlan yokmuş.. o özellik ne işe yarıyo pek bilgimde yok.. ya sony'yi siz çok güzel anlatıyosunuz, kararsız kalıorum :)

sony kullanan arkdaşlarımdan 2 tanesi, joystick çabuk bozuluo dediler.. bu iki taneden bi tanesi ve kuzenimde(yine 2 kişi :)) mp3 dinlerken kendilğinden kapanıyo bi süre sonra dediler..

kendi isteklerime bakınca sony bana daha yakın bi telefon.. ama işte bu bozuluyo diyenlerden korkuyorum :)
  • Joystick sorunu biçok kullanıcıda var ama benim ve diğer arkadaşlarında dediği gibi bu sorunun ortaya çıkması işin zorlayarak uzun bi müddet kullanman lazım.Haşin olman lazım.
    Mp3 dinlerken kapanmasının nedeni belkide hafıza kartındaki problemdir;)arkadaşların hiç servise gittimi?
  • walla onları iyi tanıosam gitmemişlerdir servise
    galba arkdaşlarım biraz sert kullanıolar telefonu, oyun oynarken falan ayrı bi boyuta geçiolar :) joystick e bişiy yapmaları mümkün :)
  • ben olsam k750 yi alırım.bu arada benim telefonum 6630 ama symbianın pek bir yararını görmedim.kısa sürede sıkılan biriysen telefonu kendine göre özelleştirmenin hiç bir önemi yok.
  • kardeş bak burda kaç kişi kulanıyor yazmış joystick(haşin kullanmadıkça birşey olmuyo zaten) ve kapak kalitesi sorunlarından başka göze çarpan bir sorunu yok diye

mutlaka bozulanlar çıkacak bunlar da genelde kullanıcıya bağlı. sadece sana şunu söyleyeyim kendi k750imde şu ana kadar hiç bir yazılımsal ve sistemsel bir sorun görmedim

sadece üç beş java oyununu bi dakika içinde silmeye çalışırsan reset atar ki normal karşılıyorum ve her zaman olan bir durum değil. yoksa kendiliğinden kapanma donma takılma olmaz. bana bir defa oldu o da hafıza kartından çıkardım taktım yine tıkır tıkır

• K750i bence de uygundur. 3 aydır kullanıyorum 2 gb kartla canavar gibi mp3 kalitesi çok iyi ... K790 düşün bence buna extra olarak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.