Şimdi Ara

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
0
Favori
81.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başta spunky24 ve wildvolft olmak üzere tüm bilgi paylaşımı yapan arkadaşlar çok teşkkürler.
    İnanın şu an aynı segmentte olup k810 i nin eine su dökecek telefon bence yok.
    K810 i için son versiyon nedir acaba.

Sevgi ve Saygılarımla.
  • Arkadaşlar yeni yaptığım rehber kaydını nasıl sim karta kopyalayacağım ? thx...
  • quote:

Orjinalden alıntı: oRLaNDo

Arkadaşlar yeni yaptığım rehber kaydını nasıl sim karta kopyalayacağım ? thx...

kaydetmek istediğin verinin üstüne gel--> seçim--> seçenekler-->gelişmiş-->SIM'e koplaya
  • quote:

Orjinalden alıntı: spunky24

quote:

Orjinalden alıntı: oRLaNDo

Arkadaşlar yeni yaptığım rehber kaydını nasıl sim karta kopyalayacağım ? thx...

kaydetmek istediğin verinin üstüne gel--> seçim--> seçenekler-->gelişmiş-->SIM'e koplaya

çok sağolasın ..
  • çektiğim foto by k810i

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi)
  • Kamera fotografı süper çekiyor ama video çözünürlük berbat denebilecek kadar kötü 3mp kamerası olan bir telefona göre ses de söylediginize göre k750i nin yarısı kadar bu telefon sadece kamera nın fotograf çekimi için alınmaz.Fotograf çekmek istiyosanız gidin bi tane 8mp 9 mp camera alın 500 ytl ye 290 ytl yede k750i alın çok daha süper olur.bence böyledir bir telefon sırf fotograf çeksin diye alınmaz se neden böyle bişey yapıyo anlamadım videosu berbat sayılır ama yinede güzel telefon telefonu inceleyen arkadaşın eline saglık
  • quote:

Orjinalden alıntı: slash1

Başta spunky24 ve wildvolft olmak üzere tüm bilgi paylaşımı yapan arkadaşlar çok teşkkürler.
    İnanın şu an aynı segmentte olup k810 i nin eine su dökecek telefon bence yok.
    K810 i için son versiyon nedir acaba.

Sevgi ve Saygılarımla.

Telefon için en güncel firmware sürümü R6CA001'dir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Samed1905

Kamera fotografı süper çekiyor ama video çözünürlük berbat denebilecek kadar kötü 3mp kamerası olan bir telefona göre ses de söylediginize göre k750i nin yarısı kadar bu telefon sadece kamera nın fotograf çekimi için alınmaz.Fotograf çekmek istiyosanız gidin bi tane 8mp 9 mp camera alın 500 ytl ye 290 ytl yede k750i alın çok daha süper olur.bence böyledir bir telefon sırf fotograf çeksin diye alınmaz se neden böyle bişey yapıyo anlamadım videosu berbat sayılır ama yinede güzel telefon telefonu inceleyen arkadaşın eline saglık

bunu tek sony ericsson mu yapıyor. nokia 8800 sirroco mudur nedir fiyatını hakediyormu sence onun fiyatına k810 gibi 3-4 tane alırsın herhalde.ama teknik açıdan o adar üstünlüğü var mı kamerayı sormaya gerek bile yok
    ses konusuna gelincede gerçekten kısık hatta benim telefonun en sevmediğim yönü bu

• evvet telefonum geldi her şey süper şu anda yalnız benim merak ettiğim bir soru war.ereyondan aldım ben telefonu fakat hafıza kartı üzerinde geldi yani takılıydı ve hafıza kartının adaptörü çıkmadı kutudan.bu normal mi, bu şekilde mi geliyor ?k810 sahipleri bu sorumu yanıtlarsanız sevinirim

örnek çektiğim 2 tane fotoyu koyayım

• arkadaşlar ben aldıgım telefonu en az 2-2,5 sene kullanıyorum.sorum şu bu joystick tuş bu sürede bozulmazmı.joystick tuşlu telefon kullanan arkadaşlarda hep bu sorunu görüyorum onun için sordum.
  • K810 KUllananlara bir sorum olucak ses konusun da 3650 kullanıodum sonra d500 aldım dışa werdiği ses benim için dewrim niteliğindeydi sonra d500 ü sattım d820 aldım buda buna göre katkat iyiiydi çünkü çift hoparlör wardı şimdi k810 alıcam 4-5 güne kadar gene ben daha iyi bişi bekleyeyimmi yoksa d820 ile hemen hemen aynımı d820 d600 den biraz daha temiz ses werio hemen hemen aynı eğer karşılaştırmış bi arkadaş warsa beni bilgilendirirse sewinirim teşekkürler
  • @paTRon bende aldığımda adaptörü yoktu dışarıdan alayım dedim yine bulamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildwolft

@paTRon bende aldığımda adaptörü yoktu dışarıdan alayım dedim yine bulamadım

o zaman en mantıklısı 1gb kart almak nasıl olsa yanında adaptörü olacak onu kullanırız
  • Selam Arkadaslar,
    forumda yazanlari inceledikten sonra en sonunda gitdim bende birtane SE K810i aldim. Su anda en ucuz Gold`da sanirim, kdv dahil bonusa 535 YTL civari idi. Yalniz tek sorun hafiza kartinin adaptörü olmamasi! Ne diyelim bu kadar kusur kadikizinda da olurmus:)
  • Arkadaşlar bu telde Carl-Zeiss lens olduğu dğrumu?
  • ya arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum bu sonynin fiyatının düşmesi sizi neden üzüyor ben 3 gün önce k810i yi 580 ytlye aldım gayette memnunum nokia nın fiyatları çok zor düşer doğal olarakta sürekli olarak memleket evladının parası sömürülür ben bu telefonu alırken fiyatına ve elde ettiğim performansa baktım ve bu fiyat düşüşü cidden çok hoşuma gitti yoksa gider bir nokia alırdım iki ay bekledim ama muradımada erdim ucuzluk ve düşük fiyat iyidir arkadaşlar helede kaliteyi ucuza getirmişsen tadından yenmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: Keloglan75

Selam Arkadaslar,
    forumda yazanlari inceledikten sonra en sonunda gitdim bende birtane SE K810i aldim. Su anda en ucuz Gold`da sanirim, kdv dahil bonusa 535 YTL civari idi. Yalniz tek sorun hafiza kartinin adaptörü olmamasi! Ne diyelim bu kadar kusur kadikizinda da olurmus:)

hay bendeki şansa10 taksit e-storeden 575 e aldım bonus karta.bide o kadar araştırdım.ama nerden bilicektim o sitenin kampanyası olduğunu
    bide herzaman baktığım site

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rikimaru -- 10 Ekim 2007; 3:55:52 >

• Arkadaslar sorum olacak,
    Aldigim SE 810i de Almanca dil secenegi yok, bunu nerden ekletebilirim yada yükleyebilirim? Internetden de mümkünmüdür?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rikimaru

quote:

Orjinalden alıntı: Keloglan75

Selam Arkadaslar,

hay bendeki şansa10 taksit e-storeden 575 e aldım bonus karta.bide o kadar araştırdım.ama nerden bilicektim o sitenin kampanyası olduğunu
    bide herzaman baktığım site

Gecmis olsun, bende az kalsin o fiyata siparis veriyordum ki son anda Gold baktigimda ögrendim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keloglan75 -- 10 Ekim 2007; 10:20:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: paTRon

quote:

Orjinalden alıntı: wildwolft

@paTRon bende aldığımda adaptörü yoktu dışarıdan alayım dedim yine bulamadım

o zaman en mantıklısı 1gb kart almak nasıl olsa yanında adaptörü olacak onu kullanırız

2 gb olsa daha güzel olur 2 ile 1 gb arasında fazla fark yok
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.