Şimdi Ara

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
0
Favori
81.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar k790i ile k810i arasında kaldım hepsiburadada k790i 512mb kart ile 550 ytl k810i ise kartsız fiyatı 650 ytl benim sizce hangisini almak daha mantıklı bütçem sınırlı sizce bana hangisi daha uygun
  • Bende K810i ile birkaç telefon arasında kalmıştım. bunların içinde K790i de vardı.

Şimdi inşallah K810i üzerinde duruyorum.

Bulunduğun yerlerdeki telefonculardan bir fiyat al. Çünkü 650 nin altına bir fiyatı bulabilirsin.
  • arkadaslar telefonu pc ye bagladıgımda dosya atarken falan telefon fonksiyonlarının hicbirinden yararlanamıyoruz, bu sizce dogru bi sey midir? k750 kullanıyordum onceden ama dosya transfer ederken msg da atabiliyordum, telefonla da konusuyordum sadece memory stick okunamıyordu dogal olarak. ama bu bana biraz sacma geldi, birazdan 250 civarında sarkı atacagım telefona yani bu da telefonun 1 saatten fazla bi sure kapalı kalması demek..
    bunların dısında ufak buglar da var, mesela bi duvar kagıdı yapıyorsunuz, bazen sim kartı degistirdigimde temanın duvar kagıdına geciyor, bazen de ayarladıgım gibi kalıyor. bunun dısında aynı anda sadece iki is yapabiliyorsunuz. mesela gelen kutusuna girdiginizde, aktivite (kısayol) tusuna basıyorsunuz ve ordan ana menuye giriyorsunuz, yani "gelenler" orada dururken siz baska isle mesgul olabilirsiniz ama aynı seyi tekrar yapmak istediginizde hep "gelenler" kalıyor ordada. yani son actıgınız degil. sonraa, mesela resimlere bakıyorsunuz, begenmediniz, sildiniz, resim hala orda gorntulenmeye devam ediyor, iyi tamam diyorsunuz, sildik, hadi git, yok, gitmiyo, tamam diyip diger resme gecmek icin joystickle saga ya da sola gittiginizde, sildiginiz resimden sonraki resmi atlayarak gostermeye baslıyor. yani ileri gittikten sonra bi geri gitmek zorundasınız, iki ileri, bi geri, mehter marsı gibi
    ayrıca 5mp lik bi resim attık diyelim, resim k750de oldugu gibi basta piksel piksel gorunuyor, fakat yakınlastırınca duzeliyor, bunu halledemiyorlar mı bilmiyorum ama en azında k750 3mp'lik bir resme zoom bile yapamıyordu.. Fakat bu telefonda da şöyle bir sey var, 5mp lik resim tek basına bir klasordeyse ona zoom yapamazsınız, ama yanına (hemen yanıbasına) daha dusuk cozunurlukte (telefonun rahatlıkla zoom yapabildigi) bi resim koyarsanız, o dusuk cozunurlukteki resimden yuksek cozunurlukte olana gectiginizde zoom yapabiliyor. Bu da bi bug bnce..
    telefon mayısta piyasaya cıkmıs olmasına ragmen hala bu sorunların gorulmesi cok sacma diye dusunuyorum, ustelik ayarlar menusunden genel sekmesinde telefonun kendine ait bir "guncelleme servisi" var. guncelleme yap dedigimde zaten en guncel surumu kullanıyorsunuz diyor..
    bu konuda diyecek bi seyleri olan arkadaslar aynı sorunlar sizlerde de var mı ufak capta bi incelerseniz sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demonmad -- 28 Ağustos 2007; 13:25:20 >

• Evet Arkadaşlar sonunda bende K810i telfonuma kavuştum.

Telefonun incelemeleri sırasında yapılan yorumlarda tlf almam da etkili oldu. herkese teşekkürler...

Keşke forumumuz daha güncel ve yeni bilgilerle sürekli desteklense.

İlk izlenimlerim çok olumlu. Kullanım açısından da çok kolay ve işlevsel bir telefon. Ancak çok fazla özelliği olduğu için bunları çözmek baya bir zamanımı alacak. Heralde bu konuda sıkça yardımlarınıza başvuracam

Hayırlı Günlerde kullanmak ümidiyle.

İzmirden Saygılar.
  • @muallim35 hayırlı olsun
    hayırlısıyla bide ben alsaydım 1 aydır kredi kartını bekliyorum ama gelmedi
  • arkadaslar bu telefona resimdeki gibi cepte tasıyabilecegimiz hoparlör takılıyor mu yada bu hoparlör k810 a olurmu
     **K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi)
  • soruma cevap verecek yok mu_?
  • bugünde bende bir k810 aldım ama sesi hiç hoşuma gitmedi çok derinden geliyor forumdaki arkadaşlar sesinibn k750 den yüksek olduğunu söylemişlerdi ama neredeyse yarıse kadar ses çıkarıyor sesi daha sonra yükselirmi yoksa telefondamı bi sorun var
  • Evet bu durum benim de dikkatimi çekti. Telefonun sesinin yükseltilebilmesi için bir uygulama var mı?

Birde k810i de windows office (word,excel vb) programlarını çalıştırabilmek mümkün mü?

quote:

Orjinalden alıntı: wildwolft

bugünde bende bir k810 aldım ama sesi hiç hoşuma gitmedi çok derinden geliyor forumdaki arkadaşlar sesinibn k750 den yüksek olduğunu söylemişlerdi ama neredeyse yarıse kadar ses çıkarıyor sesi daha sonra yükselirmi yoksa telefondamı bi sorun var
  • 2 haftadir kullaniyorum. diger arkadaslarin da dedigi gibi konusma esnasinda kulaklik sesi biraz dusuk gibi geldi.
    bu nasil yukseltilir bilen varsa ben de bilmek isterim.
  • k810i kullanan arkadaşlar. 2 gb kart takıp deneyen ya da kullanan oldu mu acaba? Çalıştırıyor mu cihaz 2 gblık kartı. Forumda bir yerde 1 gb ı desteklediği 2 gb lık kartla çalışmadığı yorumunu okudum ve açıkcası k790i 2 gb kartı çalıştırırken k810i nin çalıştırmıyor olması bana saçma geldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertop

k810i kullanan arkadaşlar. 2 gb kart takıp deneyen ya da kullanan oldu mu acaba? Çalıştırıyor mu cihaz 2 gblık kartı. Forumda bir yerde 1 gb ı desteklediği 2 gb lık kartla çalışmadığı yorumunu okudum ve açıkcası k790i 2 gb kartı çalıştırırken k810i nin çalıştırmıyor olması bana saçma geldi.

2 gbı çalıştırır zaten her söyleyenin lafına inanırsan .............
  • K810i nin sesinin yükseltilebilmesi için bir uygulama var mı?

Birde k810i de windows office (word,excel vb) programlarını çalıştırabilmek mümkün mü?

bide şu çekim ayarlarına alışsam. bu konudada yarımcı olursanız sevinirim.

İzmirden saygılar...
  • telefonun 3. haftasindayim. 2 adet birer aralikla olu nokta(pixel diyelim) olustu. ayrica telefonun sol tarafinda, metalik seridin oldugu yerde girc..girc... ses olustu.(telefon hic yere dusmedi)
    moralim bozuldu.
    sirf bunlar icin servis'e gonderesim gelmiyor. bir tane daha gicik durum olusursa servis yolu gozukcek gibi.
  • quote:

K810i nin sesinin yükseltilebilmesi için bir uygulama var mı?

bide şu çekim ayarlarına alışsam. bu konudada yarımcı olursanız sevinirim.

İzmirden saygılar...

MP3 Gain programı aracılığıyla MP3 dosyalarının desibel değerleri değiştirilebilir. Telefon word, excel, powerpoint vb dosyaları açamıyor.
  • flaşı dejarz ettiğimiz zaman ne oluyo
  •  **K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi)

dün akşam çektiğim bi nasrett,n hoca resmi kamera ayarları yapılmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildwolft -- 19 Haziran 2008; 17:33:23 >
  • K810i ile çektiğim videoları bilgisayarımda hangi programla nasıl izleyeceğim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: muallim35

K810i ile çektiğim videoları bilgisayarımda hangi programla nasıl izleyeceğim?
    telefonun cd sinde var.Quick time player bndan başka real player,nero 7 gibi video oynatıcılarda var
  • Dün telefonun cd sinden quick time player'ı bilgisayara yükledim.

Ve çektiğim videoları pc de izlerken inanamadım. K810i, hem görüntü kalitesini hem de ortam seslerini o kadar güzel çekmiş ki; telefona olan ilgim biraz daha arttı. Birde şu resim çekim ayarlarına tam alışsam tam süper olacak.

İzmirden saygılar

quote:

Orjinalden alıntı: wildwolft

quote:

Orjinalden alıntı: muallim35

K810i ile çektiğim videoları bilgisayarımda hangi programla nasıl izleyeceğim?
    telefonun cd sinde var.Quick time player bndan başka real player,nero 7 gibi video oynatıcılarda var

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.