Şimdi Ara

K750i de sorun, yardim pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bnm k750i nin jostiginin sag ve yukari yapinca calismiyor ve muzik tusu, ses acip kapama tuslarida, ama oyunlarda ve java softwarelerde calisiyor yani algiliyor ama yanlis yerlere olarak bende bundan yola cikarak bunun software hatasi olduguna karar verdim ve telefonuma flash yapmaya calistim ama bir turlu yapamadim telefonum brown oldugu icin mi acaba?

simdiden tesekkurler yardinlariniz icin,

• brown?
  • 2 turlu telefon turu var diye buldum formlarda, red ve brown
  • bi yabanci forumda sole bisey buldum; adamin tekininde basina gelmis, ayni tuslar calismiyormus ve yeniden yuklemis programi ve olmus, ama ben bi beceremedim yeniden program yuklemeyi:S
  • SEUS ile yuklemeye calistigimda, en son versiyon diyo ve yuklemeyi, ve davinci ile yuklemeye calistim yine olmadi, far ile denemdim cunku bilmiyorum nasil oluyor
  • ama en son versiyon diyince , yukleyemiyorum ole bi secenek yok :S
  • sendeki SEUS nin versiyonu kac bliyormusun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaslar bi yardım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende ole bi secenek cikmiyor

K750i de sorun, yardim pls
  • benim telefondaki version un son version olmasida cok zor cunku ben telefonu alali 1 sene 1 ay oldu ve hic update yapmadim, nasil oluyorda ben en son versiyona sahip oluyorum?
  • benimkide o version , cok ilginc yaa, sebebi bu brown red olayi olabilir, far ile nasil yuklerim version sence?
  • ne yazikki jostick calismiyor yaa:)
    ama dedigim gibi 1 sene 1 ay oldu telefonu alali, daha hic update yapmadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurkeles -- 30 Ağustos 2006; 3:11:41 >
  • sabahtan beri deniyorum hala ayni ekran cikiyor karsima ve eminim eski version war benim telde, :( biri yardim etsin yaa
  • guncel
  • arkadaslar, guncellerken bu hatayi veriyor,
    Client Version 13.7 - K750 Flasher
    Turn off the phone.
    Hold "C" button and plug USB cable.
    Phone Attached!
    Detected SonyEricsson: K750/D750.
    Phone Color BROWN
    Flash ID: 200D
    Status Ok, OTP Close, CID36, PAF1
    IMEI: 356551-00-957445
    Loading Main File. Ok!
    Loading FS File. Ok!
    Flash File CID:36
    Phone CID:36
    Flashing 282 blocks...
    Last block flashing error
    Execution Time - 00:02:50
    Error: 0x005556
  • Arkadaşım senin telefon brown.yüklediğin frimware ise red.telefonunu önce red yap.
  • su an onu arastiriyorum , nasil yapicagim hakkinda bi bilgin war mi?
  • arkadaslar update yaptim ama tuslar hala calismiyor :( , ama nasil bi update onuda anlamadim butun ayarlari ayni duruyor, tuslar calismadi icinde versiyonu check edemiyorum:S
  • dostum bana gelen pmne baktım sorun çoktan düzeldi şimdi sen yapacağın iş brownu rede dönüştürmek ben bi topic açmıştım k750ide brown red olayı die ama silmişler heralde bizim hunter arkadaşımız bi çözüm yolu bulmuştu.bi dosya vardı ama bende yok şu anda o dosyayı teli far manager le açıon ve flash dosyasının içine atıyodun tel red oluyodu.
  • işte o zaman tel 92 de o hatayı vermio
  • update işine gelince ayarların aynı durur bilgiler ney kaybolmaz ama tuşlar neden çalışmadı bi bilgim yok telin keypadında bişiy olabilir.>*<<*<* joistikle bunu uygulayarak açılan menüde servis bilgileri ordan yazılım bilgileri ve en üsttekini oku Son Sürüm R1ca021 olmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.