Bildirim
K750İ MMS SORUNU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Dostum eğer gerçekten ayarların tamsa ve hala gönderemiyorsan sorun büyük ihtimalle aveadan kaynaklanoyordur. Yeni yapılan kampanyaya göre eylül sonuna kadar çekilen tüm mms ler sadece 1 sms ücretiyle ücretlendirildiğinden ve bizim bırak 3Gye geçmeyi daha mms teknolojisinde bile yoğunluğu kaldıramayan geri teknoloji altyapı ve teknolojilerimiz yüzünden aynı sorunu bende yaşadım...
Hele bir gece hırs yapıp en az 10 defa müşteri hizmetlerini aradım ayarlarımı tekrar takrar yollattım sonra olmadı kendim manuel olarak yaptım ve sonunda o gece 2 tane mms yollamayı başardım...
Sabah ne oldu peki ucuz nası olsa çekiim bi tane daha dedim ııh yine yollamıyo...
O yüzden kendini çok fazla kaptırma ayar şöle böle diye o istediğim ayarlardan dolayı zaten bir aylık mms parasını çıkardılar benden... Burdan aveaya
-
ehehe . dostum orası öle . aveaya her zmn ban... peki sende de servis mevcut değil mi yazıyor.. yanı aynı hatayı mı alıyodun :) -
valla hatırlamıyorum tam ama ona benzer bişeydi sanırım bu akşam dener yine burdan bilgi veririm sana şu an başım kalabalık biraz...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X