Şimdi Ara

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
0
Favori
81.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eywallah keloğlan ,neyse her işte bi hayır vardır,hayırlısı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: FKMAL

K810 KUllananlara bir sorum olucak ses konusun da 3650 kullanıodum sonra d500 aldım dışa werdiği ses benim için dewrim niteliğindeydi sonra d500 ü sattım d820 aldım buda buna göre katkat iyiiydi çünkü çift hoparlör wardı şimdi k810 alıcam 4-5 güne kadar gene ben daha iyi bişi bekleyeyimmi yoksa d820 ile hemen hemen aynımı d820 d600 den biraz daha temiz ses werio hemen hemen aynı eğer karşılaştırmış bi arkadaş warsa beni bilgilendirirse sewinirim teşekkürler

d820den k810i ye geçiş yaptım.ses güzel.bence ses konusunda ikinci devrimi yaşayacaksın.d820 de çift hoparlör var ama ses az geliyordu.bunda ses d820 den daha yüksek.seni tatmin edecektir.
  • arkadaşlar k810 için kulaklık dönüştürücüyü nerden bulabiliriz..birde gittigidiyorda 30 ytl civarında SENNHEİSER cx 300 satılıyor ve orjinal olduğu söyleniyor...satın alkan oldumu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: spunky24

quote:

K810 KUllananlara bir sorum olucak ses konusun da 3650 kullanıodum sonra d500 aldım dışa werdiği ses benim için dewrim niteliğindeydi sonra d500 ü sattım d820 aldım buda buna göre katkat iyiiydi çünkü çift hoparlör wardı şimdi k810 alıcam 4-5 güne kadar gene ben daha iyi bişi bekleyeyimmi yoksa d820 ile hemen hemen aynımı d820 d600 den biraz daha temiz ses werio hemen hemen aynı eğer karşılaştırmış bi arkadaş warsa beni bilgilendirirse sewinirim teşekkürler

d820den k810i ye geçiş yaptım.ses güzel.bence ses konusunda ikinci devrimi yaşayacaksın.d820 de çift hoparlör var ama ses az geliyordu.bunda ses d820 den daha yüksek.seni tatmin edecektir.

birde acoustic yükledinmi ses daha da yükseliyor ama kalitesi biraz düşüyor

• beyler aldım şu an itibariyle k810 i bu acoustic nedirr nasıl yüklenir ne işe yarar birda alete 4gb alıyım diorum destekler inşllh bu arada ses konusunda dışarıya werdiği seste okadar tatmin olmadım ama kulaklıkda daha kaliteydi d820 ye göre
  • acoustic yüklemedim.sesine hiç dokunmadım.

bide arkadaşlar son firmware i yükleyen var mı?varsa ne gibi diğişiklikler var söyleyebilirmi?
  • anlayamadığım bir sorunla karşı karşıyayım mesela fotografı çekerken görüntü netken kaydediliyor yazısı çıkınca görüntüde bir bulanıklaşma oluyor ve bilgisayara atınca haliyle görüntü bulanık oluyor.ama her foto için durum böyle değil.bazıları da güzel çıkıyor.versiyon R6BC002.

gelelim örnek foto çekimlerime

belge modu

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi)

Sıfır ışık / Belge Modu

Otomatik

Otomatik / Gün Işığı

Makro Modu

• quote:

beyler aldım şu an itibariyle k810 i bu acoustic nedirr nasıl yüklenir ne işe yarar birda alete 4gb alıyım diorum destekler inşllh bu arada ses konusunda dışarıya werdiği seste okadar tatmin olmadım ama kulaklıkda daha kaliteydi d820 ye göre

acoustic setoll denilen programla yükleniyor (http://forum.donanimhaber.com/m_18136742/tm.htm ) bildiğim kadarıyla telefon en fazla 2 gb destekliyor
  • ya w810 bile 2gb desteklio daha yeni teknoloji deilmi bu daha yüksek desteklemesi lazım deilmi
    birdebişey daha sorucam arkadaş w810 da tema atınca menüdeki simgeler falanda deişiodu bu k810 da öle bi temaya raslamadım sadece arka plana resim koymuşlar gerisi aynı öle tema mı olurr yada olmuomu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKMAL -- 11 Ekim 2007; 18:05:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rikimaru

quote:

Orjinalden alıntı: Keloglan75

Selam Arkadaslar,
    forumda yazanlari inceledikten sonra en sonunda gitdim bende birtane SE K810i aldim. Su anda en ucuz Gold`da sanirim, kdv dahil bonusa 535 YTL civari idi. Yalniz tek sorun hafiza kartinin adaptörü olmamasi! Ne diyelim bu kadar kusur kadikizinda da olurmus:)

hay bendeki şansa10 taksit e-storeden 575 e aldım bonus karta.bide o kadar araştırdım.ama nerden bilicektim o sitenin kampanyası olduğunu
    bide herzaman baktığım site

üzülme bende alacaktım ordan ama stokta yok..gelse bile tekrar o kampanya sürmez..pazar politikası yapıyolar güya..

• quote:

ya w810 bile 2gb desteklio daha yeni teknoloji deilmi bu daha yüksek desteklemesi lazım deilmi
    birdebişey daha sorucam arkadaş w810 da tema atınca menüdeki dimseler falanda deişiodu bu k810 da öşe bi temaya raslamadım sadece arka plana resim koymuşlar gerisi aynı öle tema mı olurr yada olmuomu ?

senin dediğin gibi düşünürsek herhalde bunun bi 15 20 gb desteklemesi lazım niye dersen k750 4 gb destekliyor buda k750nin 3 model üstü olduğundan bi 15-20 gb desteklemesi lazım

• hocam bi yerde m2 kullanan telefonların 32 gb a kadar desteklio gibisinden birşey duydum ama tabi zaten piyasadaki ün yüksek hafıza kartı zaten 4gb olması lazım
    birde k810 da temalarda simgeleri deiştiren temaya hiç raslamadım olmuyormu yoksa bu telefona
  • quote:

hocam bi yerde m2 kullanan telefonların 32 gb a kadar desteklio gibisinden birşey duydum ama tabi zaten piyasadaki ün yüksek hafıza kartı zaten 4gb olması lazım
    birde k810 da temalarda simgeleri deiştiren temaya hiç raslamadım olmuyormu yoksa bu telefona
    simgelerden ne demek istediğini tam anlamadım ama menü değişimini söylüyorsan değiştirilebiliyor ama görüntülü konuşma menüsüyle track id kayboluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildwolft

quote:

hocam bi yerde m2 kullanan telefonların 32 gb a kadar desteklio gibisinden birşey duydum ama tabi zaten piyasadaki ün yüksek hafıza kartı zaten 4gb olması lazım
    simgelerden ne demek istediğini tam anlamadım ama menü değişimini söylüyorsan değiştirilebiliyor ama görüntülü konuşma menüsüyle track id kayboluyor

hımm ozmn demekki o k790 için heraldee k810 içinde birileri uğraşıp yapmıştır heralde
  • taze taze 2 foto daha

• hadi beyler hiç hareket yok.yok mu yeni versiyon, gelişmeler bahsedelim biraz bunlardan

Bayramınız Mübarek olsun

• selam arkadaşlar bende k790i almayi planliyodum ama k810 fiyatının düştüğünü görünce bundan almaya karar verdim benim bir sorum olucak bu tuş takımında ışıklandırma yokmu gördüğüm kadariyla kenarinda war ama ortada falan yokmu yani bence yoksa görüntü açısından kötü oluryani birde mesajlarda türkçe karakter kulanabiliyormuyuz?
  • ortada da war beyaz aydınlatma kullanılmış tuş takımdan.kamera kullanımına geçildiği zaman ortadaki beyaz aydınlatma sönüyor ve sadece kamerada kullanım özelliği olan 1,4,7 ve * tuşları mavi renk alıyor ve gayet şık duruyor
  • Arkadaşlar bu telefonun güvenlik kodlarını nasıl değiştiriyoruz?
    Kullanma kitapçığında bulamadım!
    0000
    1234
    gibi genel şifrelerde tutmadı!
  • Arkadaşlar merhaba , bende de K810i var fakat ben çektiğim fotoları aynı ayarlarda aynı ortam koşullarında K750i ve P990i ile karşılaştırdım. Benim çektiğim fotolar (K810i) diğerlerine göre daha soluk çıkıyor. Sanki önünde bir perde varmış gibi. Sanki foto çekerken biri önüne sigara dumanı üflemiş gibi. Benim telefonda mı sorun var? Servise götürsem mi ? Bi fotolara bakıp yorumunuzu yaparsanız sevinirim. K750i bile daha canlı çekiyor. Bu dediğim telefonlar 2Mp. Napıcam ya moralim bozuldu :( (Bu arada K750i ile çekilen fotonun altında W800 yazıyor sizi aldatmasın çünkü arkadaş kendi K750i telefonuna w800 un programını yükledi. )

http://img227.imageshack.us/my.php?image=p990i1wj3.jpg

http://img251.imageshack.us/my.php?image=p990i2ni8.jpg

http://img381.imageshack.us/my.php?image=k810i2xa0.jpg

http://img102.imageshack.us/my.php?image=k810i3rk9.jpg

http://img102.imageshack.us/my.php?image=k750i1mt1.jpg

http://img102.imageshack.us/my.php?image=k750i2cs0.jpg

http://img102.imageshack.us/my.php?image=k750i3ej4.jpg

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.