Şimdi Ara

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
0
Favori
81.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaslar bu foruma yeni geldi cok guzel bir forum bende k810i aldim gayet memnunum ama yurt disinda oldugum icin turkce dil destegi yok tr deki sonyericsson sitesini ziyaret ettim turkce dil desteginin olmadigini soylediler gordumki bu forumda bu telefonu alan arkadaslarin k810i leri turkce yardimlarinizi bekliyorum simdiden tsk
  • quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Her iki fotoğrafı da inceledim ve K810i renkleri daha doğru verdiğini ve P990i'de beyaz patlamasının yaşandığını gördüm.

katılıyorum
    bide iki resimdede ilerdehi saca bakarsan k810 da rengin daha canlı ve ayrıntının fazla olduğunu göreceksin ve w800 mü p990 mı her neyse onla çekilen fotoda gökyüzüne baktığında sanki biraz noise var
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildwolft

quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Her iki fotoğrafı da inceledim ve K810i renkleri daha doğru verdiğini ve P990i'de beyaz patlamasının yaşandığını gördüm.

katılıyorum
    bide iki resimdede ilerdehi saca bakarsan k810 da rengin daha canlı ve ayrıntının fazla olduğunu göreceksin ve w800 mü p990 mı her neyse onla çekilen fotoda gökyüzüne baktığında sanki biraz noise var

P990i ile çekildi. Resmin altında niye w800 yazıyo valla onu bende bilmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alexkuyumcu

http://img229.imageshack.us/my.php?image=dsc01749on0.jpg (P990i ile çekim) 2mp

http://img229.imageshack.us/my.php?image=dsc00152ma1.jpg (K810i ile çekim) 3.2mp

Arkadaşlar resimler arasındaki farka bakıp bana yardımcı olabilirseniz çok sevinicem. K810i nin renk doygunluğu daha kötü :(

bu resimleri bende inceledim benimde gözümü ilk baş p990i deki beyaz patlaması rahatsız etti ama sonra başka bir şey daha dikkatimi çekti k810i asfaltı sanki kırmızı gibi çekmiş çukur gibi bi siyahlık var asfaltta onun etrafi p990i ye göre kırmızı çıkmış. yani sanki p990i daha doğal renginde çekmiş gibi asfaltı ama k810i de ise ayrıntılar daha net. asfaltında öyle çıkması sanırım foto ayarlarının doğru yapılmamasındandır diye düşünüyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: oRLaNDo

arkadaşlar bende aldım k810i

işte ilk çektiğim fotolardan biri...

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi)

Sanırım fotoğrafta noise filtresi kullanılmış.
  • Herkese slm,
    Bende C.tesi günü zor bela - alet yok satıyor-en az 6-7 yere sordum yok dediler - K810 i bularak Sony ci oldum.Öncelikle kalitesi tartışılmaz.Süper.
    Fakat aklıma takılan birkaç şeyi sormak isterim.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

- Aletin kırmızı öz ayarını kapatma şansımız varmı
    - Messenger yüklemek için ne yapmalıyız.
    - Kişilere resim ataması varmı.Yani biri ararken ona resim tanımlamışsak ekrana resim geliyormu
    - Otomatik Tuş kilidi süresi çok kısa nasıl uzatılır
    - Ekranın hiç kararmaması için seçenek varmı

Sevgi ve Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: slash1

Herkese slm,
    Bende C.tesi günü zor bela - alet yok satıyor-en az 6-7 yere sordum yok dediler - K810 i bularak Sony ci oldum.Öncelikle kalitesi tartışılmaz.Süper.
    Fakat aklıma takılan birkaç şeyi sormak isterim.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

- Aletin kırmızı öz ayarını kapatma şansımız varmı
    - Messenger yüklemek için ne yapmalıyız.
    - Kişilere resim ataması varmı.Yani biri ararken ona resim tanımlamışsak ekrana resim geliyormu
    - Otomatik Tuş kilidi süresi çok kısa nasıl uzatılır
    - Ekranın hiç kararmaması için seçenek varmı

Sevgi ve Saygılar...

1- evet var, kamera'ya ordanda "ayarlar"dan flash'a girip otamatik yada kapali seçersen kapanır.
    2-mig33 diye bi program var diye biliyorum.aratırsan sanırım bulursun,java yı telefona at ve yükle.
    3-evet var,aranınca resim çıkıyor: resimler(yada kamera resimleri)--->koymak istediğin resmin üzerine gel--->seçim tuşuna bas--->kullanım şeklinden "kayıt resmi"ne gel--->sorada istediğin kişiye resmi ekle
    4-yanılmıyorsam uzatamıyorsun
    5-bende öle kararmasını hiç istemiyorum ama öyle bi seçenek yok.

telefonu güle güle kullan,hayırlı olsun.

• arkadaşlar yeni versiyon falan var mış.benim ki R1KG001..!ve foto larda tarih açınca çok geç kaydediyor.
    R6CA001 CID52

R6BC002 CID52

bu iki versiyonu nerden bulabilirim acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa_Caliskan -- 4 Ekim 2007; 13:03:25 >
  • spunky24 çok teşekkürler,
    bir sorum daha olacak.Telefonu usb ile bağlayınca şarj oluyormuş gibi görünüyor.Fakat çıkarınca eski durumuna yani usb ye takmadan önceki şarj durumuna dönüyor.Alet USB den şarj oluyormu olmuyormu ?

Sevgi ve Saygılarımla.
  • quote:

spunky24 çok teşekkürler,
    bir sorum daha olacak.Telefonu usb ile bağlayınca şarj oluyormuş gibi görünüyor.Fakat çıkarınca eski durumuna yani usb ye takmadan önceki şarj durumuna dönüyor.Alet USB den şarj oluyormu olmuyormu ?

Sevgi ve Saygılarımla.

soruna ben cvp vereyim eğer usb şarjı açıksa oluyor
  • benim yapmak istediğim ama bi türlü beceremediğim birşey var çalışan bi bilgisayar fanını vada bi vantilatörü çektiğimde çalışmıyormuş gibi gözükmüyor bi kaç yerde görmüştüm dedim bende yapayım ama beceremedim bunun bi metodu falan mı var ve hangi modda çekeceğiz bilen varsa yardım bekliyorum
  • quote:

benim yapmak istediğim ama bi türlü beceremediğim birşey var çalışan bi bilgisayar fanını vada bi vantilatörü çektiğimde çalışmıyormuş gibi gözükmüyor bi kaç yerde görmüştüm dedim bende yapayım ama beceremedim bunun bi metodu falan mı var ve hangi modda çekeceğiz bilen varsa yardım bekliyorum

karanlık ortamda flaşla çektiğin görüntüler sanki donmuş gibi(mesela fanın duruyormuş gibi) çıkmasını sağlar.karanlık bi ortamda flaşla çek görüntüyü, istediğini elde edersin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: spunky24

quote:

benim yapmak istediğim ama bi türlü beceremediğim birşey var çalışan bi bilgisayar fanını vada bi vantilatörü çektiğimde çalışmıyormuş gibi gözükmüyor bi kaç yerde görmüştüm dedim bende yapayım ama beceremedim bunun bi metodu falan mı var ve hangi modda çekeceğiz bilen varsa yardım bekliyorum

karanlık ortamda flaşla çektiğin görüntüler sanki donmuş gibi(mesela fanın duruyormuş gibi) çıkmasını sağlar.karanlık bi ortamda flaşla çek görüntüyü, istediğini elde edersin.

saol deniyecem ya aydınlık bi ortamda bunu yapamazmıyım

• quote:

aydınlık ortamda nasıl olur bilmiyom,yani hiç çekmedim.ama işin sırrı flash ta
  • quote:

Orjinalden alıntı: spunky24

quote:

aydınlık ortamda nasıl olur bilmiyom,yani hiç çekmedim.ama işin sırrı flash ta

gündüz bilmiyorum ama karanlıktada aydınlıktada oldu
  • wildwolft teşekkür ederim.Ama tam olarak anlayamadım.
    Usb şarjı açıksa demişsin.
    Bu telefonun içindeki bir menüdenmi açılıyor.
    Normalde kablo ile usb bağlantısı yapıyorum.
    Usb şarj ın açık olması nasıl birşey ?
  • arkadaşlar yeni bi sürüm varsa bu hangisi?
    ve bunu nasıl yükleyebilirim?
  • Spunky şu usb şarj olayını biliyorsan bir anlatırsan sevinirim.
    Svg.Tşk.
  • >*<<*<* yaptıktan sonra servis ayarları içinde usb şarjın açık olup olmadığına bak
    quote:

wildwolft teşekkür ederim.Ama tam olarak anlayamadım.
    Usb şarjı açıksa demişsin.
    Bu telefonun içindeki bir menüdenmi açılıyor.
    Normalde kablo ile usb bağlantısı yapıyorum.
    Usb şarj ın açık olması nasıl birşey ?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.