Şimdi Ara

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
0
Favori
81.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • data hesaplarından bikac tanesini sildim sorun devam etti. bugun tekrar denedigimde düzeldi neden oldugunu hala anlamadım
  • Tema/oyun linkleri için teşekkürler. gerçi çoğu açılmıyor.

Java paylaşım linkindeki satranç oyununu açamadım, acaba bildiğiniz satranç oyun linki var mı?

bir de sony/ericssonun w850 yada k790 tlf kullanılan tema ve oyunları k810i de kullanabilirmiyiz?

İzmirden selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muallim35 -- 24 Eylül 2007; 7:19:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: muallim35

Tema/oyun linkleri için teşekkürler. gerçi çoğu açılmıyor.

Java paylaşım linkindeki satranç oyununu açamadım, acaba bildiğiniz satranç oyun linki var mı?

bir de sony/ericssonun w850 yada k900 tlf kullanılan tema ve oyunları k810i de kullanabilirmiyiz?

İzmirden selamlar

k900 ile kastın k790 mı eğer öylesye kullanabilirsin
  • ya arkadaşlar kafayı yiyecem ya... ben k810i ile çektiğim resimleri bilgisayarıma atıyorum ve tam bi hayalkırıklığı yaşıyorum... resimlerim diğer arkadaşların kinden çok daha düşük kalitede görünüyor..

tüm ayarları otomatik yapıyorum yinede pc de çok kötü görünüyor.

acil bi cevap lütfenn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pinashi35 -- 23 Eylül 2007; 21:33:20 >

• Arkadaslar merhaba

K810i yi bende uzun zamandir takip ediyorum, K810i icin yapılan incileme açılışı gerçekten güzel açan ve yapan arkadaşın ellerine sağlık, Genelleme olrak baktığımızda K810i hakkında %75-80 yorumlar iyi yönde, kullanan arakdaşlardan ricam en başta

Dışa verdiği sesin kalitesi ve yeterliliği hakkında, bu konuda düşük, normal, iyi, çok iyi şeklinde değerlendirirlerse Sevinirim, Yani teneke sesi vardır, mesela ben 6670 kullanıyordum, dışarda duyduğum melodilere karşı ağlanacak kadar kötü, MP3 lerin DB leri ile oynasak seste cırtlama olur mu acaba (tabi DB leri aşırı oynamamak şartı ile)

Resim konusunda yoruma gerek yok gayet kaliteli resimler çekiyor, Video konusunda her hangi bir ekleme olmamış, inceleme yapmak için hem çok iyi hemde çokta iyi değil diyen arkadaşlar var bu kounda ancak videolar buraya konursa onlarıda beraber inceleyip paylaşmış ve fikir edinmiş olacaz ve yorum yapacaz

Orjinal kulaklığını genel olarak çoğu arkadaş beğenmiyor, bunu tel i aldığımızda bizde elbet yorum yapacaz.

Bu aradawww.koysepete.com da 588 YTL fiyat olup Peşin fiyatına 12 aya varan taksitler var. Alacak olursam en ucuz su anda orda,

Birde arkadaşlar fikrinizi almak isterim Hepsiburada.com da yaklaşık 2 haftadan fazla takip ediyorum K810i Modelini rafına halen koymamış, sizce neden olabilir ???

• k810 kullanıyorum bana göre sordugun soruların cevapları
    sesin kalitesi gerçekten çok iyi daha önce k750 kullanıyordum k810 a gectim k750 den daha iyi ama sesi kısık
    dışa verdiği seste tizler mükemmel bateri olan şarkılarda kendini belli ediyor bassları ise rahat duyabilirsin.Bircok telefonun dış hoparlöründe basslar belli olmaz yani tizleri ve bassları rahat bisekilde duyabilirsin eger daha önce nokıa kullandıysan ses sana ince teneke sesi gibi gelebilir ama kalitesine diyecek yok zamanla alışırsın
    hoparlörde bazı şarkılarda cızırtı duyabilirsin bu sarkıdan kaynaklanan bisey kaliteli olursa sorun olmaz özellikle wav formatlı şarkılarda böyle bi sey yok denecek kadar az
    bende sarkıların db ayarıyla oynuyorum ses bozuklugu ses patlaması pcde dinledigim kadar belli olmuyor 80-90 arası mp3leri 95-99db e 91-99db arası mp3leri 101-102db e cıkarıyorum. şarkıların hepsinin başını dinliyorum bozulmayan sarkılarda 105db e kadar çıkıyorum

kulaklık konusunda ise ses seviyesi ve kalitesi yeterli yok ben daha fazla ses kalitesi istiyorum dersen cx300 le halledebilirsin

video konusunda nokıalar kadar basarılı degil ama benim icin yeterli seviyede videoyla isim olmuyor fotoyla ilgileniyorum

k810 modeli sanki sınırlı sayıda üretilmis gibi dışarda pek fazla bulamazsın ikinci eli zaten yok 2 arkadas aldık bu telefonu ereyondan 8-10 günde elimize ulaştı bi arkadasım ise 6280 aldı 2.gun geldi demek istedigim telefon pek bulunmuyor hepsiburadanın stoklarında bittigi icin tekrar bu ürünü getirmemiştir

• quote:

ya arkadaşlar kafayı yiyecem ya... ben k810i ile çektiğim resimleri bilgisayarıma atıyorum ve tam bi hayalkırıklığı yaşıyorum... resimlerim diğer arkadaşların kinden çok daha düşük kalitede görünüyor..

tüm ayarları otomatik yapıyorum yinede pc de çok kötü görünüyor.

acil bi cevap lütfenn

Farklı mekanlarda doğru ayarları yapmak fotoğraf kalitesi açısından önem taşır. Dijital kameralarda dahi otomatik ayarlar ile manuel ayarlar arasında fark söz konusudur.
  • yarın bu telefonu almayı düşünüyorum arkadaşlar , yalnızca kafama takılan ,

mademki ses seviyesi kısık , gelen aramalarda hem zil hem titreşim aynı anda çalıyormu yoksa kimi telefonlar gibi önce titreşim sonramı tek melodi,

bir de şarj soketi k750 ler ile aynımı ?
  • Az önce hepsiburada.com dan sipariş verdim; 613 ytl (12 taksit)
    Yakında ben de izlenimlerimi paylaşırım.

Konuyu açan arkadaşa da teşekkür ederim. Karar vermemde etkili oldu:)

Hepsiburada'dan daha önce fotoğraf makinası, elektrik süpürgesi ve bir hdd almıştım. Sorun yaşamadım. İnşallah bu üründe de sorun yaşamam!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalok -- 26 Eylül 2007; 23:19:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: oRLaNDo

yarın bu telefonu almayı düşünüyorum arkadaşlar , yalnızca kafama takılan ,

mademki ses seviyesi kısık , gelen aramalarda hem zil hem titreşim aynı anda çalıyormu yoksa kimi telefonlar gibi önce titreşim sonramı tek melodi,

arkadaşlar biri cevap verebilirmi ??
  • K810i (3.2Mp) yi bende aldım. Fakat şu an moralim çok bozuk. K750i ile Aynı ortam,konum, ısık düzeyi koşullarında aynı pozlama ve makina ayarlarında çektiğim fotoğrafları karşılaştırdığımda K810i ile çektiğim fotoğraflarda ışık düzeyinin yüksek olduğunu ve renklerin K750i (2Mp) kadar doygun olmadığını farkettim. Oysa çoğu insan forumda renklerin çok doygun olduğundan bahsetmiş.

Bir de arkadaşımda P990i (2Mp) var onla da karşılaştırdım. O da süper çekiyor renkler çok doygun bi benim telefonda renkler soluk. Servise götürücem gibi gözüküyor.

Sizin de yardımlarınız olursa çok sevinirim.
  • arkadaşlar değerli yorumlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim.bu mükemmel telefonu sonunda aldım.gerek ses olsun gerekse fotoğraf olsun mükemmel bi alet.
  • http://img229.imageshack.us/my.php?image=dsc01749on0.jpg (P990i ile çekim) 2mp

http://img229.imageshack.us/my.php?image=dsc00152ma1.jpg (K810i ile çekim) 3.2mp

Arkadaşlar resimler arasındaki farka bakıp bana yardımcı olabilirseniz çok sevinicem. K810i nin renk doygunluğu daha kötü :(

• Her iki fotoğrafı da inceledim ve K810i renkleri daha doğru verdiğini ve P990i'de beyaz patlamasının yaşandığını gördüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oRLaNDo

yarın bu telefonu almayı düşünüyorum arkadaşlar , yalnızca kafama takılan ,

Sony Ericsson marka telefonlarda hem titreşim hem çalma özelliği bulunuyor. Telefonun giriş yeri K750i'de kullanılanla aynıdır.

quote:

K810i (3.2Mp) yi bende aldım. Fakat şu an moralim çok bozuk. K750i ile Aynı ortam,konum, ısık düzeyi koşullarında aynı pozlama ve makina ayarlarında çektiğim fotoğrafları karşılaştırdığımda K810i ile çektiğim fotoğraflarda ışık düzeyinin yüksek olduğunu ve renklerin K750i (2Mp) kadar doygun olmadığını farkettim. Oysa çoğu insan forumda renklerin çok doygun olduğundan bahsetmiş.

Bir de arkadaşımda P990i (2Mp) var onla da karşılaştırdım. O da süper çekiyor renkler çok doygun bi benim telefonda renkler soluk. Servise götürücem gibi gözüküyor.

Sizin de yardımlarınız olursa çok sevinirim.

Fotoğrafları otomatik ayarlarda mı çekiyorsunuz?

• evet tüm ayarlar otomatik...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Her iki fotoğrafı da inceledim ve K810i renkleri daha doğru verdiğini ve P990i'de beyaz patlamasının yaşandığını gördüm.

K810i ile çekilen daha iyi diyosun yani. Ama bana P990i ile çekilenlerde renkler daha canlı yani doygun gibi gözüküyor.Size haftaya başka fotoğraflarda atıcam. Yorumun için çok sağol arkadaşım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alexkuyumcu

evet tüm ayarlar otomatik...

Dijital kameralarda dahi otomatik ayarlar kalite açısından bekleneni veremeyebilir. Farklı ortamlarda doğru ayarları kullanmak gerekiyor.
  • Fakat diğer karşılaştırdığım telefonun da tüm ayarları otomatikti.
    quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

Orjinalden alıntı: alexkuyumcu

evet tüm ayarlar otomatik...

Dijital kameralarda dahi otomatik ayarlar kalite açısından bekleneni veremeyebilir. Farklı ortamlarda doğru ayarları kullanmak gerekiyor.
  • arkadaşlar bende aldım k810i

işte ilk çektiğim fotolardan biri...

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi)
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.