Mimar Kemalettin caddesinin arkasındaki bulvarda yeni açılan bir Teknosa var. orada K810i yi inceledim...
Ancak telefonda sim kart yoktu.. Sadece demosunu izleyebiliyorsun...
690 ytl fiyatı da Çankayadaki vodofone bayisi verdi..
Alıntıları Göster
çok sağol hemen gidiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: muallim35
Mimar Kemalettin caddesinin arkasındaki bulvarda yeni açılan bir Teknosa var. orada K810i yi inceledim...
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: muallim35
tam olarak ne zaman gitmiştin incelemeye.boşuboşuna gitmek istemiyorum.belki başka telefon koymuşlardır diye
quote:
Orijinalden alıntı: alper_max
quote:
tam olarak ne zaman gitmiştin incelemeye.boşuboşuna gitmek istemiyorum.belki başka telefon koymuşlardır diye
Alıntıları Göster
DÜn gittim esas inceleme telefonu k550 idi ...
bu arada k810i nin teknosa fiyatı 820 civarı...
quote:
Orjinalden alıntı: alper_max
quote:
quote:
DÜn gittim esas inceleme telefonu k550 idi ...
bu arada k810i nin teknosa fiyatı 820 civarı...
quote:
quote:
Alıntıları Göster
K810i ile ilgili kullanıcı deneyimlerini merakla bekliyorum
Fotoğraflar ile ilgili çok iyi örnekler var. ses ve kamera genel de iyi olarak belirtilmiş.
bir arkadaş geri tuşuyla ilgili problem yaşamış ...
Acaba kullanıcılar telefonun her yönüyle artı ve eksilerini (Kullanım kolaylığı, menüleri, sağlamlığı vb.) yazabilirler mi..
İzmirden Selamlar...
quote:
Orijinalden alıntı: muhendis
cok guzel fotograflar!özellikle ikinci fotograf şuanda bu makinanın rakibi yok fotograf konusunda!zaten tipi çok hosuma gidiyor benim. biraz daha ucuzlamasını bekliyorum
Alıntıları Göster
arkadaşlar bugün k550 deneme fırsatı buldum.acaba dış hoperlör sesi k810 ile aynımı.
quote:
arkadaşlar bugün k550 deneme fırsatı buldum.acaba dış hoperlör sesi k810 ile aynımı.
Alıntıları Göster
bunda ışık sensörü var mı?
quote:
Fotoğraflar ile ilgili çok iyi örnekler var. ses ve kamera genel de iyi olarak belirtilmiş.
Acaba kullanıcılar telefonun her yönüyle artı ve eksilerini (Kullanım kolaylığı, menüleri, sağlamlığı vb.) yazabilirler mi..
İzmirden Selamlar...
Alıntıları Göster
quote:
İzmirden Selamlar...
geri tuşu ile hiçbi problem yok. telefon gerçekten muhteşem bi telefon. kullanımı gerçekten çok basit ve çokda sağlam bi telefon.. :) kesinlikle tavsiye ediyorum. pişman olmayacaksınız..
quote:
arkadaşlar bu telefonun hoperlör ses çıkışını k750 ile karşılaştırırsak sonuç ne olur
quote:
arkadaşlar bu telefonun hoperlör ses çıkışını k750 ile karşılaştırırsak sonuç ne olur
bu soruyu cevaplayacak arkadas yok mu bende merak ediyorum birde k750 de ses net ama sanki tiz fazlaydı mp3 dinlerken ince seste dinliyorduk şarkıları k810 da ses tok mu yoksa k750 ile aynı mı___??
quote:
Orijinalden alıntı: pininfarina
quote:
Orjinalden alıntı: Business
peki sitesinde mp3 öalma kısmında tik işareti yok mp3 çalma, uçuş mod ve arka planda müzik çalma olayları war değil mi k810 da
Sadece mp3 degil mp4, aac, aac+, eaac, eaac+ ve amr formatlarinin hepsini destekliyor. Cihaz multitasking yazılıma sahip oldugundan ayni an'da bir çok farkli işlem yapabiliyor arka planda muzik vs çalabiliyorsun. Evt uçuş modu var
Alıntıları Göster
hediye oalrak bende almak istiyorum ama k800i mi daha iyi yoksa k810i mi karar veremedim. kasa saglamligi acisindan k810i daha iyi gibi göründü bana. foto kalitesi olarak zaten ayni lensi kullanmiyorlarmi bunlarda? siz hangisini tavsiye edersiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: FoRA
hediye oalrak bende almak istiyorum ama k800i mi daha iyi yoksa k810i mi karar veremedim. kasa saglamligi acisindan k810i daha iyi gibi göründü bana. foto kalitesi olarak zaten ayni lensi kullanmiyorlarmi bunlarda? siz hangisini tavsiye edersiniz?
Alıntıları Göster
K810i teknik olarak daha önde gözüküyor.
quote:
K810i teknik olarak daha önde gözüküyor.
Alıntıları Göster
ya arkadaşlar bu telefon öyle hemen ucuzlarmı??? alırız bide bi ay sonra yarı fiyatına iner kafayı yemeyelim..ayrıca tuştakımına kafayı takmayın.kaç gündür farklı incelemelere bakıyorum ya çok beğeniliyor yada tam tersi..yani kimi arkadaşlar çekiniyorlar bu tuş takımı nasıl tepki alır diye..aslında böyle olması mesaj yazmayı kolaylaştırıyor.. bir sorum olacak?: benim babam birbuçuk aylığına Almanya' ya gitti.şimdi ben oradan getirtirsem bunu resmi yoldan nasıl kayıt ettiririm? benden ücret alınır mı?
bu arada oradaki fiyatı:300€ ===>www.amazon.de de k810i diye aratın görürsünüz.
k810 mu alayım yoksa w850 mi?bi türlü karar vermedim.ben,hem güzel müzik çalan hemde güzel kamerası olan tel istiyorum.bu özellikler 2 sinden birinde var mı?k810 w700,w810, ve k750 den daha mı güzel çalıyo?ayrıca k810 da ışık sensörü var mı?
quote:
k810 mu alayım yoksa w850 mi?bi türlü karar vermedim.ben,hem güzel müzik çalan hemde güzel kamerası olan tel istiyorum.bu özellikler 2 sinden birinde var mı?k810 w700,w810, ve k750 den daha mı güzel çalıyo?ayrıca k810 da ışık sensörü var mı?
evet ışık sensörü var.. dostum k810un hem müzik kalitesi iyi hemde kemarası iyi... kesinlikle tavsiye ediyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: Kızıl Baron
evet ışık sensörü var.. dostum k810un hem müzik kalitesi iyi hemde kemarası iyi... kesinlikle tavsiye ediyorum...
Alıntıları Göster
neresinde var tam olarak göremedim de.
quote:
neresinde var tam olarak göremedim de.
Alıntıları Göster
ışık sensöründen kastın şu kırmızı odaklama ışığı dimi?? eğer onu kastediyorsan tabiiki flaşın yanında..
quote:
Orijinalden alıntı: Kızıl Baron
ışık sensöründen kastın şu kırmızı odaklama ışığı dimi?? eğer onu kastediyorsan tabiiki flaşın yanında..
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Kızıl Baron
hayır.w850 de de var.karanlık ortamlarda ekran ışığı otomatik azalıyo.gözümüzü almasın diye.çok ışıklı ortamlarda(güneş)ekran ışığı çoğalıyo.senin dediğin kırmız odaklama ışı ne oluyo acaba.
quote:
quote:
hayır.w850 de de var.karanlık ortamlarda ekran ışığı otomatik azalıyo.gözümüzü almasın diye.çok ışıklı ortamlarda(güneş)ekran ışığı çoğalıyo.senin dediğin kırmız odaklama ışı ne oluyo acaba.
Alıntıları Göster
peki k810 un kulaklık ses kalitesi nasıl.çok kötü diyolar.herkes senhaiser falan almış.
quote:
peki k810 un kulaklık ses kalitesi nasıl.çok kötü diyolar.herkes senhaiser falan almış.
Alıntıları Göster
Eline sağık güzel inceleme olmuş joystic olmasa kesin alırdım bir tek joystic beni korkuttu ilerisi var bide öyle düşündüm..güle güle kullan.... resimler süper...
quote:
Orijinalden alıntı: Stalker83
Eline sağık güzel inceleme olmuş joystic olmasa kesin alırdım bir tek joystic beni korkuttu ilerisi var bide öyle düşündüm..güle güle kullan.... resimler süper...
Alıntıları Göster
N73 me den K810i ye geçilirmi arkadaşlar ne yapsam acaba bana cok yavaş gelio N73 me yane eski K790i kullanıcısı olarak cok memnundm acaba ne yapsam ne dersiniz arkadaşlar geçimmi K810i ye
quote:
quote:
Alıntıları Göster
quote:
quote:
hadi yaa.. gördüğüm kadar öyle bi fantezi yok k810da..
kırmızı odaklama ışığı, fotoğrafı çekerken, makinenin çekilecek olan nesneyi tam olarak netleştirebilmesi için gönderdiği kırmızı ışık.. netleşme yapıldıktan sonra da fotoyu çekiyor..