Şimdi Ara

K790i Beyaz Ekran Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar, gece uyurken müzik dinliyordum kulaklıktan o şekilde uyumuşum. Sabah kalktığımda ekran da sadece beyaz ışık vardı kapatma tuşuna bastım kapandı ve kapanış o kapanış daha açılmadı ne şarj alıyor ne başka birşey yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkürler kolay gelsin..

• üzerinde baya bi debelendim sanırım uyurken

telefoncuya götür kendin yapamazsın eminim ciddi bi sorun değildir firmware felan yükleyebilirler veya jtag atarlar, sorun donanımdan kaynaklanmıyordur sanırım
  • Imzamdaki konudan yazılım yükleyin
  • Öncelikle ilginize müteşekkirim..
    Telefoncuya götürdüm önce yazılımsal dediler yazılım atmayı denediler olmuyo falan dediler acaba sorunu büyültüp fazla ücret almak için miydi anlayamadım...
    @2 Arkadaşım telefon hiç açılmıyor ki nasıl atayım
  • debelenme veya basınc sonucu beyaz ekran veren K serileri yazılım atarak düzeltilemiyor. parça değişimi yapılması lazım ama o parcanın ismini unuttum.

edit: yazılım atmak icin telefonun acılmasına gerek yok zaten. pc telefonu görsün yeter. @farukkk un imzasından yazılım atma konusunu inceleyip yazılım at dene bi şansını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 27 Mayıs 2011; 19:31:08 >
  • geleneksel sonyericsson sorunu çok başıma geldi tek çare yazılım yüklemek
  • Telefon hiç bir şekilde açılmıyor. Bu şekilde yazılım atma yöntemleri varmış ancak, anlatılan yöntemlerde ki terimleri hiç bilmediğim için elim kolum bağlı oturuyorum. Destek olup, teamwiever gibi programla bağlanıp yapabilecek arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc açılırken beyaz ekran!!!
    17 yıl önce açıldı
    Beyaz Ekran SOrunu Yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar yok mu yardımcı olabilecek?
  • Yarin bi baarim teamdan
  • netten araştır setoll ile yazılım yükleme konularını ayrıntılı anlatım bulabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.