Şimdi Ara

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
0
Favori
81.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar çektiğim fotoları örnek olsun diye foruma yüklemeye çalışıyorum; ancak dosya boyutu çok fazla diyor. örnek resimleri foruma yüklemek için ne yapmalıyım?

Ses konusunda denildiği gibi biraz az. Gerçi sesi bana yetiyor.

Ancak kamera ve video gerçektende çok iyi diyebilirim.

Bende 600 YTL ye almıştım. iyi fiyat. bence bu aralar çok derin bir fiyat düşüşü yaşanmaz.
  • Resimleri imageshack.us sitesinden küçültüp foruma ekleyebilirsiniz.

Not: Resmin boyutu en fazla 800x600 piksel olmalıdır...
  • peki öndeki kamerayıda kullanabiliyormuyuz n70 deki gibi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeLiNeRoN

peki öndeki kamerayıda kullanabiliyormuyuz n70 deki gibi?

sadece görüntülü konuşma için kullanılıyor resim çekemiyorsumn
  • telefon kutusundaki kulaklık fazla iyi deil.bende yeni bi kulaklık almayı düşünüyorum ama hangi kulklığın ses kalitesinin daha iyi olduğunu bilmiyorum hangi kulaklığı almamı tavsiye edersiniz tabi yüksek ses veren bi model olmalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildwolft

telefon kutusundaki kulaklık fazla iyi deil.bende yeni bi kulaklık almayı düşünüyorum ama hangi kulklığın ses kalitesinin daha iyi olduğunu bilmiyorum hangi kulaklığı almamı tavsiye edersiniz tabi yüksek ses veren bi model olmalı

pininfarina dan ufak bi alıntı yaptım.pininfarina çok güsel açıklamış:

Öncelikle hpm70'i çok tawsiye etmem evt piyasadaki cogu kulakliktan daha kaliteli bir sese sahiptir AMA EN İYİSİ KESİNLİKLE DEGİLDİR. Sana tavsiyem hpm70 yerine sennheiser cx300 ve px100 modelleriden birini kullanmak olacak. Sennheiser pmx60'da oldukca iyi ve kaliteli bir alternatifdir bu arada. Konu ile ilgili olarak daha önce yazmiş oldugum "Dünyanın En İyi Kulakliklari Ve Tavsiyeler" isimli topigime göz atarsan oldukca faydali olacak bilgilere ulaşabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_11040324/mpage_1/key_koss%2Cksc75/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa_Caliskan -- 14 Eylül 2007; 0:31:12 >

• sennheiser cx300 için birde dönüştürücü almam gerekiyor galiba
  • Birde ışık sensörü varmış heralde, onu açıklarmısınız ne oluyor?
  • En sonunda relefonu bozdum.Firmware guncellemesi yapacam derken telefon sizlere omur.Aciliyor ama "ayarlarda hata var" gibisine birsyeler soyleyip calismiyor.Yarin geri gonderiyorum telefonu.Insallah Yenisiyle degistirirler.
  • BİR SORUM OLACAK K810İ KULLANANLARA BENİM SAMSUNG D820 NİN ÇEKTİĞİ MP4 VİDEOLARI W810 AÇMIYORDU AÇIYORDU FAKAT SADECE SES GELİYORDU BU 176/144 DEN BÜYÜK BOYUTTA VİDEOLARI AÇAMIODU AYNI SORUN K810 DADA WARMI DİYE SORACAKTIM.????
  • quote:

Orjinalden alıntı: FKMAL

BİR SORUM OLACAK K810İ KULLANANLARA BENİM SAMSUNG D820 NİN ÇEKTİĞİ MP4 VİDEOLARI W810 AÇMIYORDU AÇIYORDU FAKAT SADECE SES GELİYORDU BU 176/144 DEN BÜYÜK BOYUTTA VİDEOLARI AÇAMIODU AYNI SORUN K810 DADA WARMI DİYE SORACAKTIM.????

bi sorun olmaz d820 ile çekilen videoları izleyebilirsin ama n95 n93 6288 gibi 640/480 boyutunda video çeken tlfların videolarında bahsettiğin sorun oluyor
  • 320*240 veya 352*288 videoları çok rahat bir şekilde açıyor k810i
  • hmm saolun w810 da olan eksikliği gidermişler ozmn
  • K810i için bildiğiniz tema ve oyun linkleri var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muallim35 -- 20 Eylül 2007; 9:45:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: muallim35

K810i için bildiğiniz tema ve oyun linkleri var mı?

http://forum.donanimhaber.com/m_7962583/tm.htm

www.myk810.lasyk.net
  • http://www.ceptikla.com/gsm/K810I sitesinde 588 ytl arkadaÅŸlar..
  • [sizek 790 k 810 foto karşılaştırma yorumları bekliyorum iki tel ayarlarıda aynı ayar aynı zaman yeşil saat tarih k 790, kırmızı k 810 i saatteki farklılıklar tel deki ayarlardan[:)hiç bir şekilde telin photo djeyi ile bile düzeltilmedi]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 20 Eylül 2007; 16:58:52 >

• bugün telefona bluetooth ile pcden resim atmak istedim data hesabı listesi dolu diye uyarı veriyor biturlu bağlanamadım bilgisayara sorunu nasıl çözerim böyle bir sorunla karşılasan oldumu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: piramid

bugün telefona bluetooth ile pcden resim atmak istedim data hesabı listesi dolu diye uyarı veriyor biturlu bağlanamadım bilgisayara sorunu nasıl çözerim böyle bir sorunla karşılasan oldumu ?

sende data hesaplarından bi kaç tanesini sil
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.